Sejltur med junke på Ha Long-bugten

Tag på sejltur med junke på Ha Long-bugten med en vietnamesisk junke. At sejle her imellem de forunderlige kalkstensbjerge er som at sejle rundt mellem toppene af en oversvømmet bjergkæde. I besøger spektakulære grotter med drypsten og ser magien i landskabet, når dagen går på hæld og næste dag ved den uforglemmelige solopgang. Natten tilbringer I i hyggelige topersoners-kahytter.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ha Long-bugten ligger tre timers kørsel øst for Hanoi og ligner intet andet sted på jorden. At sejle her er som at sejle rundt mellem toppene af en oversvømmet bjergkæde.
Hanoi forlades om morgenen, og turen går mod øst til Ha Long-bugten. Her går I om bord på en traditionel vietnamesisk junke og sejler ud i den sagnomspundne bugt, hvor hundredvis af forunderlige kalkstensbjerge på dramatisk vis rejser sig op af det dybe vand. I tilbringer natten under fine forhold om bord på det smukke skib i hyggelige topersoners-kahytter.

Vietnam - Ha Long Bay

For de morgenfriske er der mulighed for at deltage i Tai-Chi-undervisning på dækket, mens solen står op bag kalkstensbjergene i bugten og skaber et uforglemmeligt minde. Kaptajnen sætter atter kursen mod Ha Long. Samtidig åbnes dørene til skibets restaurant, hvor I kan tage for jer af morgenmadsbuffeten og nyde en kop friskbrygget kaffe.
Efter næsten tre timers sejlads ankrer skibet op ud for Ha Long. Ved kajen venter en bil på at køre jer tilbage til Hanoi. Undervejs stopper I ved en lille landsby, der er kendt for sin keramik-fabrik.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Hanoi til Ha Long-bugten t/r
  • En nats ophold om bord på traditionel junke, inkl. frokost, middag og brunch
  • Alle udflugter og aktiviteter ifølge program
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel