Homestay i Ky Son

Moon Garden House ligger billedskønt mellem frodige marker og lave skovklædte bjerge. Dette unikke homestay i Ky Son var oprindeligt ejernes eget sommerhus, hvor de yndede at tage til for at slappe af fra deres travle jobs som arkitekter i Hanoi. Med en stor interesse for møbler og antikviteter begyndte parret at bygge til. I dag byder de gæster velkommen indenfor i et meget komfortabelt homestay, der rangerer til en absolut femstjernet oplevelse.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der venter jer en stor oplevelse, når jeres chauffør efter morgenmaden holder klar til at køre jer langt ud på landet til den lille landsby Ky Son.
Ved ankomsten til Moon Garden bliver I indlogeret i et traditionelt hus, rustikt og hyggeligt indrettet med lokale antikviteter. I dag er I selv med til at forberede frokosten i køkkenet. I får opskrifterne med hjem og kan nyde det traditionelle vietnamesiske måltid i en gammel restaureret kirke. I indtager området på den bedst tænkelige måde – på gåben og på cykel sammen med den lokale guide. Turen går forbi den lokale børnehave, der gerne inviterer jer indenfor. I kommer på tæt hold af de lokale og deres arbejde i de omkringliggende marker og urtehaver. Aftensmaden indtager I ved husets eget tempel med fantastisk mad og et traditionelt fodbad.

Vietnam Ky Son - Moon Garden

Når I vågner næste morgen, er landsbyen allerede i fuld gang. Børnene gøres klar til at blive sendt i skole, inden forældrene begiver sig ud af byen mod marken i nærområdet.
Start morgenen med Yi Jin Jing. En lokal form for Tai Chi, der gennem koordinerede bevægelser, koncentration og særlig vejrtrækning ruster kroppen til dagens udfordringer. Efter morgenmaden bliver bilen kørt frem, og det er tid at tage afsked med Ky Son og landsbyens beboere. Kursen sættes mod Hanoi, men på vejen stoppes i Ha Noi, hvor I besøger Thay-pagoden. Dette smukke tempel fra 1100-tallet består af adskillige bygninger samt en fin kunstig sø med to flotte broer fra 1600-tallet.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det nordlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det nordlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Hanoi til Ky Son t/r
  • 1 nat på Moon Garden House inkl. alle måltider
  • Udflugter og aktiviteter ifølge program
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel