Battambang

Battambang: Moderne cambodiansk byliv og rig historie

Rejser til Battambang i det vestlige Cambodia byder på en perfekt blanding af moderne cambodiansk byliv og rig historie. Besøg templet, Phnom Banon, som bedst kan beskrives som en mindre version af det berømte tempel, Angkor Wat. Hop også på det lokale bambustog, som er en af Sydøstasiens klassiske togrejser, og oplev Battambangs velbevarede koloniale arkitektur. Eller lej cykler, og udforsk de frodige landskaber og små landsbyer omkring byen. Maden kan I også godt glæde jer til. For ifølge de lokale selv, er det i Battambang, at I får serveret Cambodias bedste ris, sødeste kokosnødder og mest velsmagende appelsiner.

Selv turen til og fra Battambang er en oplevelse. Især hvis I vælger den smukke sejltur fra Siem Reap. Dette er et af landets mest naturskønne flodture, der byder på både et interessant fugleliv og muligheden for at opleve lokale, flydende landsbyer undervejs.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Snak Battambang med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel