Chobe National Park

Rejser til Chobe National Park: Elefanter og safari

Chobe blev erklæret for nationalpark i 1967, og var den første af slagsen i Botswana. Parken ligger i det nordøstlige hjørne af landet og dækker et område på ikke mindre end 11.700 km2. Parken er især kendt for sin store koncentration af elefanter, der kan ses i store flokke på op til flere 100 på samme sted. Derudover er de store flokke af bøfler også et hyppigt syn i parken.

Livet ved flodbredden
Parken er desuden hjemsted for både løver, leoparder, giraffer og et væld af andre dyr deriblandt to antilopearter, der kun findes her.

Gennem parken flyder Chobe-floden, og det er næsten en ubeskrivelig oplevelse at betragte de mange elefantfamilier bade i og drikke af floden alt imens bøffelflokke, flodheste og krokodiller pryder billedet.

Man ser ofte løver og hyæner i nærheden af flodbredden hvor også den sjældne sabelantilope, zebra og roan-antiloper kommer ned for at græsse.

Byen Kasane er udgangspunktet for et ophold i Chobe, og der ligger mange lodges i området omkring byen. Dette bevirker også, at der til tider kan blive lidt overbefolket i dette område. Derfor anbefaler vi gerne, at man bor lidt længere væk fra dette trafikknudepunkt – eksempelvis på den dejlige Muchenje Lodge eller på den lækre camp Chobe Under Canvas, hvor man bor i luksuriøse safaritelte.
Chobe er en fantastisk safari-destination, der varmt kan anbefales i en kombination med et ophold ved de imponerende Victoria-vandfald.

Vi glæder os til at hjælpe med at tilrettelægge jeres Chobe rejse.

Ring til os 70 12 03 03 Book et møde Book et møde Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Oplevelser i Chobe National Park

Snak Chobe National Park med os - tættere på dit eventyr

Bettina Toldbod deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel