70 12 03 03
Åben:

Rejser til Indien: Fra Rajasthans paladser til sydens gyldne strande

Rejs med MarcoPolo til verdens syvende største land, Indien, der  byder på umådelige kulturelle, traditionelle og religiøse variationer.

Dette store land byder på en livlig blanding af smukke landskaber, storslåede historiske bygningsværker, majestætiske bjerge, gyldne sandstrande og ikke mindst en fantastisk rig kultur. Bare mødet med Indiens farvestrålende menneskemasser er en stor oplevelse.

Overnat på historiske paladser i Rajasthan og bo på luksuriøse hoteller med fokus på økologi og afstresning ved Sydindiens gyldne sandstrand. I vælger, hvordan I ønsker at opleve dette mangfoldige og fascinerende land.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Indien eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Indien rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Indien

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Indien.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Rajasthans paladser

Rajasthans paladser

Oplev Indiens magi i staten Rajasthan, der byder på historiske karavanebyer, eventyrlige paladser, farverige markeder og overdådige templer. Undervejs bor I på ægte maharaja-paladser og udforsker området med egen chauffør og private guider.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

16 dage fra 14.995 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Jorden rundt i ypperlig luksus – Natur og kultur

Flyv jorden rundt i et superluksuriøst jetfly, bo på nogle af verdens bedste hoteller og oplev en række af verdens mest eksotiske destinationer. Fra stammefolk i Papua New Guinea og solopgang over Afrikas savanne til tigere i Indien, bjerggorillaer i Rwanda, orangutanger på Borneo og hvaler ved Hawaii.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet, Unik rejse

21 dage fra 635.000 kr.

Nordindiens højdepunkter

Nordindiens højdepunkter

Oplev Nordindiens højdepunkter. Fra hektiske Delhi til smukke Taj Mahal og fra eventyrlige Jaipur til pilgrimsbyerne Varanasi og Sarnath.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

10 dage fra 15.595 kr.

Rajasthans ukendte paladser og tigersafari

Rajasthans ukendte paladser og tigersafari

Bo på elegante historiske paladser, tag på tigersafari, og udforsk Rajasthans paladser, basarer, borge og helligdomme væk fra de gængse turistruter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Historie, Kulturoplevelser, Safari

15 dage fra 14.695 kr.

Den ultimative safari i Indien

Den ultimative safari i Indien

Tigere, leoparder, løver, næsehorn, elefanter, delfiner, påfugle og læbebjørne. Det er blot nogle få af de dyr, I kan opleve på denne store safari-rejse i Indien. Undervejs bor I godt, kører rundt med privatchauffør og har hele syv indenrigsflyvninger, så I får mest mulighed tid til at nyde naturen.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Safari

20 dage fra 38.395 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus - Civilisationer

Jorden rundt i ypperlig luksus - Civilisationer

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. I bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Sydindiens højdepunkter

Sydindiens højdepunkter

Prægtige templer, dyrerige nationalparker, historiske handelsbyer og farverigt gadeliv er blot nogle få af de mange højdepunkter, der venter på denne rejse gennem Sydindien med privatchauffør.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

12 dage fra 19.995 kr.

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Fra Taj Mahal og tigersafari til tropisk badeferie

Oplev det klassiske Indien krydret med spændende tigersafari. Udforsk hektiske Delhi, se solopgangen over Taj Mahal, og nyd eventyrlige Jaipur, inden rejsen slutter med badeferie i Goa.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 15.295 kr.

Kerala rundrejse

Kerala rundrejse

Den historiske krydderiby Cochin, grønne bjergsider med temarker og krydderi-plantager, vilde elefanter og sejltur gennem Backwaters i en husbåd. På denne Kerala rundrejse oplever I det bedste af denne smukke stat, inden rejsen slutter med badeferie ved en af Indiens bedste strande.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie

10 dage fra 14.795 kr.

Palace on Wheels

Palace on Wheels

En legendarisk togrejse med luksustoget Palace on Wheels gennem Rajasthan til blandt andet paladsbyen Jaipur, eventyrlige Udaipur, karavanebyen Jaisalmer og den blå by Jodhpur. Tigersafari og smukke Taj Mahal er naturligvis også nogle af højdepunkterne.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Kulturoplevelser, Togrejser, Verdensarv

10 dage fra 35.995 kr.

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Ultimativ Tigersafari på Deluxeklasse

Kom tæt på Indiens rige dyreliv på denne kompromisløse tigersafari i fire af Indiens bedste nationalparker. Undervejs bor I på en række af Asiens mest luksuriøse safarilodges, så der er i den grad lagt op til den ultimative tigersafari i Indien!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 32.795 kr.

Aktiv ferie i Indien

Indien byder på et væld af spændende oplevelser. Exodus tilbyder både bjergbestigning i Himalaya, cykelrejser til afsidesliggende landsbyer og rejser med fokus på Indiens dyreliv. Mulighederne er mange, så tag et kig på Exodus' store udvalg af grupperejser til dette farverige land.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Indien kvinde Indien-Manali-til-Leh-cykelrejse-exodus

Oplevelser i Indien

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Indien.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Badeferie i Kovalam

Badeferie i Kovalam

Afslut rundrejsen i Indien med en afslappende badeferie langs Kovalams gyldne strande. Nyd dagene i vandkanten og på det dejlige hotel, der ligger ned til stranden omgivet af palmer.

LÆS MERE
Rejsetype: Strandferie

5 dage fra 1.295 kr.

Badeferie i Andamanerne

Badeferie i Andamanerne

Afsidesliggende tropeøer, fantastisk snorkling, uberørt natur og hvide sandstrande venter på denne unikke 6-dages badeferie til Andamanerne, som er en lille, ukendt perle i Den Bengalske Bugt mellem Indien og Burma.

LÆS MERE
Rejsetype: Naturoplevelser, Strandferie

6 dage fra 4.295 kr.

Luksus tigersafari og templerne i Khajuraho

Luksus tigersafari og templerne i Khajuraho

Bo på den femstjernede safarilodge Mahua Kothi i Bandhavgarh, der har en af verdens højeste koncentrationer af vilde tigere, og udforsk Khajurahos fascinerende erotiske templer.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

4 dage fra 8.495 kr.

Mumbai i dybden

Mumbai i dybden

Mumbai er Indiens verdensby, og det er også en by fuld af kontraster. Her kan I handle i landets bedste shoppingcentre og gå på opdagelse i eksotiske basarer. I kan nyde nogle af kontinentets prægtigste britiske kolonitidsbygninger, og I kan udforske de 1500 år gamle hinduistiske klippetempler. I Mumbai mødes fortidens og fremtidens Indien i skøn, kaotisk forening – og det går bestemt ikke stille af sig.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

5 dage fra 3.395 kr.

Bandhavgarh tigersafari og tempelbesøg

Bandhavgarh tigersafari og tempelbesøg

Tag på tigersafari i Bandhavgarh, der har en af verdens højeste koncentrationer af vilde tigere. Besøg også Khajurahos fantastiske templer, der er berømte for deres erotiske motiver.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Historie, Kulturoplevelser, Safari

4 dage fra 4.895 kr.

Fra Delhi til Indiens hellige byer

Fra Delhi til Indiens hellige byer

I de bløde bakker for foden af Himalayas mægtige bjergtinder besøger I briternes gamle sommerhovedstad, Shimla, Dalai Lamas residens i Dharamsala og sikhernes gyldne tempel i Amritsar.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

7 dage fra 6.295 kr.

Karnataka, fra Cochin til Bangalore

Karnataka, fra Cochin til Bangalore

Staten Karnataka i det sydlige Indien byder på fantastisk natur, charmerende bjergbyer, farverige templer og prægtige paladser. Alligevel finder kun forbavsende få turister vej til dette hjørne af landet.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

5 dage fra 4.595 kr.

Tropiske Tamil Nadu

Tropiske Tamil Nadu

Oplev Tamil Nadus fantastiske templer, farverige basarer og historiske tropekolonier. Men en rejse til Tamil Nadu i det sydlige Indien er ikke blot en rejse gennem fortiden. Tamil Nadu lever i høj grad i en ualmindeligt farverig nutid.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

8 dage fra 4.995 kr.

Badeferie i Goa

Badeferie i Goa

Kombinér rundrejse i Indien med en afslappende badeferie i Goa, der byder på både gyldne strande, en unik stemning og en rig historie som tidligere portugisisk koloni.

LÆS MERE
Rejsetype: Strandferie

5 dage fra 1.995 kr.

Nordindiens største seværdigheder

Nordindiens største seværdigheder

Oplev en perlerække af Nordindiens største seværdigheder. Fra vidunderlige Taj Mahal og Agra Fort til paladsbyen, Fatehpur Sikri og tigersafari i Ranthambore.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Safari, Verdensarv

5 dage fra 4.795 kr.

Udaipur – Indiens mest romantiske by

Udaipur – Indiens mest romantiske by

Udaipur er kendt som Indiens mest romantiske by. Beliggenheden er uden tvivl storslået med paladser og templer rundt om Pichola-søen, der prydes af det berømte Lake Palace Hotel.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

4 dage fra 1.495 kr.

Varanasi - Den Hellige By

Varanasi - Den Hellige By

Følg i fodsporene på millioner af hindupilgrimme, der hvert år valfarter til Den Hellige By for at bede, bade og i nogle tilfælde dø. Alle er de med til at gøre Varanasi til en af Indiens mest fascinerende og farverige byer.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

3 dage fra 1.295 kr.

På paladshotel i klassiske Jaipur

På paladshotel i klassiske Jaipur

Jaipur har alt det, der gør Rajasthan og Indien så magisk. Overdådige paladser, historiske forter og hektiske basarer fyldt med kvinder i farvestrålende sarier og turbanklædte mænd. I bor sågar på et af byens mest stemningsfulde paladshoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

3 dage fra 1.595 kr.

Pilgrimsbyen Pushkar

Pilgrimsbyen Pushkar

Bo på paladshotel i pilgrimsbyen Pushkar, der er en af Rajasthans små perler. Her samles pilgrimme og hellige mænd i stort antal om den hellige sø, der omkranses af små paladser og templer.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

3 dage fra 1.595 kr.

Badeferie i Mararikulam

Badeferie i Mararikulam

Kerala er Indiens frodige tropeparadis, og langs de palmefyldte kyster ligger lange, gyldne sandstrande, der indbyder til alle former for aktiviteter i vandkanten. Så hvorfor ikke slutte rejsen i Indien med et par velfortjente dage i solen på en af Indiens bedste strande i Mararikulam?

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Strandferie

5 dage fra 2.595 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.
Bestil tilbud