70120303
Åben:

Rejser til Komodo-øerne

Klimaet i denne del af ø-gruppen er helt anderledes end på for eksempel frodige Bali. Øerne her er tørre, og dyrelivet minder de fleste steder mere om Australiens end om Sydøstasiens.

Komodo er ingen undtagelse. Bevoksningen er tør, og langt de fleste måneder om året er de lave bakker dækket af brunt græs og tjørnekrat. Solen bager ned ovenfra, så hjorte og bøfler søger tilflugt i skyggen. Komodovaranerne derimod søger ikke tilflugt. De mægtige varaner, der kan blive op til tre meter lange, frygter intet, og som koldblodige væsener har de brug for solen til at varme deres kroppe. Hanner med en kampvægt langt over 100 kilo er ikke ualmindelige. Man regner med at omkring 3.500 til 5.000 komodovaraner lever på disse øer.

Det er ikke tilladt at gå på opdagelse på egen hånd, hvilket helt sikkert er fornuftigt, da komodovaraner kan finde på at angribe mennesker, hvis der ikke er andet spiseligt i nærheden. Det er dog yderst sjældent, at der sker uheld, så længe alle overholder sikkerhedsreglerne. Turistguiderne på øen kender både naturen og varanerne godt og med dem som guide, er der rigtig gode chancer for at se rovdyrene forbavsende tæt på.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Komodo-øerne

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Komodo-øerne.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Oplevelser på Komodo-øerne

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser på Komodo-øerne.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Komodo - dragernes ø

Komodo - dragernes ø

I århundreder fortalte asiatiske sømænd historier om en ø på kanten af verden, der var beboet af rigtige drager. Senere forkastede man historierne som myter og pure opspind – lige indtil man fandt øerne Komodo og Rinca i hjertet af det indonesiske øhav.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser

3 dage fra 3.895 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.