70120303
Åben:

Rejser til Tanzania: Bjergbestigning og safari i det ægte Afrika

Rejs med MarcoPolo til Tanzania, og tag på trekking til toppen af Afrikas højeste punkt, Kilimanjaro, på safari over de endeløse savanner eller på tropisk badeferie i ferieparadiset Zanzibar. Kilimanjaro, med den sneklædte bjergtop, kan bestiges hvis man er i almindelig god form, og er en naturoplevelse man ikke bør snyde sig selv for. Meget af Tanzania består af uspoleret og fascinerende natur, og det er en fantastisk oplevelse at se solen gå ned over de støvede sletter, som et klassisk billede på et afrikansk landskab.

Om natten kan I opleve stjernerne funkle om kap på himmelen når mørket sænker sig. Serengeti-nationalparken har et rigt dyreliv hvor løver, elefanter og næsehorn kan opleves på tætteste hold. Det er også her, at over én million gnuer hver sommer vandrer over sletten i deres søgen efter friskt græs. Tilbring også et par dage i Tanzanias hovedstad, Dar-es-Salaam, som byder på et charmerende sammensurium af afrikanske, muslimske og østasiatiske kulturer. Besøg byens kaotiske markeder, gå en tur ved den flotte havnepromenade og oplev de mange historiske bygninger i byen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Tanzania eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Tanzania rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Tanzania

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Tanzania.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Jorden rundt i ypperlig luksus

Jorden rundt i ypperlig luksus

Rejs jorden rundt i et super luksuriøst fly, og oplev nogle af verdens mest eksotiske destinationer omgivet af vanedannende luksus. Du bor på nøje udvalgte hoteller, og kan blandt andet se frem til Påskeøen, Great Barrier Reef, Angkor Wat, safari i Serengeti og Jordans ørken.

LÆS MERE
Rejsetype: Med privat jet

26 dage fra 595.000 kr.

Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Oplev Afrikas rige dyreliv på en 5-stjernet luksussafari i verdensberømte Masai Mara efterfulgt af afslapning på Zanzibars legendariske palmestrande. Kig efter løver i det tidlige morgengry, følg de græssende gnuer på deres vandring over Masai Maras savanne og se elefantflokke søge mod floderne for at drikke. På denne luksusrejse til Kenya og Zanzibar oplever I ægte safaristemning på bedst tænkelige vis.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Strandferie

14 dage fra 32.795 kr.

Aktiv ferie i Tanzania

Rejs med Exodus til Tanzania. Bestig Kilimanjaro, eller tag på cykelsafari i trygge hænder. Der er også mulighed for at skrue tempoet lidt ned og tage på en klassisk safari i Serengeti eller slappe af på Zanzibars smukke strande. Mulighederne er mange med Exodus, og I kan helt sikkert finde en grupperejse, der passer til jeres ønsker.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Giraffer Serengeti Tanzania Exodus kilimanjaro

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.