Vietnam med stil

Oplev Vietnam med stil på denne rejse fra nord til syd. I starter i landets pulserende hovedstad Hanoi, hvor I oplever både byens store seværdigheder samt mindre kendte områder fra bagsædet af en vespa. Fra Hanoi går turen mod den maleriske Halong Bay, hvor hele to nætters luksus-cruise venter. Dette giver god tid til at nyde dette storslåede naturområde i ro og mag samt besøge dele af Halong Bay, hvor kortere krydstogter ikke når hen.

Oplevelserne fortsætter i til den velbevarede historiske perle Hoi An, hvor I bliver indviet i det vietnamesiske cuisine med et madlavningskursus. I besøger også cham-folkets gamle tempelby My Son og oplever den frodige natur og små landsbyer omkring byen. Men der er naturligvis også god tid til bare at nyde stemningen i de gamle brolagte gader, der flankeres af hundredvis af historiske bygninger. Rejsen slutter med 5 nætters badeferie i egen pool villa på det lækre L’Alyana Ninh Van Bay i det sydlige Vietnam.

Under hele rejsen bor I på specielt udvalgte luksus-hoteller, der alle emmer af historisk stemning og charme. Skulle I have lyst er det naturligvis også muligt at forlænge rejsen med et ophold i Ho Chi Minh City, hvor I bor på landets ældste hotel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Se video fra L’Alyana Ninh Van Bay

Dagsprogram

I flyver fra København mod Hanoi med et flyskifte undervejs.

Ved ankomsten til Hanoi bliver I mødt af jeres privatchauffør, der vil køre jer til hjem for de næste 3 nætter – det stemningsfulde og luksuriøse Apricot Hotel, der ligger lige ned til den berømte Hoan Kiem Lake.
Den historiske franske stil er tydelig at mærke på det luksuriøse Apricot Hotel Hanoi, der på elegant vis formår at kombinere moderne komfort med høj service og historisk charme. Beliggenheden i hjertet af byen gør Apricot Hotel til en god base for udforskning Hanois gamle bydel. Men hotellet i sig selv er også en attraktion. Moderne vietnamesisk kunst pryder hotellet, og den historiske lobby tager pusten fra de fleste med sine svungne støbejernsmønstre, enorme krystallysekroner og blanke marmorgulve. Eller tag elevatoren op på taget, hvor der er en fantastisk udsigt over byen og Hoan Kiem Lake fra det udendørs poolområde. Ikke mindst om aftenen, når lysene tændes i Hanoi, og bartenderne i poolbaren fremtryller iskolde cocktails i den varme tropenat. Også når sulten melder sig, at du i de bedste hænder. Hotellets byder på tre elegante restauranter, hvor kokkene er mestre ud i både det franske og asiatiske køkken. Samme sikre og luksuriøse stil går igen på værelserne, der er lyse og elegante. Desuden byder de naturligvis på både Wi-Fi, flotte badeværelser, TV og et udvalg af hovedpuder, så alle er sikret en god nats søvn.
Vietnams pulserende hovedstad har sin helt egen stemning, og få andre steder i landet fanger den charmerende blanding af fransk elegance og asiatisk tradition som Hanoi.
Om eftermiddagen bliver I hentet på hotellet og taget med på en tur gennem Hanois gamle kvarter. Turen foregår i cykeltaxa, hvilket er den perfekte måde at opleve kvarteret på. Fra cykeltaxaen kan I nyde byens liv og skiftende farver, mens chaufføren styrer cyklen sikkert gennem mylderet. I besøger også et traditionelt vietnamesisk “long-house”, inden turen ender ved jeres hotel.

Efter morgenmaden indledes byrundturen ved Ho Chi Minhs mausoleum og herefter hans enkle hjem. Den lokale guide fortæller om Ho Chi Minhs liv og hans kamp for et selvstændigt og kommunistisk Vietnam. I fortsætter til Pagoden på én søjle, Quan Thanh-templet og Litteraturens Tempel.
Om eftermiddagen besøger I det etnologiske museum, inden turen afsluttes med en tur på gåben gennem de hyggelige gader i Hanois gamle bydel
Om aftenen oplever I en forestilling i Hanois vand-dukketeater, der er en lokal kunstform fra denne del af landet.

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og det er nu blevet tid til at opleve Hanoi fra en ægte, historisk Vespa-scooter sammen med en lokal guide, der vil vise jer sider af storbyen, turister sjældent ser. Fra de store brede boulevarder til små sidegader, hvor hverdagslivet går sin vante gang. I passerer også smukke bygninger fra kolonitiden og skjulte markeder, hvor tropiske frugter ligger til skue side om side med duftende gadekøkkener. Andre steder hører I om bombningen af Hanoi i 1972 samt de forandringer, byen har været igennem de seneste årtier. Turen slutter på en hyggelig og meget lokal lille café, hvor frokosten byder på lokale specialiteter til tonerne af lokale musikere.
Efter turen bliver I sat på hotellet, hvorefter resten af dagen og aftenen er til fri disposition.

I forlader Hanoi fra morgenstunden og sætter kurs mod verdensberømte Ha Long Bay. Knap har Hanoi sluppet sit tag, før I er omgivet af rismarker og små landsbyer. Vel fremme ved Ha Long Bay indlogeres I i jeres kahyt for de kommende to nætter, og inden længe lægger skibet fra kaj og begiver sig ud i den berømte bugt, hvor dramatiske kalkstensbjerge hæver sig op af det grønne vand. Frokosten serveres undervejs mod den flydende landsby Cong Dam, der udforskes i traditionelle robåde. Tilbage på båden serveres en ægte vietnamesisk the-ceremoni, mens skibet fortsætter dybere ind i bugtens labyrint af klippeskær og småøer. Sidst på eftermiddagen kaster kaptajnen anker, og en lækker middag baseret på de 5 elementer træ, ild, jord, metal og vand serveres. Efter middagen er der mulighed for at prøve kræfter med blæksprutte-fiskeri sammen med besætningen, eller nyd en drink i baren, mens stjernerne funkler over Ha Long Bay.

Dagen starter på klassisk vietnamesisk vis med tai chi på dækket, mens morgensolen bader de grønklædte klippeskær i sit gyldne lys. Efter morgenmaden findes kajakkerne frem, så I kan udforske småøerne omkring Vung hHa-området, inden skibet fortsætter mod Lan Ha Bay og Cat Ba Island. Her venter en guidet tur i Cat Ba Island National Park samt besøg ved et økologisk landbrug. Tilbage på skibet er det tid at dykke ned i det fantastiske vietnamesiske køkken, når skibets kokke løfter sløret for nogle af de mange eksotiske krydderier og urter, der giver de lokale retter sin unikke smag. Middagen nydes om bord, inden skibet ankrer op for natten i Ho Dong Tien-området.

Start den sidste morgen om bord med endnu en tai chi-lektion. Eller find et godt sted på dækket og nyd en kop kaffe, mens en ny dag gryer over Ha Long Bay. I løbet af morgenen besøges hulen ved Sung Sot, inden skibet sætter kurs tilbage mod fastlandet. Her står en bil klar til at køre jer tilbage mod Lufthavnen i Hai Phong eller Hanoi efter nogle uforglemmelige dage i Ha Long bugten.
Herfra går turen med fly til Danang i det centrale Vietnam. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Hoi An, det luksuriøse Hotel Royal, hvor de næste 3 nætter tilbringes.
Beliggenhed, stil og personlighed definerer Hotel Royal Hoi An, der ligger helt ned til floden med udsigt over Hoi Ans gamle bydel. Stilen er en unik blanding af moderne design og historisk charme, hvilket passer perfekt til Hoi Ans særlige stemning. Hver af de 120 værelser byder på himmelseng, aircondition, Wi-Fi, kabel-TV, sikkerhedsboks, samt ikke mindst et overdådigt badeværelse med fritstående badekar. I de tre restauranter lokker menukortene med både vietnamesiske, japanske og internationale fristelser, og i spa-afdelingen venter afslapning for både krop og sjæl. Blandt de mange andre faciliteter kan næves en imponerende swimmingpool med mosaikmønstre, højt serviceniveau og mange unikke design-features. Et godt valg for rejsende, der værdsætter komfort og design.
Hoi Ans gamle bydel er så velbevaret, at den i år 2000 kom på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Når man går rundt i de smalle gader, omgivet af smukke, gamle kinesiske huse og templer, skal der ikke megen fantasi til for at forestille sig tidligere tiders stemning.
I dag er Hoi An en af Vietnams bedste oplevelser. Ikke mindst fordi den gamle bydel er spærret for motoriseret trafik. Man kan bruge mange timer på at gå rundt og kigge på de smukke bygninger, eller bare sidde på en af de hyggelige caféer og følge livet på markedspladsen.
Hoi An er delt i en kinesisk og en japansk bydel, forbundet af den 400 år gamle Japanske Bro. Broen er overdækket og huser et lille tempel. Begge bydele afspejler Hoi Ans tidligere status som handelsby, og her er rig mulighed for at besøge fascinerende gamle købmandsgårde, bygget i en blanding af vietnamesisk, kinesisk og japansk stil.

En spændende og varieret dag venter, når I fra morgenstunden bliver hentet på hotellet i en jeep og kørt gennem de frodige landskaber mod My Son. På vejen gøres der holdt ved et yderst fotogent fiskemarked i udkanten af byen, samt ved et gammelt banyan-træ, hvor der er mulighed for at smage ægte vietnamesisk kaffe. Herefter fortsætter I gennem grønne landskaber og små landsbyer mod cham-folkets gamle tempelby.
Kongeriget Champa blev grundlagt i slutningen af 2. århundrede og eksisterede i mere end 1.000 år. På sit højeste strakte riget sig langs med de centrale og sydlige kystområder, hvor man blandt andet ernærede sig ved handel og sørøveri. Det var ganske indbringende, og mageløse skulpturer og templer blev frembragt af datidens kunstnere og håndværkere. Desværre blev ruinbyen bombet kraftigt under Vietnam-krigen, og den dag i dag kan bombekratere stadig ses mellem de gamle, overgroede tempelruiner. Det forhindrede dog ikke UNESCO i at optage My Son på sin liste over verdens kulturarv.
Fra My Son går turen tilbage mod Hoi An med et stop i keramik-landsbyen Thanh Ha. Her udskiftes jeepen med en privat båd, der fører jer ad Thu Bon-floden dybere ind i de frodige landskaber. Det er en flot sejltur, hvor frokosten nydes om bord efter en introduktion til Vietnamesisk kogekunst. Undervejs oplever I også fiskerlandsbyen Tra Nhieu samt fiskemarkedet ved Duy Hai. Skoven af kokospalmer ved Bay Mau er ligeledes et storslået syn, og der er mulighed for at udforske landskaberne yderligere med de medbragte kajakker og cykler, hvis I ønsker det. Men I er naturligvis også velkomne til at læne jer tilbage og nyde scenerierne, mens båden stille og roligt sætter kurs tilbage mod jeepen og Hoi An.

Oplevelserne starter allerede fra morgenstunden, når I sammen med kokken fra Red Bridge Restaurant besøger et lokalt marked i Hoi An.
Her vil I opleve den hektiske handelsstemning, mens I sammen går på opdagelse mellem de små boder. Markeder som disse er altid en farverig affære fyldt med eksotiske lyde og dufte, og et mere atmosfærefyldt sted for en introduktion til de lokale råvarer er svært at forestille sig. Efter at have fyldt poserne med varer går I ombord på en båd og sejler tilbage mod Red Bridge kogeskole ad Hoi An-floden.
Her vil kokken indføre jer i vietnamesisk kogekunst, når I sammen laver en række af landets mest populære klassiske retter. I får selv lov at svinge gryderne og naturligvis smage på herlighederne bagefter.
Efter madlavningskurset er resten af dagen til fri disposition til at nyde Hoi An.

I nyder en sidste morgenmad, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Danang, hvorfra der flyves til byen Nha Trang i det sydlige Vietnam. Her bliver I mødt i lufthavnen og kørt til molen ved Ninh Van Bay, hvorfra der sejles med speedbåd til jeres hjem for de næste 5 nætter – det lækre og luksuriøse L’Alyana Ninh Van Bay.
Efter tjek ind er dagen til fri disposition.

Dagene på L’Alyana Ninh Van Bay er fri til afslapning.
Nyd ægte vietnamesisk luksus på L’Alyana Ninh Van Bay, der ligger smukt ned til Ninh Van-bugtens klippefyldte kyster og uspolerede tropestrand. Hotellet ligger isoleret på en jungleklædt bjergside ned mod havet og byder på masser af atmosfære. Hver af de store stråtækte Hill Rock Villaer er bygget i en åben og harmonisk stil med højt til loftet, masser af luft og en stor terrasse med privat plunge pool samt en fantastisk udsigt. Villaen byder naturligvis på alle moderne bekvemmeligheder og et stort badeværelse med badekar. Ønsker I mere plads, eller rejser I flere sammen, kunne I overveje de flotte toværelses strandvillaer eller de store Lagune villaer, der byder på masser af plads og luksus.
Også resortets fællesområder er imponerende. Den flotte pool ligger på klipperne helt ned til havet, og i den hyggelige restaurant fremtryller de dygtige kokke det ene mesterværk efter det andet. Det er netop denne kombination af beliggenhed, atmosfære og luksus, der i 2014 sikrede L’Alyana Ninh Van Bay den fine udmærkelse som ”Travellers Choice” på TripAdvisor i både 2014 og 2015.
Det er fristende at bruge dagene i en liggestol på stranden eller terrassen. Klimaet er tropisk, og området er blandt Sydvietnams mest solsikre. Også i sommerhalvåret, hvilket gør Ninh Van-bugten til et godt bud i sommerferien. Men hvis I har lyst, byder lokalområdet på mange spændende oplevelser. Udforsk det rige liv under havoverfladen med maske og snorkel, tag på vandretur i junglen eller prøv lykken med en fiskestang. I kan også lære hemmelighederne bag det velsmagende vietnamesiske køkken på et kokkekursus og opleve historiske stentempler fra Champa-civilisationen. Eller kør en tur langs den smukke kyst og tag turen ind til den travle badeby Nha Trang, der byder på shopping og et væld af restauranter.

I nyder en sidste morgenmad i Vietnam og turen går derefter med båd og bil tilbage til Nha Trang. Herfra flyver I til Ho Chi Minh City, hvor der skiftes fly og hjemrejsen kan begynde.
Skulle I ønske det, er det naturligvis muligt at forlænge rejsen med et ophold i Ho Chi Minh City, der bl.a. inkluderer et besøg til de berømte og berygtede Cu Chi tunneller samt en tur rundt i byen “by night” på bagsædet af en vespa – en spændende tur, hvor I kommer til at se og opleve nogle, af de mindre kendte områder af byen.

I ankommer til København tidlig morgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Hanoi og retur fra Nha Trang
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi til hotel
 • 3 nætter i sketch room på Apricot Hotel i Hanoi inkl. morgenmad
 • Privat cyclo-tur i Hanoi med engelsktalende guide
 • Privat byrundtur i Hanoi med engelsktalende guide
 • Vespa-tur i Hanoi inkl. frokost og engelsktalende guide
 • Privat transport fra Hanoi til Halong Bay
 • 3 dage/2 nætters luksus cruise med Auco på Halong Bay inkl. 2 x frokost, 2 x aftensmad og 2 x morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter ifølge program på Auco Cruise
 • Privat transport fra Halong Bay til Hanoi eller Hai Phong Lufthavn
 • Flyrejse fra Hanoi eller Hai Phong til Danang
 • Privat transport fra Danang Lufthavn til Hoi An t/r
 • 3 nætter i deluxe værelse på Hotel Royal Hoi An inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur med jeep og båd til My Son og Hoi An inkl. frokost og engelsktalende guide
 • Vietnamesisk madlavningskursus i Hoi An
 • Flyrejse fra Danang til Nha Trang
 • Transport fra Nha Trang Lufthavn til Ninh Van Bay t/r
 • Transport med speedbåd fra L’Alyana Ninh Van Bay t/r
 • 5 nætter i hill rock villa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Daglig frugtkurv i villaen på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Gratis yoga-aktiviteter på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Gratis shuttle service til Nha Trang By
 • Fri afbenyttelse af kajakker, snorkeludstyr og fiskeudstyr på L’Alyana Ninh Van Bay
 • 24 timers butler service på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Gratis Wi-Fi på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden

3 dages forlængelse til Ho Chi Minh City inkluderer:

 • Privat transport fra Ho Chi Minh Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Opera suite på Hotel Continental inkl. morgenmad
 • Vespa-tour by night i Ho Chi Minh City inkl. aftensmad og engelsktalende guide
 • Privat udflugt til Cu Chi tunnellerne med engelsktalende guide
 • Privat byrundtur i Ho Chi Minh City med engelsktalende guide
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 jul 2018 - 2 sep 2018
ved 2 voksne
fra 29.895 kr.
Forlængelse til Ho Chi Minh City
2.995 kr.
3 sep 2018 - 30 sep 2018
fra 27.995 kr.
2.995 kr.
1 okt 2018 - 31 okt 2018
fra 29.995 kr.
2.995 kr.
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Sådan bestiller du en rejse til Vietnam

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Inspiration

Få inspiration til dine rejser
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel