Badeferie nær Hoi An

Tag på badeferie nær Hoi An og gear lidt ned, og fordøj rejsens indtryk, før I fortsætter jeres rejse sydpå eller flyver hjem til Danmark. Forkæl jer selv med fem dages ren afslapning på stranden nær den hyggelige by Hoi An.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra lufthavnen i Da Nang bliver I kørt til Boutique Hoi An Resort, hvor de kommende fire nætter tilbringes.
Boutique Hoi An Resort ligger på den lækre Cua Dai Beach blot 5 minutter fra charmerende og historiske Hoi An. Dette førsteklasses-hotel er bygget op i typisk kolonistil, men naturligvis udstyret med moderne faciliteter. Alle værelserne er lækkert indrettede og har alle egen balkon, der vender ud mod havet.
Man finder desuden et væld af faciliteter, deriblandt spa, swimmingpool, restauranter og barer.
Fra hotellet kan der desuden arrangeres forskellige udflugter i området, og I har også mulighed for at melde jer til madlavningskursus og blive indviet i det vietnamesiske køkkens hemmeligheder.

Dagene er fri til at lave præcis, hvad I har lyst til. Der er rig lejlighed for afslapning og hygge ved den glimrende strand, der helt sikkert vil være et hit på varme dage. Nyd omgivelserne og det dejlige klima, eller tag på udflugter til de mange nærliggende attraktioner.
Snyd endelig ikke jer selv for et besøg i selve Hoi An, der regnes af mange som Vietnams smukkeste by. Hoi An er en malerisk lille fiskerlandsby, der står som et perfekt bevaret eksempel på en historisk asiatisk handelsby fyldt med atmosfærefyldte gader, farvestrålende handelshuse og gamle templer. En dybt charmerende by med en vidunderlig afslappet rytme.
Hoi Ans gamle bydel er så velbevaret, at den i år 2000 kom på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Når man går rundt i de smalle gader, omgivet af smukke, gamle kinesiske huse og templer, skal der ikke megen fantasi til for at forestille sig tidligere tiders stemning.
I dag er Hoi An en af Vietnams bedste oplevelser. Ikke mindst fordi den gamle bydel er spærret for motoriseret trafik. Man kan bruge mange timer på at gå rundt og kigge på de smukke bygninger, eller bare sidde på en af de hyggelige caféer og følge livet på markedspladsen.
Hoi An er delt i en kinesisk og en japansk bydel, forbundet af den 400 år gamle Japanske Bro. Broen er overdækket og huser et lille tempel. Begge bydele afspejler Hoi Ans tidligere status som handelsby, og her er rig mulighed for at besøge fascinerende gamle købmandsgårde, bygget i en blanding af vietnamesisk, kinesisk og japansk stil.
Hoi An og omegn har mange flere muligheder at byde på. Tag f.eks. på en cykeltur, eller besøg tempelruinerne i My Son – spørg endelig rejsekonsulenten for flere forslag.

Vietnam - Hoi An - Boutique Hoi An Resort

Jeres ophold er slut, og der er transfer fra Hoi An Beach til lufthavnen i Da Nang.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Det centrale Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Det centrale Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Privat transport fra Da Nang Lufthavn til Hoi An t/r
  • 4 nætter i superior værelse på Boutique Hoi An Resort inkl. morgenmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel