Det farverige Vietnam Bac Ha og Sapa

Oplev det farverige Vietnam Bac Ha og Sapa. Fra jeres luksus-sovekupé på “Victoria Train” går turen fra Hanoi til det nordlige Vietnam. De næste dage venter jer en storslået natur, betagende etniske minoriteter, skolebesøg og farverige markeder. En vandretur tager jer til isolerede landsbyer, smukke dale og over betagende rismarker.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I bliver hentet på jeres hotel i Hanoi og kørt til stationen, hvor I hopper på toget Victoria Express til Lao Cai.
Toget, der kører på den 294 km lange strækning mellem Hanoi og Lao Cai, skyder en gennemsnitsfart på knap 45 km/t. Det må derfor betragtes som lidt af en tilsnigelse, når vietnameserne kalder det for et eksprestog. Den lave fart ændrer dog ikke ved den helt specielle stemning, der kendetegner klassiske togrejser. Undervejs overnattes i firepersoners-luksus-sovekupéer med madrasser, hovedpuder og tæpper. Om sommeren kan man desuden glæde sig over aircondition i kupéerne.

Ankomst i Lao Cai, der ligger på grænsen til Kina, tidligt næste morgen. Efter morgenmad køres I til Coc ly-markedet, hvor I vil opleve de farvestrålende etniske minoriteter, der kommer her for at handle med hinanden. Om eftermiddagen er det muligt at spadsere eller køre en tur til en hmong-landsby, hvor I kan gå på opdagelse. Særligt spændende er det at besøge den lokale skole. Hmongerne er den største minoritet i området og er lette at genkende på deres meget mørkeblå tøj. Sidst på eftermiddagen køres I til Bac Ha, hvor I overnatter.

Dagen indledes med en smuk køretur, hvor I kan nyde de prægtige landskaber inden ankomsten til Sin Cheng-markedet.
Det lille marked er smukt omgivet af fyrreskove og mange mindre landsbyer. Markedet besøges bl.a. af blomster-hmong, som er en hmong-undergruppe kendetegnet ved de farvestrålende broderier på deres tøj, samt red dao- og tay-minoriteterne, der kommer til markedet for at gøre deres indkøb. Efter markedet fortsætter turen til Sapa, der ligger i hjertet af Vietnams bjerge. Dette område er særlig rigt på både eksotiske kulturer og storslåede naturscenerier.

Vietnam - Sapa

I dag skal I helt tæt på Nordvietnams fabelagtige natur og rige kultur. Først kører I til Y Linh Ho, hvor dagens vandretur i Muong Hoa dalen begynder.
Muong dalen er områdets største og vandreturen varer omkring tre timer. Snart er I omringet af smukke bjerge med ris-terrasser i dybgrønne nuancer. Stien, der følger Hoang Lien-bjergkæden, fortsætter gennem isolerede landsbyer og over rismarker. Husene i byerne er med stråtag og tilhører i det fleste tilfælde hmong-folket. Flere steder vil I kunne se hmong-bønder arbejde i rismarkerne i deres karakteristiske mørkeblå tøj.
I bil går turen tilbage til Sapa, hvor eftermiddagen begynder med en gåtur rundt i byen. Dagens sidste højdepunkt er et besøg i den meget lille og afsidesliggende landsby Ma Tra. Derefter bliver I kørt til banegården i Lao Cai, hvor rejsen går tilbage til Hanoi med nattog.

I ankommer tidligt til Hanoi, hvor I bliver kørt til jeres hotel.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det nordlige Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det nordlige Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra hotel i Hanoi til Victoria Express toget
  • To nætter på Victoria Express i to-personers luksus sovekupé inkl. 1 x morgenmad
  • En nat på hotel i Bac Ha inkl. morgenmad
  • En nat på hotel i Sapa inkl. morgenmad
  • Alle udflugter og aktiviteter ifølge program
  • Engelsktalende guide

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel