Landsbyeventyr i Mai Chau

Mai Chau Dalen er det perfekte sted at opleve Vietnams autentiske lansbyliv. Fjernt fra verden finder man sig lige pludselig omgivet af frodige grønne rismarker og venlige landsbyboere fra de lokale bjergstammer, der blot venter på at give jer et indblik i deres kultur og traditioner.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hotel i Hanoi og turen går nu mod sydvest til Mai Chau. Området med sine godt 47.000 indbyggere er især kendt for sine mange forskellige etniske grupper, hvilket gør det til det perfekte sted at opleve og komme tæt på den traditionelle stamme-kultur.
I Mau Chau tilbringes de næste 2 nætter på den hyggelige Mai Chau Ecolodge, hvorfra I har en fantastisk udsigt over dalen omgivet af frodige grønne rismarker, hvor de traditionelle træhytter, som er hjem for white thai stammen, ligger spredt ud over landskabet.
Fra værelserne er der enten udsigt til dalen eller de omkringliggende bjerge – og de er alle indrettet i traditionel stil og udstyret med moderne faciliteter såsom TV, telefon, aircon og internetadgang.
Efter ankomsten til lodgen venter en lækker frokost, der afspejler det lokale Muong eller thai-etniske køkken.
Eftermiddagen byder på en afslappende 2 timers cykeltur, hvor der vil være rig mulighed for at udforske den smukke natur og ikke mindst møde de lokale landsbyboere.
Dagen fuldendes med en dejlig middag akkompagneret af traditionel stammedans.

Vietnam - Mai Chau - Mai Chau Eco Lodge

Efter morgenmaden venter en tur til den fascinerende Mo Luong grotte, der strækker sig 500 meter ind under Mount Pu Kha. Grotten er kendt for sine mange myter og legender, og I udforske dens 4 kamre inden I returnerer til lodgen.
Nu går turen til fods til den lokale Hmong landsby. Her vil I opleve dagligdagen i landsbyen og ikke mindst få et indblik i Hmong stammens tradtioner inden I nyder den medbragte frokost i landsbyen inden I bliver kørt tilbage til lodgen, hvor eftermiddagen er til fri disposition. Hvorfor ikke nyde en forfriskende dukkert i poolen inden aftensmaden venter på lodgen.

Vietnam - Mai Chau - Mai Chau Eco Lodge

Inden turen går tilbage til Hanoi er der tid til at nyde morgenmaden samt besøge de lokale landsbyer Pom Coong og Lac. Turen til landsbyerne foregår til fods og efter besøget returnere i til lodgen, hvorfra turen går tilbage til Hanoi, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det nordlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det nordlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport og engelsktalende chauffør fra Hanoi til Mau Chau t/r
  • Alle ture og aktiviteter i henhold til program med engelsktalende guide
  • 2 nætter på Mai Chau Ecolodge
  • 3 x frokost
  • 2 x aftensmad
  • 2 x morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel