70120303
Åben:

Rejser til Kenya: Safari i verdensklasse og paradisiske strande

Rejs med MarcoPolo til Kenya, der byder på eventyrlige safarioplevelser, en kæmpemæssig storvildtsbestand, unikke kulturrigdomme og paradisiske strande. Klimaet er varmt året rundt og landskabet er varieret, med store græssletter, kuperet terræn med baobabtræer og nogle af Afrikas højeste bjerge. Besøg nogle af de mange vildtreservater og nationalparker med hver deres særpræg – f.eks. Masai Mara, hvor de stolte Masaier bor.  I kan også se Karen Blixens afrikanske farm eller tage på badeferie ved kysten med de hvide sandstrande og det krystalklare vand. Landet er rigt på unikke oplevelser og rejseeventyr.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel og få et konkret tilbud på en skræddersyet rejse til Kenya eller udforsk vores mange inspirerende rejseforslag her på siden. Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Kenya rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Kenya

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din drømmerejse til Kenya.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Masai Mara Safari og eksotiske Zanzibar

Oplev Afrikas rige dyreliv på en 5-stjernet luksussafari i verdensberømte Masai Mara efterfulgt af afslapning på Zanzibars legendariske palmestrande. Kig efter løver i det tidlige morgengry, følg de græssende gnuer på deres vandring over Masai Maras savanne og se elefantflokke søge mod floderne for at drikke. På denne luksusrejse til Kenya og Zanzibar oplever I ægte safaristemning på bedst tænkelige vis.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Strandferie

14 dage fra 32.795 kr.

Aktiv ferie i Kenya

Rejs med Exodus til Kenya, og oplev essensen af Afrika. Med Exodus er der rig mulighed for at komme helt tæt på Kenyas dyreliv og ikke mindst det spændende Masai-folk. Vil I have pulsen mere op, kan I også bestige et af Afrikas smukkeste bjerge, Mount Kenya. Mulighederne er mange med Exodus, så I vil helt sikkert kunne finde en grupperejse efter jeres smag.

Gå til Exodus

Et klik på knappen fører jer til Exodus' hjemmeside, som er på engelsk. Har I brug for hjælp på dansk, kan I til enhver tid kontakte os på 70 12 03 03.

MarcoPolo tilbyder grupperejser gennem det anerkendte, britiske rejsebureau Exodus, der tilbyder flere end 500 rundrejser med engelsktalende guide til alverdens lande. Rejserne foregår i mindre internationale grupper.

Kenya_Masai Mara reservat_13849651 Elefant exodus

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.