Rejser til Namibia: Naturoplevelser og safari i særklasse

Rejs til Namibia med MarcoPolo og oplev en fantastisk varieret og smuk natur med nogle af Afrikas bedste nationalparker, enorme ørkenlandskaber, barske kystlinier og kæmpestore kløfter. I Namibia kan I opleve nogle af afrikas mest ikoniske savannedyr, se solen stå op over de bløde sanddyner i Namib-ørkenen eller tage på vandring i den fantastisk smukke Fish River Canion, der skærer sig dybt ned i landskabet mod grænsen til Sydafrika. Dette er stedet for de eventyrlystne, der længes efter drømmelignende landskaber der blander sig i en hvirvelvind af fortryllende indtryk og oplevelser.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Artikler

Her finder du eksempler på oplevelser i Namibia udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Snak Namibia med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Namibia

Rejs til Namibia med Exodus, og kom på eventyr i Namibias imponerende ørken. Exodus giver jer muligheden for at opleve Namibia på en anderledes måde, for eksempel fra en cykelsadel. Grupperejserne er ofte centreret om én bestemt aktivitet såsom safari, cykling eller vandring, hvilket giver jer muligheden for at vælge en rejse i jeres tempo.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel