70120303
Åben:

Battambang: Moderne cambodiansk byliv og rig historie

Rejser til Battambang i det vestlige Cambodia byder på en perfekt blanding af moderne cambodiansk byliv og rig historie. Besøg templet, Phnom Banon, som bedst kan beskrives som en mindre version af det berømte tempel, Angkor Wat. Hop også på det lokale bambustog, som er en af Sydøstasiens klassiske togrejser, og oplev Battambangs velbevarede koloniale arkitektur. Eller lej cykler, og udforsk de frodige landskaber og små landsbyer omkring byen. Maden kan I også godt glæde jer til. For ifølge de lokale selv, er det i Battambang, at I får serveret Cambodias bedste ris, sødeste kokosnødder og mest velsmagende appelsiner.

Selv turen til og fra Battambang er en oplevelse. Især hvis I vælger den smukke sejltur fra Siem Reap. Dette er et af landets mest naturskønne flodture, der byder på både et interessant fugleliv og muligheden for at opleve lokale, flydende landsbyer undervejs.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Battambang

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Battambang.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Cambodia

Det bedste af Cambodia

Oplev det bedste af Cambodia på denne rejse til Angkor Wat, Battambang og Phnom Penh, inden rejsen slutter med badeferie langs Cambodias tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 19.995 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.