Vietnam med stil

Oplev Vietnam med stil på denne rejse fra nord til syd. I starter i landets pulserende hovedstad Hanoi, hvor I oplever både byens store seværdigheder samt mindre kendte områder fra bagsædet af en vespa. Fra Hanoi går turen mod den maleriske Halong Bay, hvor hele to nætters luksus-cruise venter. Dette giver god tid til at nyde dette storslåede naturområde i ro og mag samt besøge dele af Halong Bay, hvor kortere krydstogter ikke når hen.

Oplevelserne fortsætter i den velbevarede historiske perle Hoi An, hvor I bliver indviet i det vietnamesiske køkken på et madlavningskursus. I besøger også cham-folkets gamle tempelby My Son og oplever den frodige natur og små landsbyer omkring byen. Men der er naturligvis også god tid til bare at nyde stemningen i de gamle brolagte gader, der flankeres af hundredvis af historiske bygninger. Rejsen slutter med 5 nætters badeferie i egen pool villa på det lækre L’Alya Ninh Van Bay i det sydlige Vietnam.

Under hele rejsen bor I på specielt udvalgte luksus-hoteller, der alle emmer af historisk stemning og charme. Skulle I have lyst er det naturligvis også muligt at forlænge rejsen med et ophold i Ho Chi Minh City.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Vietnam og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Se video fra L’Alya Ninh Van Bay

Dagsprogram

I flyver fra København mod Hanoi med et flyskifte undervejs.

Ved ankomsten til Hanoi bliver I mødt af jeres privatchauffør, der vil køre jer til hjem for de næste 3 nætter – det stemningsfulde og luksuriøse Apricot Hotel, der ligger lige ned til den berømte Hoan Kiem Lake.
Den historiske franske stil er tydelig at mærke på det luksuriøse Apricot Hotel Hanoi, der på elegant vis formår at kombinere moderne komfort med høj service og historisk charme. Beliggenheden i hjertet af byen gør Apricot Hotel til en god base for udforskning Hanois gamle bydel. Men hotellet i sig selv er også en attraktion. Moderne vietnamesisk kunst pryder hotellet, og den historiske lobby tager pusten fra de fleste med sine svungne støbejernsmønstre, enorme krystallysekroner og blanke marmorgulve. Eller tag elevatoren op på taget, hvor der er en fantastisk udsigt over byen og Hoan Kiem Lake fra det udendørs poolområde. Ikke mindst om aftenen, når lysene tændes i Hanoi, og bartenderne i poolbaren fremtryller iskolde cocktails i den varme tropenat. Også når sulten melder sig, at du i de bedste hænder. Hotellets byder på tre elegante restauranter, hvor kokkene er mestre ud i både det franske og asiatiske køkken. Samme sikre og luksuriøse stil går igen på værelserne, der er lyse og elegante. Desuden byder de naturligvis på både Wi-Fi, flotte badeværelser, TV og et udvalg af hovedpuder, så alle er sikret en god nats søvn.
Vietnams pulserende hovedstad har sin helt egen stemning, og få andre steder i landet fanger den charmerende blanding af fransk elegance og asiatisk tradition som Hanoi.
Om eftermiddagen bliver I hentet på hotellet og taget med på en tur gennem Hanois gamle kvarter. Turen foregår i cykeltaxa, hvilket er den perfekte måde at opleve kvarteret på. Fra cykeltaxaen kan I nyde byens liv og skiftende farver, mens chaufføren styrer cyklen sikkert gennem mylderet. I besøger også et traditionelt vietnamesisk “long-house”, inden turen ender ved jeres hotel.

Vietnam - Hanoi - Apricot Hotel lobby

Efter morgenmaden indledes byrundturen ved Ho Chi Minhs mausoleum og herefter hans enkle hjem. Den lokale guide fortæller om Ho Chi Minhs liv og hans kamp for et selvstændigt og kommunistisk Vietnam. I fortsætter til Pagoden på én søjle, Quan Thanh-templet og Litteraturens Tempel.
Om eftermiddagen besøger I det etnologiske museum, inden turen afsluttes med en tur på gåben gennem de hyggelige gader i Hanois gamle bydel
Om aftenen oplever I en forestilling i Hanois vand-dukketeater, der er en lokal kunstform fra denne del af landet.

Vietnam - Hanoi

Efter morgenmaden bliver I hentet på hotellet og det er nu blevet tid til at opleve Hanoi fra en ægte, historisk Vespa-scooter sammen med en lokal guide, der vil vise jer sider af storbyen, turister sjældent ser. Fra de store brede boulevarder til små sidegader, hvor hverdagslivet går sin vante gang. I passerer også smukke bygninger fra kolonitiden og skjulte markeder, hvor tropiske frugter ligger til skue side om side med duftende gadekøkkener. Andre steder hører I om bombningen af Hanoi i 1972 samt de forandringer, byen har været igennem de seneste årtier. Turen slutter på en hyggelig og meget lokal lille café, hvor frokosten byder på lokale specialiteter til tonerne af lokale musikere.
Efter turen bliver I sat på hotellet, hvorefter resten af dagen og aftenen er til fri disposition.

Vietnam - Hanoi

I forlader Hanoi fra morgenstunden og sætter kurs mod verdensberømte Ha Long Bay. Knap har Hanoi sluppet sit tag, før I er omgivet af rismarker og små landsbyer. Vel fremme ved Ha Long Bay går I ombord på det luksuriøse krydstogtsskib i Tuan Chau havn, hvor I bliver budt velkommen med en drink og en briefing omkring sikkerheden og mulighederne ombord. Skibet er bygget i hvidmalet træ i en tydelig vietnamesisk stil med snirklede mønstre og farvede sejl, der giver den helt rigtige asiatiske stemning. Når I har fundet jer til rette, serveres en lækker vietnamesisk frokostmenu, og der er mulighed for at få massage ombord på båden. Under sejladsen på bugten kan I beundre de mange skær, der har fået navne efter deres former. Oplev bl.a. Hunde-, Finger-, eller røgelseskar-skærene. Hen på dagen ankommer I til Surprise Cave. Grotten er navngivet efter den overraskelse, det er, at træde igennem den smalle indgang og pludselig befinde sig i et enormt hulrum med drypsten og klippeformationer. Efter huleudforskningen er det tid til at kaste anker for natten, og der er nu mulighed for at deltage i frugt- og grøntsags-udskæringskursus, ved køkkenchefen, før I kan sætte jer til bords og nyde en lækker aftenmenu. Efterhånden som mørket sænker sig over bugten, og skibet er oplyst af lanterne, er der mulighed for at nyde en forfriskning. I kan også prøve kræfter med blækspruttefiskeri sammen med mandskabet, eller hygge jer med et af skibets mange kort- og brætspil, inden I går til ro i jeres luksuskahyt.

Vietnam - Ha Long Bay

Tidligt om morgenen kan I starte dagen med et stykke bagværk samt the eller kaffe og deltage i morgen Tai Chi. Herefter vil morgenmaden være serveret, og I kan glæde jer til en begivenhedsrig dag. Sejladsen i dag foregår ombord på en mindre båd, der gør det muligt at udforske de mindre trafikerede områder af bugten. Første stop er Luon Cave, hvor tidevandet bestemmer, om man kan sejle igennem grotten eller ej. Her kan I også være heldige at se en af de sjældne gyldne stumpnæseaber.
Turen fortsætter til den flydende landsby Cua Van, hvor I har muligheden for selv at vælge, om I vil sejle gennem byen i kajak, eller om I vil sejles rundt i en traditionel bambusbåd. Efter I har udforsket fiskerlandsbyen og dens fantastiske omgivelser, går turen videre til en lokal perlefarm. Her får I muligheden for at se, hvordan perlerne bliver høstet, og den forberedelse der ligger bag kultiveringen af dem. Tilbage på skibet er der tid til afslapning, inden dagen fuldendes med en lækker middag.

Rejser til Vietnam - Halong Bay

Der er igen mulighed for at starten morgenen med Tai Chi, men ellers forlader I båden tidligt om morgenen, og går i land på øen Titov. Her kan I bestige øens højeste punkt. På toppen vil I blive belønnet med den mest fantastiske panoramaudsigt over Halong Bay. Der er også mulighed for at stoppe på halvvejen, hvor der ligger en udsigtsplatform. Herefter kan I slappe af ved stranden og nå en forfriskende svømmetur, inden turen går tilbage på skibet. Her vil morgenmaden blive serveret, og der er mulighed for at slappe af på soldækket, inden skibet ligger til ved Tuan Chau havn, og det oplevelsesrige krydstogt på Halong Bay er slut.

Her står en bil klar til at køre jer tilbage mod Lufthavnen i Hai Phong eller Hanoi, hvorfra I fortsætter med fly til Danang i det centrale Vietnam. Ved ankomsten bliver I hentet i lufthavnen og kørt til jeres hotel i Hoi An; det lækre og stemningsfulde La Siesta Hoi An, hvor de næste 3 nætter tilbringes.

La Siesta Hoi An Resort & Spa er et charmerende og stemningsfuldt luksushotel, som ligger i nærheden af den gamle bydel omgivet af grønne rismarker og Thu Bon floden. Med den originale vest-fløj og den nye øst-fløj står hotellet i sand kolonistil og passer perfekt ind i den gamle handelsby.

Hoi Ans gamle bydel er så velbevaret, at den i år 2000 kom på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv. Når man går rundt i de smalle gader, omgivet af smukke, gamle kinesiske huse og templer, skal der ikke megen fantasi til for at forestille sig tidligere tiders stemning. Hoi An er delt i en kinesisk og en japansk bydel, forbundet af den 400 år gamle Japanske Bro. Broen er overdækket og huser et lille tempel. Begge bydele afspejler Hoi Ans tidligere status som handelsby, og her er rig mulighed for at besøge fascinerende gamle købmandsgårde, bygget i en blanding af vietnamesisk, kinesisk og japansk stil.

I dag er Hoi An en af Vietnams bedste oplevelser. Ikke mindst fordi den gamle bydel er spærret for motoriseret trafik. Man kan bruge mange timer på at gå rundt og kigge på de smukke bygninger, eller bare sidde på en af de hyggelige caféer og følge livet på markedspladsen.

Vietnam - Hoi An

En spændende og varieret dag venter, når I fra morgenstunden bliver hentet på hotellet i en jeep og kørt gennem de frodige landskaber mod My Son. På vejen passerer I livlige byer, travle markeder og små bosættelser. I en afsidesliggende jungledal ligger det over 1.000 år gamle tempelkompleks, som består af mere end 20 velbevarede monumenter.

Kongeriget Champa blev grundlagt i slutningen af 2. århundrede og eksisterede i mere end 1.000 år. På sit højeste strakte riget sig langs med de centrale og sydlige kystområder, hvor man blandt andet ernærede sig ved handel og sørøveri. Det var ganske indbringende, og mageløse skulpturer og templer blev frembragt af datidens kunstnere og håndværkere. Desværre blev ruinbyen bombet kraftigt under Vietnam-krigen, og den dag i dag kan bombekratere stadig ses mellem de gamle, overgroede tempelruiner. Det forhindrede dog ikke UNESCO i at optage My Son på sin liste over verdens kulturarv.

Når I er færdige med at udforske de antikke templer, kører I videre i jeep til et lokalt vævehus. Her kan I se hvordan de fremstiller store sivmåtter i et væld af farver. Nu er tiden kommet til at gå ombord på jeres private båd, og sejle på Thu Bon flodens vand. På sejlturen kan I opleve det frodige landskab langs flodens breder, og på vejen vil der blive serveret frokost på båden. Turen ender i Hoi Ans havn, hvorfra der er transport tilbage til hotellet.

My Sons templer

Oplevelserne starter allerede fra morgenstunden, når I sammen med kokken fra Red Bridge Restaurant besøger et lokalt marked i Hoi An. Her vil I opleve den hektiske handelsstemning, mens I sammen går på opdagelse mellem de små boder. Markeder som disse er altid en farverig affære fyldt med eksotiske lyde og dufte, og et mere atmosfærefyldt sted for en introduktion til de lokale råvarer er svært at forestille sig.

Efter at have fyldt poserne med varer går I ombord på en båd og sejler tilbage mod Red Bridge kogeskole ad Hoi An-floden. Her vil kokken indføre jer i vietnamesisk kogekunst, når I sammen laver en række af landets mest populære klassiske retter. I får selv lov at svinge gryderne og naturligvis smage på herlighederne bagefter.
Efter madlavningskurset er resten af dagen til fri disposition til at nyde Hoi An.

Vietnam - Danang - Furama Resort

I nyder en sidste morgenmad i Hoi An, inden I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Danang, hvorfra der flyves til byen Nha Trang i det sydlige Vietnam. Her bliver I mødt i lufthavnen og kørt til molen ved Ninh Van Bay, hvorfra der sejles med speedbåd til jeres hjem for de næste 5 nætter; det lækre og luksuriøse L’Alya Ninh Van Bay. Efter tjek ind er dagen til fri disposition.

Vietnam - Ninh Van Bay - L'Alya Ninh Van Bay

Dagene er frie til afslapning og ægte vietnamesisk luksus på L’Alya Ninh Van Bay, der ligger smukt ned til Ninh Van-bugtens klippefyldte kyster og uspolerede tropestrand. Hotellet ligger isoleret på en jungleklædt bjergside ned mod havet og byder på masser af atmosfære.

Hver af de store stråtækte Hill Rock Villaer er bygget i en åben og harmonisk stil med højt til loftet, masser af luft og en stor terrasse med privat plunge pool samt en fantastisk udsigt. Villaen byder naturligvis på alle moderne bekvemmeligheder og et stort badeværelse med badekar. Ønsker I mere plads, eller rejser I flere sammen, kunne I overveje de flotte toværelses strandvillaer eller de store Lagune villaer, der byder på masser af plads og luksus.

Også resortets fællesområder er imponerende. Den flotte pool ligger på klipperne helt ned til havet, og i den hyggelige restaurant fremtryller de dygtige kokke det ene mesterværk efter det andet. Det er netop denne kombination af beliggenhed, atmosfære og luksus, der har sikret L’Alya Ninh Van Bay adskillige fine udmærkelser og priser.

Det er fristende at bruge dagene i en liggestol på stranden eller terrassen. Klimaet er tropisk, og området er blandt Sydvietnams mest solsikre. Også i sommerhalvåret, hvilket gør Ninh Van-bugten til et godt bud i sommerferien. Men hvis I har lyst, byder lokalområdet på mange spændende oplevelser. Udforsk det rige liv under havoverfladen med maske og snorkel, tag på vandretur i junglen eller prøv lykken med en fiskestang. I kan også lære hemmelighederne bag det velsmagende vietnamesiske køkken på et kokkekursus og opleve historiske stentempler fra Champa-civilisationen. Eller kør en tur langs den smukke kyst og tag turen ind til den travle badeby Nha Trang, der byder på shopping og et væld af restauranter.

Vietnam - Ninh Van Bay - L'Alya Ninh Van Bay

Efter morgenmaden går turen med båd og bil tilbage til Nha Trang. Herfra flyver I til Ho Chi Minh City, hvor der skiftes fly og hjemrejsen kan begynde.

Skulle I ønske det, er det naturligvis muligt at forlænge rejsen med et ophold i Ho Chi Minh City, der bl.a. inkluderer et besøg til de berømte og berygtede Cu Chi tunneller samt en tur rundt i byen “by night” på bagsædet af en vespa – en spændende tur, hvor I kommer til at se og opleve nogle af de mindre kendte områder af byen.

Vietnam - Ho Chi Minh City - Cu Chi

I ankommer til København tidlig morgen.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2019 - 2 maj 2019
ved 2 voksne
fra 28.395 kr.
Forlængelse til Ho Chi Minh City
2.895 kr.
Rejseperiode
3 maj 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 26.595 kr.
Forlængelse til Ho Chi Minh City
2.895 kr.
Rejseperiode
1 jul 2019 - 2 sep 2019
ved 2 voksne
fra 27.395 kr.
Forlængelse til Ho Chi Minh City
2.895 kr.
Rejseperiode
3 sep 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 26.595 kr.
Forlængelse til Ho Chi Minh City
2.895 kr.
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 27.395 kr.
Forlængelse til Ho Chi Minh City
2.895 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Hanoi og retur fra Nha Trang
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi til hotel
 • 3 nætter i sketch room på Apricot Hotel i Hanoi inkl. morgenmad
 • Privat cyclo-tur i Hanoi med engelsktalende guide
 • Privat byrundtur i Hanoi med engelsktalende guide
 • Vespa-tur i Hanoi inkl. frokost og engelsktalende guide
 • Privat transport fra Hanoi til Halong Bay
 • 3 dage/2 nætters luksus cruise med Indochina Sails på Halong Bay inkl. 2 x frokost, 2 x aftensmad og 2 x morgenmad
 • Udflugter og aktiviteter ifølge program på Indochina Sails Cruise
 • Privat transport fra Halong Bay til Hanoi eller Hai Phong Lufthavn
 • Flyrejse fra Hanoi eller Hai Phong til Danang
 • Privat transport fra Danang Lufthavn til Hoi An t/r
 • 3 nætter i Junior suite med balkon på La Siesta Hoi An inkl. morgenmad samt “club benefits”
 • Privat heldagstur med jeep og båd til My Son og Hoi An inkl. frokost og engelsktalende guide
 • Vietnamesisk madlavningskursus i Hoi An
 • Flyrejse fra Danang til Nha Trang
 • Transport fra Nha Trang Lufthavn til Ninh Van Bay t/r
 • Transport med speedbåd fra L’Alya Ninh Van Bay t/r
 • 5 nætter i hill rock villa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på L’Alyana Ninh Van Bay
 • Daglig frugtkurv i villaen på L’Alya Ninh Van Bay
 • Gratis yoga-aktiviteter på L’Alya Ninh Van Bay
 • Gratis shuttle service til Nha Trang By
 • Fri afbenyttelse af kajakker, snorkeludstyr og fiskeudstyr på L’Alya Ninh Van Bay
 • 24 timers butler service på L’Alya Ninh Van Bay
 • Gratis Wi-Fi på L’Alya Ninh Van Bay
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere


3 dages forlængelse til Ho Chi Minh City inkluderer:

 • Privat transport fra Ho Chi Minh Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Grand Executive værelse på Grand Hotel inkl. morgenmad
 • Vespa-tour by night i Ho Chi Minh City inkl. aftensmad og engelsktalende guide
 • Privat udflugt til Cu Chi tunnellerne med engelsktalende guide
 • Privat byrundtur i Ho Chi Minh City med engelsktalende guide
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Vietnam

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel