Laos

Rejser til Laos: Det uspolerede Asien med munke, markeder og eventyrlige landskaber

Rejs til Laos med MarcoPolo og få en oplevelse af at komme tilbage til det gamle Østen. Til dengang Laos var kendt som ”Riget med en million elefanter”. Oplev munke klædt i orange klæder, smukke templer, farverige markeder og det eventyrlige landskab langs Mekong Floden.

Efter 300 år med en uendelig række af krige har freden endelig sænket sig over Laos. Og sikken ro. Det langsomme tempo, den iørefaldende ro og den uspolerede charme gør, at man let kommer til at føle sig som en opdagelsesrejsende.

Laos er lidt mere end fem gange så stort som Danmark, men landet har kun omkring 6 millioner indbyggere. Størstedelen af befolkningen er bønder, som lever i afsidesliggende landsbyer. To tredjedele af landet er dækket af frodige grønne bjerge, dybe dale og brede floder. Den sidste tredjedel er flade sletter, hvor man blandt andet dyrker verdens fineste kaffe.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Oplevelser i Laos

Snak Laos med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Laos

Flere af Exodus’ grupperejser til Asien går også til Laos, hvor I vil opleve det oprindelige Østen. Munkene går rundt i gaderne, smukke templer pryder landskabet, og der hersker en afslappet stemning blandt den venlige, lokale befolkning.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel