Rejser til Victoria Falls: Et af verdens smukkeste vandfald

Rejs til de imponerende Victoria vandfald, der også kendt af de lokale som ”Mosi-oa-Tunya”; røgen der tordner. Faldene, der i 1855 blev opdaget af Dr. David Livingstone falder mellem 60 – 110 meter og i den våde periode omkring midten af april kan ”sprayen” fra faldene rejse sig hele 450 meter op i luften. Det lokale marked er et paradis for shoppere, der vil købe afrikansk håndværk til en favorabel pris. Her finder I alt hvad hjertet kan begære når det kommer til træudskæringer, masker, sæbestensskulpturer og meget mere. For de eventyrlystne kan bungee jumping eller White River Rafting være en mulighed. Eller hvorfor ikke tage på et cruise på Zambezi floden eller opleve de mægtige fald fra luften i en helikopter, en oplevelse der absolut kan anbefales.

Er man til tætte møder med Afrikas vilde dyr er der også mulighed for at ride på elefanter eller hvorfor ikke ”gå en tur” med løver gennem bushen – en helt igennem fantastisk oplevelse.

Vic Falls byder på et væld af aktiviteter og udflugts-muligheder og Livingstone’s Victoria Vandfald er blot et af højdepunkterne under et ophold i denne spændende by.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Victoria Falls rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Artikler

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Victoria Falls.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse

Snak Victoria Falls med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel