Kina

Rejser til Kina: Kalkstensbjerge, Den Kinesiske Mur, kulturskatte og fantastisk mad

Rejs til Kina med MarcoPolo og oplev den unikke kulturarv og smukke natur, der har gjort landet til et populært rejsemål. Kina rummer et væld af eksotiske hemmeligheder, som bare venter på at blive udforsket.

Besøg for eksempel Den Kinesiske Mur, der snor sig gennem bjergene, oplev Tai Chi udøverne i Shanghais parker, eller udforsk de charmerende historiske kanalbyer i Østkina, som emmer af kinesisk kultur og historie.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Oplevelser i Kina

Snak Kina med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Kina

Kina er et enormt land og mulighederne for oplevelser er lige så enorme. Tag for eksempel med Exodus på en udfordrende ekspedition på Mount Everest, udforsk små landsbyer og bagveje på cykel eller oplev Kinas kendte ikoner på en spændende grupperejse. Søg blandt Exodus’ rejser og find en rejse, der passer til jer.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel