70120303
Åben:

Rejser til Laos: Det uspolerede Asien med munke, markeder og eventyrlige landskaber

Rejs til Laos med MarcoPolo og få en oplevelse af at komme tilbage til det gamle Østen. Til dengang Laos var kendt som ”Riget med en million elefanter”. Oplev munke klædt i orange klæder, smukke templer, farverige markeder og det eventyrlige landskab langs Mekong Floden.

Efter 300 år med en uendelig række af krige har freden endelig sænket sig over Laos. Og sikken ro. Det langsomme tempo, den iørefaldende ro og den uspolerede charme gør, at man let kommer til at føle sig som en opdagelsesrejsende.

Laos er lidt mere end fem gange så stort som Danmark, men landet har kun omkring 6 millioner indbyggere. Størstedelen af befolkningen er bønder, som lever i afsidesliggende landsbyer. To tredjedele af landet er dækket af frodige grønne bjerge, dybe dale og brede floder. Den sidste tredjedel er flade sletter, hvor man blandt andet dyrker verdens fineste kaffe.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Laos eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Laos rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Laos

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Laos.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 22.495 kr.

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Eventyr i Laos og badeferie i Thailand

Oplev tre meget forskellige sider af Sydøstasien på denne rejse til Laos og Thailand. Fra Vientiane gennem et af Sydøstasiens smukkeste landskaber til Vang Vieng og videre mod charmerende Luang Prabang inden masser af forkælelse venter jer på en afslappende badeferie i Hua Hin. Bangkok venter som sidste stop inden rejsen går tilbage til Danmark.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Storby, Strandferie

16 dage fra 20.995 kr.

Aktiv ferie i Laos

Flere af Exodus' grupperejser til Asien går også til Laos, hvor I vil opleve det oprindelige Østen. Munkene går rundt i gaderne, smukke templer pryder landskabet, og der hersker en afslappet stemning blandt den venlige, lokale befolkning.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Laos - Luang Prabang des2 159

Oplevelser i Laos

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Laos.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Magiske Luang Prabang

Magiske Luang Prabang

Sydøstasiens bedst bevarede by. En kulturel tidsboble. Det autentiske Asien. Luang Prabang er blevet kaldt mange ting, og man kommer ikke udenom, at denne hyggelige gamle by er noget ganske særligt.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Verdensarv

3 dage fra 2.695 kr.

Laos fra syd til nord

Laos fra syd til nord

Rejs gennem Laos fra syd til nord. Som rejsende føler man sig omgående godt tilpas i Laos. At rejse i Laos er som at komme tilbage til det gamle Østen. Til dengang Laos var kendt som »Riget med en million elefanter«, og Asien knap var kortlagt af vestlige opdagelsesrejsende.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

5 dage fra 5.195 kr.

Vat Phu cruise

Vat Phu cruise

Oplev Mekongflodens maleriske landskaber og mange seværdigheder på dette dejlige 3 dages cruise fra Pakse i det sydlige Laos. De  4000 øer, fascinerende Champasak og ikke mindst det idylliske landsbyliv langs flodens bredder.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 4.595 kr.

Det ukendte sydlige Laos

Det ukendte sydlige Laos

De sydlige dele af landet er knap nok opdaget af turismen. Men godt for det. For her venter storslåede ruinbyer, uberørt landlig idyl og 4.000 småøer bare på at blive udforsket af eventyrere, der gerne lægger de gængse rejseruter bag sig.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 3.150 kr.

Eventyr på Mekongfloden

Eventyr på Mekongfloden

Mekong-floden flyder roligt igennem Sydøstasien, og et cruise på denne mægtige flod er en spændende og komfortabel måde at kombinere rejser i det nordlige Thailand med eventyr i det uturistede Laos.

LÆS MERE
Rejsetype: Krydstogt, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 4.995 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.