Ruinbyen My Son og landsbyliv ved Hoi An

Besøg den fascinerende ruinby My Son, hvor cham-folkets konger i århundreder blev stedt til hvile i prægtige stentempler. Herefter står I til søs på floderne omkring Hoi An. Her venter en fantastisk sejltur gennem frodige landskaber til små landsbyer, hvor livet går sin vante gang.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

En spændende og varieret dag venter, når I fra morgenstunden bliver hentet på hotellet i en jeep og kørt gennem de frodige landskaber mod My Son. På vejen passere du livlige byer, travle markeder og små bosættelser. I en afsidesliggende jungledal ligger det over 1000 år gamle tempelkompleks, som består af over 20 velbevarede monumenter. Kongeriget Champa blev grundlagt i slutningen af 2. århundrede og eksisterede i mere end 1.000 år. På sit højeste strakte riget sig langs med de centrale og sydlige kystområder, hvor man blandt andet ernærede sig ved handel og sørøveri. Det var ganske indbringende, og mageløse skulpturer og templer blev frembragt af datidens kunstnere og håndværkere. Desværre blev ruinbyen bombet kraftigt under Vietnam-krigen, og den dag i dag kan bombekratere stadig ses mellem de gamle, overgroede tempelruiner. Det forhindrede dog ikke UNESCO i at optage My Son på sin liste over verdens kulturarv.
Når du er færdig med at udforske de antikke templer, kører du videre i jeep til et lokalt vævehus. Her kan du se hvordan de fremstiller store sivmåtter i et væld af farver. Nu er tiden kommet til at gå ombord på din private båd, og sejle på Thu Bon flodens vand. På sejlturen kan du opleve det frodige landskab langs flodens breder, og på vejen vil der blive serveret frokost på båden. Turen ender i Hoi Ans havn, hvorfra der er transport tilbage, til dit hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle transporter, entreer og udflugter på privat basis ifølge program
  • Frokost
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel