Kep

Kep: Badeferie i Cambodia med afslapning på stranden

Rejser til Kep byder på badeferie i Cambodia med afslapning på stranden, spektakulære solnedgange og fantastisk friskfanget fisk. I kolonitiden var Keps strande en populær feriedestination for den franske elite – en tradition som de velstillede cambodianere fortsatte. Storheden fik en brat ende under Pol Pots styre, og det bærer stedet på fascinerende vis præg af. Området er dog ved at rejse sig igen og er blevet et populært sted for de lokale at nyde en picnic ud til vandet.

Slap af på Keps indbydende sandstrande, eller tag på øtur til Rabbit Island; en lille hyggelig ø med smukke gyldne sandstrande. I kan også gå en tur i den frodige Kep National Park med udsigt til Keps smukke kystlinje. Eller gå på opdagelse i Kep by og se de pompøse feriehuse fra kolonitiden, der vidner om en svunden tid.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Kep udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Snak Kep med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel