Tropeøen Phu Quoc

Et ophold på tropeøen Phu Quoc er den perfekte afslutning på en Vietnam-rejse. Drømmer I om at sidde på en strand og kigge ud over det turkis-blå hav? Og det eneste, I skal overveje, er, om I skal gå i vandet igen – eller måske tage en lur? Vi har løsningen – et ophold på Phu Quoc Island! Det bedste tidspunkt at besøge øen på er fra november til og med april.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver modtaget i lufthavnen og kørt med bus til La Veranda Resort. La Veranda er et lækkert resort i boutique-stil, beliggende midt i et paradis af eksotiske planter og ved en af Vietnams bedste, hvide sandstrande. Resortet byder på 43 smukt og enkelt indrettede værelser og suiter i mørkt træ, lyse tekstiler og mosaikfliser. Alle værelser har privat balkon/terrasse med udsigt, fjernsyn, telefon, minibar og internet-adgang. Hotellets restaurant serverer alt lige fra barbecue til fiskeanretninger og traditionel vietnamesisk cuisine. Blandt Veranda Resorts mange faciliteter kan nævnes en spa med forskellige massager og aroma-terapi, swimmingpool, loungebar, fitness, jacuzzi og vandsports-aktiviteter.

I bor fire nætter på La Veranda Resort i deluxe-dobbeltværelse, og opholdet er inklusiv morgenmad. La Veranda er et deluxe-boutique-hotel, der ligger på en af Vietnams mest spændende øer Phu Quoc. Hotellet er inspireret af og designet i den gamle kolonistil og giver en følelse af ro blandet med luksus. Beliggenheden er perfekt midt i et paradis af eksotiske planter og ned til en hvid sandstrand. Dagene på Phu Quoc er til fri disposition, så I har god tid til at nyde de paradisiske omgivelser. Nyd omgivelserne, stranden og vandet, eller tag ud på en ørundtur på Phu Quoc. Øen er Vietnams største og ligger i Det Sydkinesiske Hav ud for Vietnams sydspids og tættere på Cambodia end Vietnam. Phu Quoc er en paradisisk tropeø med tæt regnskov, lange sandstrande og krystalklart vand. Det er ikke kun på landjorden, at Phu Quoc har noget at byde på. Her er gode muligheder for at snorkle og dykke. Man kan også tage på trekkingture i junglen eller bare dase på stranden i palmernes skygge.

Vietnam - Phu Quoc - La Veranda Resort

Det er blevet tid til at forlade Phu Qouc. I bliver kørt fra hotellet til lufthavnen, hvorfra I kan fortsætte jeres videre rejse.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det sydlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det sydlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Phu Quoc lufthavn til La Veranda Resort t/r
  • 4 nætter i deluxe værelse på La Veranda Resort inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel