My Sons Templer

Oplev My Sons templer, som er Vietnams vigtigste cham-templer og en af verdens kulturskatte. Området anses for at være Champas modstykke til andre af de sydøstasiatiske civilisationers storbyer, og arkitekturen minder meget om Ankor-templerne i Siam Rep – dog i mindre målestok. Desværre blev de fantastiske bygninger kraftigt bombet under Vietnamkrigen. Men My Son er bestemt et besøg værd!

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Hoi An kan I tage på en tur til My Son for at se de berømte helligdomme – de fine gamle templer fra cham-kulturen. Det var i denne gamle tempelby, at kongerne af Champa blev stedt til hvile. Kongeriget Champa strakte sig langs med de centrale og sydlige kystområder. Chamfolket var af malaysisk-polynesisk oprindelse. De bekendte sig til hinduismen og ernærede sig ved handel og sørøveri. Riget blev grundlagt i slutningen af 2. århundrede og eksisterede i mere end 1.000 år. Datidens kunstnere og håndværkere frembragte vidunderlige skulpturer og mageløse templer. Desværre er der kun forholdsvis lidt tilbage fra denne rige periode. Under Vietnamkrigen brugte Viet Cong templerne som skjulested, og det fandt amerikanerne ud af. I My Son kan man stadig se kraterne fra de amerikanske bomber mellem ruinerne af de gamle templer. Store kulturskatte gik tabt under krigshandlingerne, og det omkringliggende område er stadig farligt at begive sig ud i, da der kan ligge landminer fra krigens tid.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det centrale Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det centrale Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra/til hotel i Hoi An
  • Privat sightseeing i My Son
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel