Ferieparadiset Phan Thiet

Nyd badeferie og afslapning i ferieparadiset Phan Thiet, en lille fiskerby ligger ved det Sydkinesiske Hav blot tre timers kørsel nordøst for Ho Chi Mihn City. Byen har i årevis været kendt for sin gode fiskesovs, der er en vigtig ingrediens i det vietnamesiske køkken.
Phan Thiet er nu også blevet et vigtigt turistmål. For omkring byen findes nogle af Vietnams bedste strande. Her er klart blåt vand, hyggelige fiskerestauranter og ørkenagtige sandklitter

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I afhentes i Ho Chi Minh City og bliver af en chauffør kørt til Coco Beach resort, hvor de kommende fire nætter tilbringes.
Coco Beach er et idyllisk turistklasse-bungalowhotel beliggende ved en dejlig bred strand. Coco Beach var det første hotel, der blev bygget i Phan Thiet i 1995 og har således den bedste beliggenhed.
Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, kan vi varmt anbefale at opgradere til førsteklasses hotellet Victoria Phan Thiet eller deluxe resortet Anantara Mui Ne Resort.

Dagene er jeres til at nyde Mui Ne-stranden ved Phan Thiet, som er perfekt til afslapning for hele familien. De 34 bungalows er udført i flotte træmaterialer med stråtag og lille veranda. Alle bungalowerne har aircondition, telefon og varmt vand. Hotellet har restaurant med både vietnamesiske og internationale retter. Der er swimmingpool og vandsportsfaciliteter. Coco Beach er et af vores foretrukne turistklasse hoteller i Phan Thiet!
Skal der ske lidt mere end blot strandliv, så tag en båd ud til en af de charmerende øer eller lej en Jeep og udforsk området – de “røde og hvide sandklitter” kan anbefales. Det er et område med nogle store sandbanker, der ligger 40 km udenfor Mui Ne.
Oplev Cham Tower og haver med vietnamesisk “Dragon Fruit” eller indtag en 18-hullers golfbane på Sea Links Country. Der er rig mulighed for at dyrke vandsport og andre aktiviteter. Den bedste sæson er fra oktober til marts.

Vietnam - Mui Ne - Solnedgang

Jeres ophold på Coco Beach er slut, og I bliver afhentet af en chauffør, som kører jer tilbage til et hotel eller lufthavnen i Ho Chi Minh City.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det sydlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det sydlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Ho Chi Minh City til Phan Thiet t/r
  • 4 nætter på Coco Beach Resort inkl. morgenmad

Opgrader til Victoria Phan Thiet mod tillæg 495 kr. pr. person
Opgrader til Anantara Mui Ne Resort mod tillæg 995 kr. pr. person

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel