70120303
Åben:

Rejser til Burma: Gyldne pagoder og autentisk stemning

Rejs med MarcoPolo til Burma, eller Myanmar som landet kaldes i dag. Efter årtiers isolation er dette vidunderlige sted ved at spire som turistland. Dette forskelligartede land er, efter vores mening, det mest spændende nye rejseland i Asien.

Når man rejser til Burma får man alt, hvad en rejsende kan drømme om; en tusindårig kultur, historiske seværdigheder i verdensklasse, store floder, sneklædte bjerge, uspolerede badestrande, hårdføre bjergfolk i farvestrålende klædedragter og frem for alt, et venligt og smilende folk, som tager imod besøgende med åbne arme.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Burma eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Burma rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Burma

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Burma.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Burma - Østens Perle

Burma - Østens Perle

Burma er uden tvivl Østens perle, og på denne 13 dages rundrejse i Burma oplever du alle landets største attraktioner. Fra Yangons travle gader og gyldne pagoder til den magiske Inle sø, de gamle kongebyer ved Mandalay og ikke mindst Bagans imponerende stentempler.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Verdensarv

13 dage fra 18.995 kr.

Burmas højdepunkter

Burmas højdepunkter

Oplev største Burmas højdepunkter på denne rejse fra Yangon til ruinbyen Bagan, kongebyerne omkring Mandalay og den maleriske Inle-sø. Du kan også se frem til mindre kendte seværdigheder såsom de hellige huler ved Pindaya, en kulinarisk tur i cykeltaxa gennem Yangon ved aftentid samt et center for pensionerede elefanter nær den britiske bjergstation, Kalaw.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

15 dage fra 21.995 kr.

Det ukendte Burma

Det ukendte Burma

Oplev det ukendte Burma på denne rejse, der tager dig til afsidesliggende minoritetsgrupper i Loikaw, ruinbyen Mrauk U og Yangons baggyder, inden rejsen slutter med badeferie på en tropeø i Myeik-øgruppen. Perfekt for eventyrer og andengangsrejsende i Burma.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Strandferie, Unik rejse

16 dage fra 29.995 kr.

Nyhed

Aktiv ferie i Burma

Oplev det ægte, uspolerede Asien i Burma. Med Exodus rejser I i en gruppe og med en dygtig guide ved jeres side, som sikrer, at I undervejs får en masse interessant viden om landet og dets historie. Exodus tilbyder både rundrejser, cykelrejser og rejser med fokus på vandring i Burma, så mon ikke I kan finde noget, der passer præcis til jeres ønsker?

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Bagan_GBagan Gawdawpalin Pahto i Burmaawdawpalin Pahto_3652548 Burma2 040

Oplevelser i Burma

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Burma.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Bagan – Burmas fantastiske ruinby

Bagan – Burmas fantastiske ruinby

Oplev Burmas fantastiske ruinby på denne anderledes tur til Bagan. Undervejs kører du både på cykel, i hestevogn, i bil og sejler med båd. Du forfølger også en lokal legende og besøger nat-ånderne på toppen af det dramatiske tempelbjerg, Mount Popa.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Verdensarv

4 dage fra 3.895 kr.

Mandalay og de gamle kongebyer

Mandalay og de gamle kongebyer

Mandalay er Burmas kulturelle hjerte. Byen var Burmas sidste hovedstad, inden briterne tog magten i landet, og utallige templer, pagoder og paladser vidner om Burmas seneste guldalder. Du oplever også hverdagslivet i byen og besøger de tidligere kongebyer Amarapura, Sagaing og Mingun, der fortæller hver sit kapitel i Burmas rige historie.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

3 dage fra 3.195 kr.

Mrauk U – Burmas ukendte ruinby

Mrauk U – Burmas ukendte ruinby

Dybt inde i Rakhine-staten i Burmas vestligste hjørne ligger en af Asiens bedst bevarede hemmeligheder: Den fantastiske ruinby Mrauk U. Kun meget få rejsende finder vej hertil. Så der er tale om et ægte eventyr.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

4 dage fra 7.395 kr.

Den nordlige Shan-stat med tog

Den nordlige Shan-stat med tog

Bjergene uden for Mandalay byder på britisk koloni-nostalgi, små landsbyer og fjerntliggende klostre. Alt sammen smukt indrammet af Shan-statens lave bjerge.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser

4 dage fra 4.195 kr.

Inle-søens flydende verden

Inle-søens flydende verden

Shan-staten er et af de smukkeste og mest spændende områder i Burma. Midt i det hele ligger Inle-søen som et enormt spejl omgivet af frodiggrønne bjerge og små landsbyer på pæle, hvor områdets stammefolk kommer sejlende for at handle på de daglige markeder.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser

3 dage fra 3.295 kr.

Se Bagan fra luftballon

Se Bagan fra luftballon

Oplev Bagan fra luften alt imens I svæver stille over templerne i luftballon mens solen står op over Bagan.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Naturoplevelser, Verdensarv

3 timer fra 2.395 kr.

Badeferie ved Ngapali Beach

Badeferie ved Ngapali Beach

Burma har hundredvis af kilometer hvide sandstrande ud til Den Bengalske Bugt og Andamanerhavet. Men næsten ingen strandturisme. Så her kan du opleve et ægte, uberørt tropeparadis – så længe det varer.

LÆS MERE
Rejsetype: Strandferie

4 dage fra 3.795 kr.

Det ukendte sydlige Burma

Det ukendte sydlige Burma

Udforsk det sjældent besøgte område syd for Yangon, der byder på fantastiske kalkstenslandskaber og mægtige huler fyldt med Buddha-statuer med Hpa An samt den gamle britiske hovedstad Mawlamyine. Turen fuldendes med besøg ved den hellige forgyldte sten ved Kyaikhtiyo, der på forunderlig vis balancerer helt ude på kanten af en klippehylde.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser

5 dage fra 6.595 kr.

Loikaw – Minoritetsfolk og natur

Loikaw – Minoritetsfolk og natur

Området omkring Loikaw i Kayah-staten syd for Inle-søen blev først for alvor åbnet for turister i 2013. Så der er lagt op til et ægte eventyr, når du besøger dramatiske templer, eksotiske landskaber og afsidesliggende landsbyer beboet af etniske minoriteter.

LÆS MERE
Rejsetype: Kulturoplevelser, Naturoplevelser

3 dage fra 3.995 kr.

Luksus-camping i Myeik-øerne

Luksus-camping i Myeik-øerne

Udforsk en af Asiens sidste uberørte tropiske øgrupper Myeik i det sydlige Burma og overnat på en afsidesliggende tropeø uden at gå på kompromis med komforten.

LÆS MERE
Rejsetype:

5 dage fra 5.995 kr.

Yangon - den forunderlige storby

Yangon - den forunderlige storby

Oplev Burmas tidligere hovedstad, der byder på fantastiske gyldne templer, smukke parker og et eksotisk gadeliv. Men Yangon er også en by i hastig forvandling, der giver en forsmag på fremtidens Burma.

LÆS MERE
Rejsetype: Historie, Kulturoplevelser, Storby

4 dage fra 4.595 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.