Eventyr i det ukendte Ha Giang

Tag på eventyr i det ukendte Ha Giang, som ligger helt mod nord i Vietnam. Denne 5-dages-tur til Ha Giang-området i det nordøstlige Vietnam tilbyder et fascinerende kig ind i det uturistede Vietnam. Ha Giang er i høj grad et område, hvor lokale traditioner og farverige stammekulturer stadig lever i bedste velgående uden ret meget påvirkning udefra. I bor privat hos områdets minoritetsgrupper og kommer helt tæt på deres dagligdag, der ikke har ændret sig meget de sidste århundreder.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Hanoi kører I nordpå mod Ha Giang. Hen under eftermiddagen passerer I igennem landsbyerne Pa Then eller La Chi, hvor I får den første smagsprøve på de minoritetsgrupper, der bebor dette område. Ved ankomsten til Tay-landsbyen bliver I mødt af det lokale tay-folk, der vil vise jer til det hus, I skal sove i. Huset er et traditionelt tay-hus på pæle. Her vil ikke være tale om international luksus eller moderne bekvemmeligheder, men følelsen af at bo hos de lokale er en oplevelse helt ud over det sædvanlige. Overalt bliver I mødt af tay-folkets oprigtige gæstfrihed, og aftensmaden serveres hos en lokal tay-familie. Alternativt er der mulighed for at overnatte på hotel, mod et mindre tillæg, for jer som måtte foretrække den mulighed.

Vietnam - Ha Giang - Tay landsby og homestay (6)

Når I står op næste morgen, vil landsbyens folk allerede være i fuldt sving med deres daglige gøremål. I indtager området på den bedst tænkelige måde: på gåben og på cykel. I dette stille og rolige tempo har I god tid til at nyde de smukke scenerier, der omgiver jer. Landskabet er frodigt, og mange steder vil I se lokale bønder, der arbejder ved håndkraft i markerne. I besøger landsbyen Phuong Do, der er områdets ældste tay-samfund. Der er meget at kigge på, ikke mindst ud på eftermiddagen, når bønderne returnerer fra deres marker på cykler eller i oksekærrer. Et afslappende fodbad venter jer, når I kommer hjem til landsbyen igen.

Det er interessant at opleve, hvordan de forskellige befolkningsgrupper adskiller sig fra hinanden både med hensyn til klædedragt og kultur. Og intet sted er dette tydeligere end på markedet Quyet Tien, hvor folk fra alle områdets minoritetsgrupper samles for at handle med hinanden. I besøger desuden en hvid hmong-by, hvor beboerne har specialiseret sig i at væve i hør, og lolo-folket, der er en af Vietnams sjældneste minoritetsgrupper. Dagen slutter med et besøg ved et imponerende gammelt palads, der blev bygget til at huse en hmong-høvding. Sidst på eftermiddagen ankommer I til Dong Van, hvor I indlogeres på jeres hotel.

Vietnam - Ha Giang - Marked

I dag er det søndag, og det betyder markedsdag i Dong Van. Mange anser netop dette marked som et af Vietnams mest interessante markeder, og det skal I naturligvis se nærmere på. Fra Dong Van går turen op mod toppen af bjerget Ma Pi Leng. En fantastisk køretur, hvor den vietnamesiske natur viser sig fra sin allerbedste side. Midt i dette landskab besøger I Meo Vac-markedet, hvor der primært handles med kvæg. Dernæst fortsættes til landsbyen Zao Ao Dai, hvor frokost vil blive serveret. I overnatter på hotel i Ha Giang.

Morgenmaden nydes på hotellet i Ha Giang, hvorefter rejsen tilbage mod Hanoi begynder. Undervejs stoppes i Doan Hung for frokost, hvorefter turen fortsætter sydpå. Ved ankomsten til Hanoi returneres I til jeres valgte hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det nordlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det nordlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Alle transporter, entreer og udflugter ifølge program
  • 2 nætters ophold hos lokal tay-familie
  • 1 nat på turistklassehotel i Dong Van
  • 1 nat på turistklassehotel i Ha Giang
  • Engelsktalende guide
  • 4 x morgenmad
  • 5 x frokost
  • 4 x middag

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel