Strandferie på Furama Da Nang Resort

Trænger I til at puste ud, fordøje oplevelserne og lade jer forkæle i luksuriøse omgivelser ved en af Vietnams dejlige strande? Tag på strandferie på Furama Da Nang Resort og oplev et af de absolut bedste strandresorts, enten som en afslutning på jeres rejse eller som et pusterum, før rejsen går videre sydpå.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I ankommer til Da Nang og bliver kørt direkte til Furama Resort, hvor I tilbringer de kommende fem nætter. Furama Resort har vundet titlen som landets bedste strandresort ikke mindre end otte år i streg. Så der er lagt op til forkælelse i absolut verdensklasse, når I indlogerer jer i de dejlige omgivelser.

I den næste lille uges tid har I rig mulighed for at forkæle jer selv! Furama Da Nang Resort er et deluxe-resort i den allerbedste kategori. De har vundet mange priser for deres urokkelige indsats for til stadighed at være et af Asiens bedste resorts med faciliteter og service i absolut verdensklasse. Resortet ligger på den kridhvide sandstrand China Beach ved Det Sydkinesiske Hav, ca. halvanden times kørsel fra Da Nang by og blot 20 minutters kørsel fra Da Nangs internationale lufthavn. Den imponerende smukke beliggenhed med den fineste hvide sandstrand omkranset af pinjetræer og kokospalmer understreger det unikke indtryk af stedet. Der er 198 terracotta-farvede værelser og suiter fordelt på to 4-etagers bygninger med pragtfuld udsigt til enten havet eller den smukke anlagte swimmingpool-lagune i den tropiske have. Alle værelser og suiter har alle moderne bekvemmeligheder. Der er to restauranter, flere barer, fitnesscenter, dejlig spa, bibliotek, billard, volleyball, vandsport, dykning med mere.
Men det behøver ikke være afslapning det hele. Hele fire lokaliteter på UNESCO’s kulturarvsliste ligger inden for dagtursafstand. Deriblandt den hyggelige, historiske handelsby, Hoi An, hvortil hotellet har gratis busservice.

Vietnam - Danang - Furama Resort

Det er afrejsedag, og I bliver kørt til lufthavnen i Da Nang, hvorfra I kan fortsætte jeres rejse.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det centrale Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det centrale Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra Danang Lufthavn til Furama Resort Da Nang tur/retur
  • 5 nætter i garden superior værelse inkl. morgenmad morgenmad
  • Velkomstdrink
  • Daglig frugtkurv på værelset
  • Gratis WIFI
  • Gratis shuttlebus til Hoi An
  • Gratis adgang til sauna, dampbad, fitness center, games room og Taichi lektion om morgenen

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel