70120303
Åben:

Rejser til Zimbabwe: Vandfald, safari og smuk natur

Zimbabwes nyere historie har givet landet et blakket ry. Men bag avisoverskrifterne gemmer sig et af Afrikas smukkeste og mest spændende lande. Et land med en rig kultur, varierede landskaber og ikke mindst fantastiske nationalparker, der tilbyder et eksotisk alternativ til Afrikas mere kendte safaridestinationer.

Stå på kanten af Victoria Falls og se vandmasserne vælte i dybet under dig med en hul rumlen, der har givet vandfaldet sit lokale navn ”Mosi-oa-Tunya”; Røgen der tordner. Besøg også de lokale markeder, stå til søs på en flodbåd op ad Zambezi-floden eller bestil en kølig gin og tonic på et af de historiske luksushoteller nær Victoria Falls og nyd synet af elefanter, der kommer ned til floden for at drikke i solnedgangens gyldne skær.

Mød de afrikanske dyr
Helt andre oplevelser venter i Hwange National Park, der er berømt for sine store elefantflokke, bøfler, zebraer og giraffer. Med så mange byttedyr er rovdyrene naturligvis også velrepræsenteret, og både løver, leoparter og geparter ses jævnligt i parken, der også er hjem for de sjældne afrikanske næsehorn.

Kulturinteresserede kan desuden se frem til farverige lokale festivaller, besøg i uturistede landsbyer samt ikke mindst Great Zimbabwe, der er den vigtigste historiske ruin i det sydlige Afrika.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Zimbabwe eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Zimbabwe rejse.

Kom til gratis rejseforedrag om Det Sydlige Afrika – læs mere her.

Områder i Zimbabwe

MarcoPolos forslag:
Rejser til Zimbabwe

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Zimbabwe.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Rovos, vandfald og safari

Rovos, vandfald og safari

Lad jer føre tilbage i tiden med en luksuriøs togrejse med det legendariske Rovos Rail fra Sydafrika til Victoria Falls. Oplev “røgen der tordner” – de mægtige Victoria Vandfald, inden I afslutter rejsen med superb safari i en af det sydlige Afrikas bedste nationalparker, Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari, Togrejser

12 dage fra 33.995 kr.

Vic Falls safari og Cape Town

Vic Falls safari og Cape Town

Oplev de mægtige Victoria Falls, tag på safari i den fantastiske Chobe National Park og slut turen af med stil i skønne Cape Town. Denne rejse byder på tre af det sydlige Afrikas absolut største højdepunkter.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari, Storby

13 dage fra 30.995 kr.

Rovos Safari og River Cruise

Rovos Safari og River Cruise

Oplev det sydlige Afrika fra sin bedst tænkelige side på denne varierede luksusrejse gennem tre meget forskellige lande. I den sydafrikanske by Pretoria stiger I om bord på Rovos Rail med kurs mod Victoria Falls i Zimbabwe. Her indlogeres I på det historiske Victoria Falls Hotel. Flere eventyr venter på Chobe-floden i Botswana, hvor I står til søs på et superluksuriøst 3-dages flodkrydstogt, inden rejsen slutter med sublim safari i en afsidesliggende del af dyrerige Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Togrejser

15 dage fra 43.495 kr.

Luksus-ekspedition i Botswana

Luksus-ekspedition i Botswana

Denne luksus-ekspedition i Botswana fører jer dybt ind i en af Afrikas sidste uberørte vildmarker. Her er ingen hegn, så dyrene kan vandre frit, og I kan køre i timevis uden at se andre biler. Men selvom I er langt ude i naturen, kan I se frem til komfortable telte med private faciliteter og lækre middage i bålets skær til lyden af brølende løver og gryntede flodheste.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 37.395 kr.

Vandfald, safari og delta

Vandfald, safari og delta

Botswana byder på safari i verdensklasse og på denne rejse får I rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr i landets største nationalpark Chobe og ikke mindst i verdens største indlandsdelta – det fantastiske Okavango Delta. Og naturligvis i kombination med de mægtige Victoria Vandfald i Zimbabwe.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 39.995 kr.

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari i Zimbabwes og Botswanas største nationalparker kombineret med et ophold på det legendariske Victoria Falls Hotel ved de mægtige Victoria-vandfald – det er Afrika, når det er bedst!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 32.995 kr.

Aktiv ferie i Zimbabwe

Rejs med Exodus til det naturskønne Zimbabwe. Landet har nogle af verdens største vandfald og enorme nationalparker. Med Exodus har I blandt andet mulighed for at komme helt tæt på det kæmpemæssige Victoria Falls og opleve Afrikas vilde dyr både til lands og til vands. Der er masser af muligheder for en helt unik oplevelse på Exodus' grupperejser.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

shutterstock_82184107 exodus zimbabwe

Oplevelser i Zimbabwe

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Zimbabwe.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Vandfald og elefanter

Vandfald og elefanter

Oplev vandfald og elefanter på samme tur. Livingstone’s imponerende Victoria-vandfald og Chobes enorme elefantflokke – to af Afrikas majestæter – er blot lidt af det, der venter jer her. Chobe-nationalparken byder på noget af det bedste safari i det sydlige Afrika – og Victoria Falls vil uden tvivl også give jer oplevelser helt ud over det sædvanlige.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

6 dage fra 13.995 kr.

Med Rovos Rail fra Victoria Falls til Pretoria

Med Rovos Rail fra Victoria Falls til Pretoria

Tag på en eventyrlig togrejse med det luksuriøse Rovos Rail fra de mægtige Victoria Vandfald gennem Afrikas vilde natur i Zimbabwe og Botswana til regeringsbyen Pretoria i Sydafrika. Rovos Rail er indbegrebet af luksus og historisk charme – læn jer tilbage, og lad Afrikas storslåede landskaber glide forbi på denne ultimative luksus-togrejse.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Mad og Vin, Safari, Togrejser

5 dage fra 15.995 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.