Kenya

Rejser til Kenya: Safari i verdensklasse og paradisiske strande

Rejs med MarcoPolo til Kenya, der byder på eventyrlige safarioplevelser, en kæmpemæssig storvildtsbestand, unikke kulturrigdomme og paradisiske strande. Klimaet er varmt året rundt og landskabet er varieret, med store græssletter, kuperet terræn med baobabtræer og nogle af Afrikas højeste bjerge. Besøg nogle af de mange vildtreservater og nationalparker med hver deres særpræg – f.eks. Masai Mara, hvor de stolte Masaier bor.  I kan også se Karen Blixens afrikanske farm eller tage på badeferie ved kysten med de hvide sandstrande og det krystalklare vand. Landet er rigt på unikke oplevelser og rejseeventyr.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforslag

Aktiv ferie i Kenya

Rejs med Exodus til Kenya, og oplev essensen af Afrika. Med Exodus er der rig mulighed for at komme helt tæt på Kenyas dyreliv og ikke mindst det spændende Masai-folk. Vil I have pulsen mere op, kan I også bestige et af Afrikas smukkeste bjerge, Mount Kenya. Mulighederne er mange med Exodus, så I vil helt sikkert kunne finde en grupperejse efter jeres smag.

Gå til Exodus

Snak Kenya med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel