Rejser til Asien: Oplev Den Kinesiske Mur, billedskønne Bali og betagende Vietnam

Det var i Asien, at MarcoPolo i 1982 sendte sine første rejsende ud på eventyr, og lige siden har Asien været et stort rejsemål i MarcoPolo.

Betagende kulturskatte, lækre madoplevelser og skønne strande. Asien byder på fantastiske rigdomme. Burma lokker med gyldne pagoder og autenticitet, Thailand med sine palmestrande og et fantastisk køkken. I Vietnam møder du etniske minoriteter, flydende markeder og smuk natur, mens Borneo byder på jungle og mødet med de fascinerende orangutanger. Indonesien har ferieøen Bali, der huser nogle af Asiens lækreste resorts, men også de mere oversete øer Java og Sumatra. Endeligt er der mægtige Indien med paladser, tigre og vild natur, Cambodia med Angkor og ikke mindst det vidstrakte Kina med rismarker, millionbyer og en uovertruffen kulturrigdom. Asien har det hele.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Oplevelser i Asien

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Asien udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Snak Asien med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Asien

Exodus tilbyder mere end 100 forskellige grupperejser til Asien. Så hvad enten destinationen hedder Nepal, Thailand, Kina eller noget helt fjerde, vil der være en rejse, der opfylder jeres rejseønsker. Rejserne er typisk fokuseret omkring en bestemt aktivitet som for eksempel dyreliv, vandring eller cykling, hvilket sikrer jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel