70 12 03 03
Åben:

Bestil dit visum til Australien

ETA står for Electronic Travel Authority og indebærer, at de nødvendige informationer (pasnummer, navn, fødselsdato, nationalitet og køn) bliver registreret digitalt hos de australske immigrationsmyndigheder.

Formularen kan kun benyttes af danske, norske og svenske statsborgere. Hvis du er statsborger i andet land, bedes du kontakte din rejsekonsulent hos MarcoPolo. Oplysningerne i visum-formularen skal være identiske med oplysningerne i dit pas. Er oplysningerne forskellige, kan du få problemer ved indrejsen i Australien.

Et ETA-visum koster kr. 250. Betaling opkræves i forbindelse med betaling af din rejse med MarcoPolo.

Dit visum udstedes omkring 6 uger før din afrejse til Australien og er gyldigt i 12 måneder efter udstedelse. Visummet er gyldigt for ophold af op til 3 måneders varighed.

Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan garantere, at du får visum. Dette er alene de australske myndigheders beslutning.

I nogle tilfælde vil vi ikke kunne udstede dit tre-måneders visum. Du bør derfor gøre rejsekonsulenten opmærksom på, hvis du er tidligere straffet, har et andet pas end dansk, eller har pas til flere lande. I disse tilfælde, anbefaler vi, at du sender din visumansøgning hurtigst muligt. Vi vil derefter forsøge, at udstede dit ETA, og lykkedes dette ikke, henvises du i stedet til Australiens Ambassade.

Udfyld formularen nedenfor og afslut med at trykke ”send”.

Formularen skal udfyldes én gang per rejsende.  

Køn

Har du gyldigt pas fra et andet land/-e?
Har du haft et andet navn? (evt. før ægteskabsindgåelse)

Er du nogensinde blevet dømt, for en forbrydelse eller lovovertrædelse i noget land?
MØD VORES REJSEEKSPERTER

Hos MarcoPolo har vi nogle af branchens mest erfarne og dygtige medarbejdere. De har rejst verden tynd og vil gøre alt for at arrangere den rejse, der passer bedst til dig og din familie.Margit Jensen
Margit Jensen

Margit kan skræddersy en rejse fra bunden og er klar til at udarbejde et tilbud på din unikke rejse.LÆS MERE
Anton Kjærgaard
Anton Kjærgaard

Anton er mere berejst end de fleste og kan hjælpe med at skræddersy en rejse til store dele af verden.LÆS MERE
Rajan Sakaria
Rajan Sakaria

Rajan Sakaria er en af MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter og han hjælper hver dag rejselystne danskere ud på nye, eksotiske eventyr.LÆS MERE
Bestil tilbud