70120303
Åben:

Rejser til Cambodia: Fra templerne i Angkor til badeferie på dejlig strand

Rejs med MarcoPolo til Cambodia, der tilbyder en bred vifte af uforglemmelige oplevelser, lige fra den smukke hovedstad Phnom Penh til hvide sandstrande og templer skjult i junglen. Oplev blandt andet khmerfolkets ældgamle kultur, hvis rødder går tilbage til den mægtige tempelby Angkor, hvor det største og mest berømte tempel Angkor Wat ligger.

Når I rejser til Cambodia er det umuligt ikke at blive mindet om de blodige og turbulente år under Pol Pot, men landets ukuelige befolkning kæmper hver dag en kamp for at rejse sig efter år med krige, revolutioner og socialistiske eksperimenter.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Cambodia eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Cambodia rejse.

Kom til gratis foredrag om Vietnam, Cambodia og Laos – læs mere her.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Cambodia

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Cambodia.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Det bedste af Cambodia

Det bedste af Cambodia

Oplev det bedste af Cambodia på denne rejse til Angkor Wat, Battambang og Phnom Penh, inden rejsen slutter med badeferie langs Cambodias tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 21.495 kr.

Det ukendte Cambodia

Det ukendte Cambodia

Udforsk det ukendte Cambodia i højlandet Mondulkiri, der ligger langt væk fra de gængse turistruter. Undervejs oplever I også berømte seværdigheder som Angkor Wat og Phnom Penh, inden rejsen slutter af med badeferie langs Cambodias oversete tropestrande.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Strandferie, Verdensarv

15 dage fra 23.995 kr.

Indokinas perler og tropisk badeferie

Indokinas perler og tropisk badeferie

Oplev tre af Indokinas højdepunkter i kombination med pulserende Bangkok på denne eventyrlige rejse til hele fire forskellige lande. Først er der tid til at gå på opdagelse Bangkok, dernæst udforsker I Laos’ hyggelige kongeby Luang Prabang, inden turen går via Angkor Wat i Cambodia til tropeøen Phu Quoc i Vietnam.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 22.495 kr.

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Fra templerne ved Angkor via Mekongdeltaet til den smukke tropeø Phu Quoc og pulserende Ho Chi Minh City. Dette er rejsen for dem, der vil opleve unik verdensarv kombineret med lokal kultur og eksotisk badeferie. Alt sammen krydret med ophold på lækre førsteklasses hoteller.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Storby, Strandferie, Verdensarv

14 dage fra 21.995 kr.

Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Aktiv ferie i Cambodia

Cambodia er et land med en rig historie og mange interessante kulturelle seværdigheder. Med Exodus har I mulighed for at opleve landet og dets gæstfrie befolkning på en aktiv grupperejse, fra sadlen på en cykel eller på en spændende rundrejse. Lige meget hvordan I vælger at rejse, vil mødet med Cambodia være et minde for livet.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Cambodia Phnom Penh (Exodus) Cambodia (Exodus)

Oplevelser i Cambodia

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Cambodia.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Eksotiske Phnom Penh

Eksotiske Phnom Penh

Besøg hovedstaden Phnom Penh, der byder på overdådige paladser, hektiske markeder, eksotisk gadeliv samt levn fra landets dystre nyere historie.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Storby

3 dage fra 2.995 kr.

Cambodia over land

Cambodia over land

Cambodia er et gammelt kulturrige med en lang, spændende og til tider grusom historie. Tag på en rejse over land fra hovedstaden Phnom Penh gennem smuk natur til templerne ved Angkor.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Storby

3 dage fra 3.895 kr.

Majestætiske Angkor

Majestætiske Angkor

Dybt inde i Cambodias jungle – ikke langt fra Siem Reap – ligger ruinerne af den gamle kongeby Angkor. På denne tur får I rig mulighed for at opleve det imponerende tempelkompleks ved Angkor.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

4 dage fra 2.595 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.