70120303
Åben:

Rejser til Victoria Falls: Et af verdens smukkeste vandfald

Rejs til de imponerende Victoria vandfald, der også kendt af de lokale som ”Mosi-oa-Tunya”; røgen der tordner. Faldene, der i 1855 blev opdaget af Dr. David Livingstone falder mellem 60 – 110 meter og i den våde periode omkring midten af april kan ”sprayen” fra faldene rejse sig hele 450 meter op i luften. Det lokale marked er et paradis for shoppere, der vil købe afrikansk håndværk til en favorabel pris. Her finder I alt hvad hjertet kan begære når det kommer til træudskæringer, masker, sæbestensskulpturer og meget mere. For de eventyrlystne kan bungee jumping eller White River Rafting være en mulighed. Eller hvorfor ikke tage på et cruise på Zambezi floden eller opleve de mægtige fald fra luften i en helikopter, en oplevelse der absolut kan anbefales.

Er man til tætte møder med Afrikas vilde dyr er der også mulighed for at ride på elefanter eller hvorfor ikke ”gå en tur” med løver gennem bushen – en helt igennem fantastisk oplevelse.

Vic Falls byder på et væld af aktiviteter og udflugts-muligheder og Livingstone’s Victoria Vandfald er blot et af højdepunkterne under et ophold i denne spændende by.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Victoria Falls rejse.

Områder i Zimbabwe

MarcoPolos forslag:
Rejser til Victoria Falls

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Victoria Falls.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Rovos, vandfald og safari

Rovos, vandfald og safari

Lad jer føre tilbage i tiden med en luksuriøs togrejse med det legendariske Rovos Rail fra Sydafrika til Victoria Falls. Oplev “røgen der tordner” – de mægtige Victoria Vandfald, inden I afslutter rejsen med superb safari i en af det sydlige Afrikas bedste nationalparker, Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari, Togrejser

12 dage fra 33.995 kr.

Rovos Safari og River Cruise

Rovos Safari og River Cruise

Oplev det sydlige Afrika fra sin bedst tænkelige side på denne varierede luksusrejse gennem tre meget forskellige lande. I den sydafrikanske by Pretoria stiger I om bord på Rovos Rail med kurs mod Victoria Falls i Zimbabwe. Her indlogeres I på det historiske Victoria Falls Hotel. Flere eventyr venter på Chobe-floden i Botswana, hvor I står til søs på et superluksuriøst 3-dages flodkrydstogt, inden rejsen slutter med sublim safari i en afsidesliggende del af dyrerige Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Togrejser

15 dage fra 43.495 kr.

Luksus-ekspedition i Botswana

Luksus-ekspedition i Botswana

Denne luksus-ekspedition i Botswana fører jer dybt ind i en af Afrikas sidste uberørte vildmarker. Her er ingen hegn, så dyrene kan vandre frit, og I kan køre i timevis uden at se andre biler. Men selvom I er langt ude i naturen, kan I se frem til komfortable telte med private faciliteter og lækre middage i bålets skær til lyden af brølende løver og gryntede flodheste.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 37.395 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.