Hué og Hoi An – Vietnams smukkeste kulturbyer

Denne oplevelsespakke samler to af Vietnams smukkeste kulturbyer, Hué og Hoi An. I kejserbyen Hué venter paladser, kejserlige grave og himmelstræbende pagoder, mens den charmerende handelsby Hoi An bugner af hyggelige gader, antikke huse og små templer. Turen mellem de to går over det storslåede Hai Van Pas og havnebyen Danang, der rummer et af landets bedste museer.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Jeres chauffør henter jer i lufthavnen eller på hotellet. Forude venter en spændende dag i Vietnams kejserby. Sammen med jeres engelsktalende guide begynder dagen med en byrundtur i Hué, og hvad ville være mere nærliggende end at starte ved det kejserlige citadel. I dag ligger mange af bygningerne i ruiner, men de restaurerede strukturer giver alligevel et godt indblik i datidens arkitektur samt ikke mindst den luksus, de gamle kejsere omgav sig med.
Herefter lægger I Hués centrum bag jer og kører til Thien Mu-pagoden. Den ottekantede og syv etager høje pagode ligger smukt på en bakketop over Duftenes Flod og huser en statue af Den Smilende Buddha. I står til søs og sejler ad Duftenes Flod mellem grønne bakkedrag, mens solnedgangen bader Hué i solnedgangens skær.

Vietnam - Hué

Denne morgen starter med kejser Tu Ic’s grav. Det fortælles, at det tog 3.000 håndværkere tre år at opføre Tu Ic’s mausoleum. Det stod færdigt i 1867. Resultatet er et palads i miniatureformat med smukke pavilloner og søer med lotusblomster. I lægger Hué bag jer og kører sydpå mod Hoi An. Turen går over det billedskønne Hai Van Pas. Mod vest ligger høje bjerge, og mod øst slår bølgerne fra Det Sydkinesiske Hav ind mod kysten. I gør stop i landets fjerdestørste by Danang. Herefter fortsætter I sydpå mod Hoi An, byen mange kalder Vietnams smukkeste. Efter indkvartering er resten af dagen fri til på egen hånd at nyde stemningen i byens smukke og gamle gader.

Livlige markeder, smukt bevarede handelshuse og himmelstræbende pagoder kæmper om jeres opmærksomhed, når I denne morgen tager på en guidet gåtur gennem den hyggelige by.
I krydser også den 400 år gamle japanske bro på vej mod en lille familiedrevet virksomhed. Her producerer familien de traditionelle lanterner, man ofte ser hænge på bygningerne i Hoi An. Senere går turen i båd til den lille landsby Thanh Ha, der har specialiseret sig i at lave keramik. Landsbyboerne viser gerne deres landsby og produkter frem, og I er mere end velkommen til at lave jeres egne mesterværker.

Vietnam - Hoi An

Formiddagen er til fri disposition, indtil det er tid at tjekke ud og køre mod lufthavnen i Da Nang. Hoi An regnes af mange for at være den smukkeste by i landet, så måske var det værd at overveje yderligere et par dage i byen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det centrale Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det centrale Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle transporter, entreer og udflugter på privat basis ifølge program
  • 1 nat på turistklasse hotel i Hué inkl. morgenmad
  • 2 nætter på turistklasse hotel i Hoi An inkl. morgenmad
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel