70120303
Åben:

Rejser til Angkor: Historiske templer og endeløs jungle

Rejs til Angkor, som gemmer sig dybt inde i Cambodias jungle. Her ligger den gamle kongeby Angkor. Byen blev opført i en periode over 500 år fra det 9. til det 14. århundrede.
Skiftende khmerkonger regerede herfra et mægtigt rige, der strakte sig fra den sydligste spids af Vietnam til Yunnan i Kina, og fra Det Sydkinesiske Hav i øst til Den Bengalske Bugt i vest. Efter Khmerrigets fald voksede junglen hen over den gamle kongeby, og den lå gemt i 400 år.
Legenderne om det gamle rige har sikkert floreret i århundrederne, der fulgte, men som tiden gik, glemte verden, at Angkor nogensinde havde eksisteret. I mere end 400 år lå verdens største religiøse kompleks øde hen i Cambodias dybe jungle. Glemt af alle, indtil den blev opdaget af en fransk ekspedition i 1860′erne.
Sidenhen er mere end 100 templer blevet gravet fri af junglens tag. Kilometervis af imponerende relieffer er kommet til syne, og gudestatuer soler sig nu igen i den stærke Cambodianske tropesol. Angkor-templerne betragtes i dag som et af verdens menneskeskabte vidundere, og deres skønhed, størrelse og detaljerigdom er ubeskrivelig.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Angkor rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Angkor

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Angkor.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det ukendte Cambodia

Det ukendte Cambodia

Udforsk det ukendte Cambodia i højlandet Mondulkiri, der ligger langt væk fra de gængse turistruter. Undervejs oplever I også berømte seværdigheder som Angkor Wat og Phnom Penh, inden rejsen slutter af med badeferie langs Cambodias oversete tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 22.995 kr.

Det bedste af Cambodia

Det bedste af Cambodia

Oplev det bedste af Cambodia på denne rejse til Angkor Wat, Battambang og Phnom Penh, inden rejsen slutter med badeferie langs Cambodias tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 19.995 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 22.495 kr.

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Fra templerne ved Angkor via Mekongdeltaet til den smukke tropeø Phu Quoc og pulserende Ho Chi Minh City. Dette er rejsen for dem, der vil opleve unik verdensarv kombineret med lokal kultur og eksotisk badeferie. Alt sammen krydret med ophold på lækre førsteklasses hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 21.995 kr.

Oplevelser i Angkor

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Angkor.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Majestætiske Angkor

Majestætiske Angkor

Dybt inde i Cambodias jungle – ikke langt fra Siem Reap – ligger ruinerne af den gamle kongeby Angkor. På denne tur får I rig mulighed for at opleve det imponerende tempelkompleks ved Angkor.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

4 dage fra 2.595 kr.

Underområder i Angkor

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.