70120303
Åben:

Rejser til Luang Prabang

Rejs til Luang Prabang og find byen, der med sine godt 50.000 indbyggere er en oase af fred og idyl. Den ligger på bredden af Mekong Floden omgivet af grønne bjerge. 32 af byens oprindelige 66 templer er bevaret, og byen er erklæret Verdens Kulturarv af UNESCO. Udover de smukke templer er Royal Palace Museum byens største seværdighed. Det tidligere kongepalads er i dag indrettet som nationalmuseum. Paladset er bygget i 1904 under den franske kolonitid som residens for Kong Sisavang Vong og hans familie. Museet huser en meget fin samling royale antikviteter og tronsalen er et imponerende syn. Luang Prabang er centrum for buddhismen i Laos. Hver morgen klokken 05.45 begiver munkene sig ud på den daglige procession. Det er et fantastisk syn at se de mange kronragede munke i deres safrangule klæder gå gennem byens stille gader i morgengrynet og modtage offergaver i form af mad fra de lokale og turister. En sejltur på Mekong Floden bør også indgå i dit program. Fra Luang Prabang sejler du 30 kilometer op ad floden til Pak Ou Grotterne, som er fyldt med smukke gamle buddhafigurer i alle størrelser og udformninger. Besøg også nogle af de små landsbyer langs med floden.

Områder i Laos

MarcoPolos forslag:
Rejser til Luang Prabang

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Luang Prabang.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 22.495 kr.

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Fra Vientiane gennem et af Sydøstasiens smukkeste landskaber til Vang Vieng og videre mod charmerende Luang Prabang inden masser af forkælelse venter jer på en afslappende badeferie i Hua Hin. Bangkok venter som sidste stop inden rejsen går tilbage til Danmark.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 20.995 kr.

Oplevelser i Luang Prabang

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Luang Prabang.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Eventyr på Mekongfloden

Eventyr på Mekongfloden

Mekong-floden flyder roligt igennem Sydøstasien, og et cruise på denne mægtige flod er en spændende og komfortabel måde at kombinere rejser i det nordlige Thailand med eventyr i det uturistede Laos.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 4.995 kr.

Magiske Luang Prabang

Magiske Luang Prabang

Sydøstasiens bedst bevarede by. En kulturel tidsboble. Det autentiske Asien. Luang Prabang er blevet kaldt mange ting, og man kommer ikke udenom, at denne hyggelige gamle by er noget ganske særligt.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Verdensarv

3 dage fra 2.695 kr.

Laos fra syd til nord

Laos fra syd til nord

Rejs gennem Laos fra syd til nord. Som rejsende føler man sig omgående godt tilpas i Laos. At rejse i Laos er som at komme tilbage til det gamle Østen. Til dengang Laos var kendt som »Riget med en million elefanter«, og Asien knap var kortlagt af vestlige opdagelsesrejsende.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 5.195 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.