Indonesien

Rejser til Indonesien: Fra eksotiske Bali til Javas vulkaner

Tag på opdagelse i verdens største tropiske ørige med MarcoPolo. Indonesien byder på dybe, frodige regnskove, levende, farverige koralrev og ikke mindst sandstrande, der vil tage pusten fra selv den mest garvede rejsende. Besøg også pulserende storbyer som Jakarta med et krydret miks af religioner og indbyggere, der altid modtager besøgende med et smil.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Aktiv ferie i Indonesien

Indonesien byder på ældgamle templer, vidunderlige sandstrande, mægtige vulkaner og et rigt dyreliv. Med Exodus kan I opleve alle landets herligheder på en veltilrettelagt rejse gennem det smukke land. Rejse med en international gruppe og en dygtig guide, der ved præcis, hvad der er værd at se og opleve.

Gå til Exodus

Rejseforedrag om Java og Bali

Tag med på en fantastisk rejse til Java og Bali, der byder på rygende vulkaner, fantastiske templer og spændende kulturer. Du hører naturligvis også om Balis strande og får masser af  information om de to øer.

Læs mere her

Snak Indonesien med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel