Ha Long og landsbyidyl ved Ninh Binh

Storslåede naturscenerier ved Ha Long og landsbyidyl ved Ninh Binh. Der er masser at kigge på både til lands og til vands, når I oplever nogle af Vietnams mest spektakulære landskaber.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Der køres 170 km mod øst fra Hanoi til Vietnams mest spektakulære naturfænomen, Ha Long-bugten. Om tilblivelsen af de tusindvis klipper, som smukt bryder havoverfladen, fortæller sagnet om en dragefamilie, der hjalp vietnameserne i deres kamp mod Kina ved at spytte juveler og sten ud i bugten, så de dannede en beskyttende mur mod fjenden fra nord. Da freden atter faldt over landet, blev det til Vietnam. Dragemoderen fandt fred ved kysten, og stedet hvor hun landede blev kaldt Ha Long.
I byen Ha Long stiger I ombord på en ombygget træjunke for at begive jer ud på et cruise mellem kalkstensformerede klipper på det smaragdgrønne vand. En junke er et traditionelt fartøj og udgør en meget atmosfærefyldt kulisse for de storslåede oplevelser forude. Der kastes anker for natten tæt ved en af de utallige småøer. Her serverer skibets besætning en dejlig middag med udsigt til fiskerbådenes lanterner og den funklende stjernehimmel.

Vietnam - Ha Long Bay

Morgenmad og friskbrygget kaffe serveres ombord, mens I nyder synet af Ha Long-bugten, der langsomt vågner til en ny dag. Imens gør skibets besætning klar til et morgencruise i bugten, hvor I besøger adskillige øer og grotter. Undervejs vil der også blive mulighed for en forfriskende svømmetur eller to ved afsidesliggende strande.
Junken forlades kl. 12 i Halong, hvorfra turen fortsætter over land gennem det naturskønne floddelta med frodige grønne rismarker til landsbyen Dao Thuc. Landsbyen er i sig selv et spændende skue, men det er især det traditionelle vietnamesiske vand-dukketeater, der trækker folk til denne lille landsby. Det var nemlig i Dao Thuc, at denne højt skattede kunstform tog sin begyndelse. I får mulighed for at opleve en udendørs teateropførelse, mens I nyder lokale delikatesser. Turen fortsætter til Ninh Binh.

Rejser til Vietnam - Ha Long Bay

Ninh Binh er ikke meget større end en forvokset provinsby. Men den ligger betagende smukt omringet af storslåede scenerier og ægte landlig idyl. Mellem dramatiske kalkstensbjerge arbejder bønderne med håndkraft og vandbøfler i dybgrønne rismarker, som man har gjort det på disse kanter i århundreder.
For mange er dagens cykeltur gennem Thung Nang-dalen et af højdepunkterne på rejsen rundt i Vietnam. Landskaberne er billedskønne, og der er masser at kigge på langs vejen. I stopper i en lille landsby, hvor I får mulighed for at opleve hverdagen. I møder de lokale og finder hurtigt ud af, hvor venlige og imødekommende disse mennesker er.
Frokosten laves hos en lokal familie, og I har mulighed for at følge med i tilberedelsen af det festmåltid, der venter jer. Efter frokost vil en fredelig bådtur lade jer nyde det fantastiske landskab, inden turen går tilbage til Hanoi.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det nordlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det nordlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Hanoi til Ha Long-bugten
  • En nats ophold om bord på traditionel junke, inkl. frokost, middag og brunch
  • En nat på hotel i Ninh Binh inkl. morgenmad
  • Frokost dag 3
  • Alle udflugter og aktiviteter ifølge program
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel