70120303
Åben:

Rejser til Namibia: Naturoplevelser og safari i særklasse

Rejs til Namibia med MarcoPolo og oplev en fantastisk varieret og smuk natur med nogle af Afrikas bedste nationalparker, enorme ørkenlandskaber, barske kystlinier og kæmpestore kløfter. I Namibia kan I opleve nogle af afrikas mest ikoniske savannedyr, se solen stå op over de bløde sanddyner i Namib-ørkenen eller tage på vandring i den fantastisk smukke Fish River Canion, der skærer sig dybt ned i landskabet mod grænsen til Sydafrika. Dette er stedet for de eventyrlystne, der længes efter drømmelignende landskaber der blander sig i en hvirvelvind af fortryllende indtryk og oplevelser.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Namibia eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Namibia rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Namibia

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Namibia.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

Namibia - Ultimativ Fly-In Safari

På denne rejse oplever I det bedste af Namibia kombineret med ophold på en række af landets bedste luksusresort, der alle byder på fantastisk service og superb beliggenhed midt i den vilde natur. Rejserne fra sted til sted foregår med fly til små airstrips, så I ikke spilder tiden med lange køreture. I stedet kan I bruge tiden på at nyde Namibias rige dyreliv og rå, tidløse landskaber.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

13 dage fra 61.995 kr.

Aktiv ferie i Namibia

Rejs til Namibia med Exodus, og kom på eventyr i Namibias imponerende ørken. Exodus giver jer muligheden for at opleve Namibia på en anderledes måde, for eksempel fra en cykelsadel. Grupperejserne er ofte centreret om én bestemt aktivitet såsom safari, cykling eller vandring, hvilket giver jer muligheden for at vælge en rejse i jeres tempo.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Namibia ørken Namibia exodus

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.