Vespa-tur i landskaberne ved Hoi An

Sæt jer til rette i sædet på en ægte Vespa-scooter og oplev landsbylivet og de frodige rismarker omkring Hoi An. Sammen med guiden udforsker I også små lokale værksteder, hvor alt fra riskager til vævede måtter fremstilles, inden turen fuldendes med en lækker frokost ved stranden.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på hotellet fra morgenstunden af guiden på en Vespa-scooter, og snart vugger I ned ad floden på den lokale cykelfærge mod fiskerlandsbyen på Cam Kim-øen. Vel fremme besøger I en lokal bådebygger og oplever morgenstemningen i øens lille landsby. Derefter er det tid at sætte sig til rette på scooteren, der zigzagger ind og ud mellem rismarker og små landsbyer. Her har I første parket til livet på landet, hvor bønder arbejder i markerne ved håndkraft, og skolebørn vinker fra siden af vejen. Mange lokale familier på disse kanter har specialiseret sig inden for forskelligt håndværk, og I oplever blandt andet, hvordan man væver måtter og laver riskager. Der gøres kaffestop i en af de små landsbyer, hvor den lokale bryg prøvesmages, inden en 300 meter lang bambusbro forceres på vej mod markedet i Duy Hai. Her hopper I på endnu en lokal færge, der fører jer forbi kokosplantagerne ved Cam Thanh til fiskerlandsbyen Tra Que. Rundturen fuldendes med en lækker frokost med alt godt fra havet på stranden ved Ha My, inden det er tid at trille tilbage mod Hoi An.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det centrale Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det centrale Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Engelsktalende guide
  • Transport med vespa
  • Frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel