Badeferie på det lækre Victoria Hoi An

Forkæl jer selv med fem dages ren afslapning på stranden nær den hyggelige by Hoi An på det lækre Victoria Hoi An Beach Resort.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Danang lufthavnen bliver I kørt til Victoria Hoi An, hvor de kommende fire nætter tilbringes.
Victoria Hoi An hotellet er et pragtfuldt deluxe hotel, som er del af den anerkendte Victoria hotelkæde, ligger direkte på stranden fem kilometer fra Hoi An. Den ene side af resortet vender ud mod havet og den anden side ud mod floden.
Hotellet er bygget i en charmerende stil. Den minder om en lille fiskerlandsby med smalle gader og vandbassiner, der ligger mellem teglstensdækkede huse og kinesiske lanterner. Hotellet har 100 værelser i forskellige kategorier med egen balkon ud til havet eller til floden. Alle værelser er store og lyse og særdeles velindrettede med alle moderne faciliteter som aircondition, minibar, tv, telefon, radio, sikkerhedsboks og kaffe- og tefaciliteter.
Hotellet har to gode gourmetrestauranter, der serverer vietnamesiske og internationale retter. Der er naturligvis udendørsservering og barbecue, som serveres ved stranden eller ved den lækre swimmingpool. Ud over swimmingpoolen kan hotellet tilbyde jacuzzi, fitnesscenter, lækker spa samt to tennisbaner.

Dagene er fri til at lave præcis, hvad I har lyst til. Der er rig lejlighed for afslapning og hygge ved den glimrende strand, der helt sikkert vil være et hit på varme dage. Nyd omgivelserne og det dejlige klima eller tag på udflugter til de mange nærliggende attraktioner.
Snyd endelig ikke jer selv for et besøg i selve Hoi An, der regnes af mange som Vietnams smukkeste by. Hoi An er en malerisk lille fiskerlandsby, der står som et perfekt bevaret eksempel på en historisk asiatisk handelsby fyldt med atmosfærefyldte gader, farvestrålende handelshuse og gamle templer. En dybt charmerende by med en vidunderlig afslappet rytme.
Hoi Ans gamle bydel er så velbevaret, at den i år 2000 kom på UNESCOs liste over Verdens Kulturarv. Når man går rundt i de smalle gader, omgivet af smukke, gamle kinesiske huse og templer, skal der ikke megen fantasi til for at forstille sig tidligere tiders stemning.
I dag er Hoi An en af Vietnams bedste oplevelser. Ikke mindst fordi den gamle bydel er spærret for motoriseret trafik. Man kan bruge mange timer på at gå rundt og kigge på de smukke bygninger, eller bare sidde på en af de hyggelige caféer og følge livet på markedspladsen.
Hoi An er delt i en kinesisk og en japansk bydel, forbundet af den 400 år gamle Japanske Bro. Broen er overdækket og huser et lille tempel. Begge bydele afspejler Hoi Ans tidligere status som handelsby, og her er rig mulighed for at besøge fascinerende gamle købmandsgårde, bygget i en blanding af vietnamesisk, kinesisk og japansk stil.
Hoi An og omegn har mange flere muligheder at byde på – tag f.eks. på en cykeltur eller besøg tempel ruinerne i My Son – spørg endelig rejsekonsulenten for flere forslag.

Vietnam - Hoi An - Victoria Hoi An Beach Resort

Jeres ophold er slut og der er transfer fra Victoria Hoi An Beach til lufthavnen i Da Nang, hvorfra jeres rejse rundt i Vietnam kan fortsætte.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Da Nang Lufthavn til Hoi An t/r
  • 4 nætter i deluxe værelser på Victoria Hoi An Beach Resort inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel