Okavango Deltaet

Rejser til Okavango: Et delta med ufatteligt dyreliv

Rejs til Okavango Deltaet, som ligger, hvor den kæmpestore sø Makgadikgadi lå, inden den tørrede ud for mere end 10.000 år siden. Okavango er et indlandsdelta, hvilket betyder, at den ikke har afløb i havet. Den dannes af Okavangofloden, der strømmer fra Angola mod sydøst indtil den møder Kalahariørkenen. Her breder den sig ud i de endeløse sandmængder og forvandler løbende 15.000 km² ørken til sump.

I sommermånederne (januar til februar) fyldes Okavangofloden med nedbør fra Angolas højland. Nedbøret rejser 1.200 km., hvorefter det fordeler sig over deltaet i løbet af marts til juni. Denne overflod af vand i tørtiden tiltrækker dyreliv langvejs fra: løver, flodheste, sorte og hvide næsehorn, bavianer, hyæner, afrikanske vilde hunde, geparder, giraffer, kafferbøfler, elefanter, kuduer, zebraer, krokodiller såvel som et hav af fugle: strudse, afrikanske fiskeørne, ibisser m.fl.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Okavango rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Oplevelser i Okavango Deltaet

Snak Okavango Deltaet med os - tættere på dit eventyr

Yvonne Larsen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel