Sydafrika

Rejser til Sydafrika: Vin, hvaler og safari på første klasse

Rejs til Sydafrika, og oplev fantastisk dyreliv, kendte vine og fascinerende landskaber.

Eventyret lever i bedste velgående i Sydafrika. Her kan du opleve solopgangen over den vilde natur, mens løverne går til ro, og elefantflokkene vandrer ad gamle ruter fra vandhul til vandhul. Du kan også smage på den seneste høst på historiske vingårde, og køre i bil mellem hyggelige småbyer langs den smukke Garden Route. Eller udforsk Cape Town, og dyk ned i Sydafrikas dramatiske historie. Sydafrika har rigtig meget forskelligt at byde på, og ikke alle ønsker naturligvis at opleve det samme. Derfor sammensætter vi din rejse til Sydafrika efter dine ønsker og rejsedrømme.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Aktiv ferie i Sydafrika

Rejs med Exodus til Sydafrika, og oplev en fantastisk natur og et rigt dyreliv. Tag på cykeltur igennem det smukke landskab, safari blandt de mange vilde dyr eller på vandreture i de spektakulære omgivelser. Exodus har et stort udvalg af grupperejser, og I kan derfor uden tvivl finde en rejse efter jeres smag.

Gå til Exodus

Snak Sydafrika med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel