70120303
Åben:

Rejser til Bhutan: Traditionel kultur og smuk natur

Rejs med MarcoPolo til Bhutan, der ligger godt skjult mellem Himalayas sneklædte tinder og frodige dale. I mange år var Bhutan totalt isoleret fra omverdenen. Men nu har Bhutan forsigtigt åbnet sine grænser for eventyrlystne rejsende, der forkæles med enestående landskaber, historiske klostre, farverige buddhistiske festivaller og en dybt traditionel kultur, der synes forbavsende upåvirket af verden udenfor.

Således er en rejse til Bhutan ikke en rejse tilbage i tiden, men en rejse til et af verdens smukkeste, mest eksotiske og oversete lande. Et land, hvor forandringer kun sker langsomt, og hvor politikerne går mere op i de bløde værdier end økonomi.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03, eller send en forespørgsel. Så får du et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Bhutan. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Bhutan rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Bhutan

Lad MarcoPolo sammensætte din drømmerejse til Bhutan.

  • Rejsen kan tilpasses dine individuelle ønsker
  • Du får hjælp af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din rejse

Aktiv ferie i Bhutan

Oplev Bhutans smukke landskaber, smukke gamle klostre og farverige festivaller med Exodus, som arrangerer flere forskellige grupperejse til Bhutan. Tag en kig på Exodus' hjemmeside, og find den helt rette rejse for jer.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Bhutan - Tigerreden - Tempel Bhutan - Paro dalen - Landsby

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.