70120303
Åben:

Rejser til Chobe National Park: Elefanter og safari

Chobe blev erklæret for nationalpark i 1967, og var den første af slagsen i Botswana. Parken ligger i det nordøstlige hjørne af landet og dækker et område på ikke mindre end 11.700 km2. Parken er især kendt for sin store koncentration af elefanter, der kan ses i store flokke på op til flere 100 på samme sted. Derudover er de store flokke af bøfler også et hyppigt syn i parken.

Livet ved flodbredden
Parken er desuden hjemsted for både løver, leoparder, giraffer og et væld af andre dyr deriblandt to antilopearter, der kun findes her.

Gennem parken flyder Chobe-floden, og det er næsten en ubeskrivelig oplevelse at betragte de mange elefantfamilier bade i og drikke af floden alt imens bøffelflokke, flodheste og krokodiller pryder billedet.

Man ser ofte løver og hyæner i nærheden af flodbredden hvor også den sjældne sabelantilope, zebra og roan-antiloper kommer ned for at græsse.

Byen Kasane er udgangspunktet for et ophold i Chobe, og der ligger mange lodges i området omkring byen. Dette bevirker også, at der til tider kan blive lidt overbefolket i dette område. Derfor anbefaler vi gerne, at man bor lidt længere væk fra dette trafikknudepunkt – eksempelvis på den dejlige Muchenje Lodge eller på den lækre camp Chobe Under Canvas, hvor man bor i luksuriøse safaritelte.
Chobe er en fantastisk safari-destination, der varmt kan anbefales i en kombination med et ophold ved de imponerende Victoria-vandfald.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Chobe rejse.

MarcoPolos forslag:
Rejser til Chobe National Park

Tag på opdagelse i MarcoPolos rejseforslag og find din unikke rejse til Chobe National Park.

  • Alle rejseforslag kan tilpasses dine ønsker
  • Alle rejser er sammensat af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Rovos, vandfald og safari

Rovos, vandfald og safari

Lad jer føre tilbage i tiden med en luksuriøs togrejse med det legendariske Rovos Rail fra Sydafrika til Victoria Falls. Oplev “røgen der tordner” – de mægtige Victoria Vandfald, inden I afslutter rejsen med superb safari i en af det sydlige Afrikas bedste nationalparker, Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari, Togrejser

12 dage fra 33.995 kr.

Rovos Safari og River Cruise

Rovos Safari og River Cruise

Oplev det sydlige Afrika fra sin bedst tænkelige side på denne varierede luksusrejse gennem tre meget forskellige lande. I den sydafrikanske by Pretoria stiger I om bord på Rovos Rail med kurs mod Victoria Falls i Zimbabwe. Her indlogeres I på det historiske Victoria Falls Hotel. Flere eventyr venter på Chobe-floden i Botswana, hvor I står til søs på et superluksuriøst 3-dages flodkrydstogt, inden rejsen slutter med sublim safari i en afsidesliggende del af dyrerige Chobe National Park.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Safari, Togrejser

15 dage fra 43.495 kr.

Luksus-ekspedition i Botswana

Luksus-ekspedition i Botswana

Denne luksus-ekspedition i Botswana fører jer dybt ind i en af Afrikas sidste uberørte vildmarker. Her er ingen hegn, så dyrene kan vandre frit, og I kan køre i timevis uden at se andre biler. Men selvom I er langt ude i naturen, kan I se frem til komfortable telte med private faciliteter og lækre middage i bålets skær til lyden af brølende løver og gryntede flodheste.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 37.395 kr.

Vandfald, safari og delta

Vandfald, safari og delta

Botswana byder på safari i verdensklasse og på denne rejse får I rig mulighed for at opleve Afrikas vilde dyr i landets største nationalpark Chobe og ikke mindst i verdens største indlandsdelta – det fantastiske Okavango Delta. Og naturligvis i kombination med de mægtige Victoria Vandfald i Zimbabwe.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Naturoplevelser, Safari

11 dage fra 39.995 kr.

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari og vandfald i Zimbabwe og Botswana

Safari i Zimbabwes og Botswanas største nationalparker kombineret med et ophold på det legendariske Victoria Falls Hotel ved de mægtige Victoria-vandfald – det er Afrika, når det er bedst!

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

12 dage fra 32.995 kr.

Oplevelser i Chobe National Park

Her finder du MarcoPolos pakker med oplevelser i Chobe National Park.

  • Pakkerne kan kombineres med hinanden som du ønsker
  • Pakkerne er nøje udvalgt af MarcoPolos eksperter
  • Kontakt os og få et konkret tilbud på din unikke rejse
Vandfald og elefanter

Vandfald og elefanter

Oplev vandfald og elefanter på samme tur. Livingstone’s imponerende Victoria-vandfald og Chobes enorme elefantflokke – to af Afrikas majestæter – er blot lidt af det, der venter jer her. Chobe-nationalparken byder på noget af det bedste safari i det sydlige Afrika – og Victoria Falls vil uden tvivl også give jer oplevelser helt ud over det sædvanlige.

LÆS MERE
Rejsetype: Dyreliv, Håndplukkede hoteller, Naturoplevelser, Safari

6 dage fra 13.995 kr.

INSPIRATION - MarcoPolo anbefaler

Find inspiration til den næste rejse med MarcoPolo her.