70120303
Åben:

Kep: Badeferie i Cambodia med afslapning på stranden

Rejser til Kep byder på badeferie i Cambodia med afslapning på stranden, spektakulære solnedgange og fantastisk friskfanget fisk. I kolonitiden var Keps strande en populær feriedestination for den franske elite – en tradition som de velstillede cambodianere fortsatte. Storheden fik en brat ende under Pol Pots styre, og det bærer stedet på fascinerende vis præg af. Området er dog ved at rejse sig igen og er blevet et populært sted for de lokale at nyde en picnic ud til vandet.

Slap af på Keps indbydende sandstrande, eller tag på øtur til Rabbit Island; en lille hyggelig ø med smukke gyldne sandstrande. I kan også gå en tur i den frodige Kep National Park med udsigt til Keps smukke kystlinje. Eller gå på opdagelse i Kep by og se de pompøse feriehuse fra kolonitiden, der vidner om en svunden tid.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Kep

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Ratanakiri.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det ukendte Cambodia

Det ukendte Cambodia

Udforsk det ukendte Cambodia i højlandet Mondulkiri, der ligger langt væk fra de gængse turistruter. Undervejs oplever I også berømte seværdigheder som Angkor Wat og Phnom Penh, inden rejsen slutter af med badeferie langs Cambodias oversete tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 23.995 kr.

Det bedste af Cambodia

Det bedste af Cambodia

Oplev det bedste af Cambodia på denne rejse til Angkor Wat, Battambang og Phnom Penh, inden rejsen slutter med badeferie langs Cambodias tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 21.495 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.