Burma

Rejser til Burma: Gyldne pagoder og autentisk stemning

Rejs med MarcoPolo til Burma, eller Myanmar som landet kaldes i dag. Efter årtiers isolation er dette vidunderlige sted ved at spire som turistland. Dette forskelligartede land er, efter vores mening, det mest spændende nye rejseland i Asien.

Når man rejser til Burma får man alt, hvad en rejsende kan drømme om; en tusindårig kultur, historiske seværdigheder i verdensklasse, store floder, sneklædte bjerge, uspolerede badestrande, hårdføre bjergfolk i farvestrålende klædedragter og frem for alt, et venligt og smilende folk, som tager imod besøgende med åbne arme.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Aktiv ferie i Burma

Oplev det ægte, uspolerede Asien i Burma. Med Exodus rejser I i en gruppe og med en dygtig guide ved jeres side, som sikrer, at I undervejs får en masse interessant viden om landet og dets historie. Exodus tilbyder både rundrejser, cykelrejser og rejser med fokus på vandring i Burma, så mon ikke I kan finde noget, der passer præcis til jeres ønsker?

Gå til Exodus

Snak Burma med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel