Mekong-deltaets prinsesse

Sydvietnam er domineret af det mægtige Mekong-floddelta, der på vietnamesisk kaldes “De Ni Dragers Floddelta”. Floden er den 12. længste (4.350-4.909 km) i verden og den 10. største målt på volumen. I deltaet bliver den mægtige Mekong-flod, der udspringer i Tibet og løber gennem det sydlige Kina, Burma, Thailand, Laos og Cambodia, til et netværk af mindre floder, inden den løber ud i det Sydkinesiske Hav. Tag på sejltur med Mekong-deltaets prinsesse, hvor I sejler med den charmerende båd Cai Be Princess og besøger deltaets flydende markeder, frugtplantager og oplever livet langs deltaets bredder.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra morgenstunden køres I til Cai Be, hvor en fascinerende dag venter i Mekong-floddeltaets frodige omgivelser. Ombordstigning på den charmerende båd Cai Be Princess ved broen Phu Nhuan.
Ikke langt herfra ligger det eksotiske Cai Be flydende marked, hvor den travle handel foregår fra små både. Det er et farverigt skue, at se de mange både fyldt med varer zigzagge ind mellem hinanden. I besøger også et traditionelt gammelt hus, samt et lille lokalt værksted, hvor papir og sågar popcorn produceres af lokal ris.
En lækker frokost venter på Restaurant Le Longanier. Restauranten huses i en smuk indokinesisk villa beliggende i en dejlig have fyldt med frugttræer ved flodens bred. En lækker frokost venter på Restaurant Le Longanier. Restauranten huses i en smuk indokinesisk villa beliggende i en dejlig have fyldt med frugttræer ved flodens bred. Efter en dejlig frokost går ad smalle stier tilbage til bilen, hvorfra I køres i til Can Tho, hvor I overnatter.

Vietnam - Mekong Deltaet - Cai Be Princess

Efter morgenmaden er der atter ombordstigning på Cai Be Princess, som sejler jer til Cai Rang flydende marked. Markedet er fyldt med små både, der snørkler sig gennem de små kanaler, mens der handles på kryds og tværs over rælingen med alskens lokale varer.
Efter markedet sejles der videre ad floderne til en frugtplantage, hvor I har mulighed for at smage de saftige og friskplukkede frugter. Herfra fortsættes ad de små kanaler mod Ba Bo-broen, der ligger en kort gåtur fra båden.
Sidst på dagen besøges et lokalt marked samt Binh Thuy, et over 130 år gammelt historisk hus, der er meget typisk for det sydlige delta, inden turen går tilbage til Ho Chi Minh City.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det sydlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det sydlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport til/fra Ho Chi Minh City
  • Udflugter og aktiviteter på privat basis ifølge program
  • 1 nat på Victoria Can Tho Hotel inkl. morgenmad
  • Engelsktalende guide
  • 1 x frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel