Indien

Rejser til Indien: Fra Rajasthans paladser til sydens gyldne strande

Rejs med MarcoPolo til verdens syvende største land, Indien, der  byder på umådelige kulturelle, traditionelle og religiøse variationer.

Dette store land byder på en livlig blanding af smukke landskaber, storslåede historiske bygningsværker, majestætiske bjerge, gyldne sandstrande og ikke mindst en fantastisk rig kultur. Bare mødet med Indiens farvestrålende menneskemasser er en stor oplevelse.

Overnat på historiske paladser i Rajasthan og bo på luksuriøse hoteller med fokus på økologi og afstresning ved Sydindiens gyldne sandstrand. I vælger, hvordan I ønsker at opleve dette mangfoldige og fascinerende land.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Indien

Aktiv ferie i Indien

Indien byder på et væld af spændende oplevelser. Exodus tilbyder både bjergbestigning i Himalaya, cykelrejser til afsidesliggende landsbyer og rejser med fokus på Indiens dyreliv. Mulighederne er mange, så tag et kig på Exodus’ store udvalg af grupperejser til dette farverige land.

Gå til Exodus

Snak Indien med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel