Vietnam for hele familien

Vietnam for hele familien er en rejse til Vietnam, der er specielt sat sammen til familier. Vietnameserne elsker børn, og landet har masser af eksotiske oplevelser for både børn og voksne. Rejsen gennem Vietnam tager jer forbi flere af de store højdepunkter, men der er også tid til cykelture og afslapning. I kommer desuden til at prøve kræfter med keramik i en lille landsby. I bor på et fantastisk homestay ved landsbyen Ky Son, hvor I kommer på kokkeskole og på cykeltur. Undervejs kommer I i tæt kontakt med den hårdtarbejdende lokalbefolkning.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

I flyver fra København med et flyskift undervejs til Hanoi i det nordlige Vietnam.

Ved ankomst til Hanoi bliver I modtaget i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Vietnams pulserende hovedstad har sin helt egen stemning, og få andre steder i landet fanger den charmerende blanding af fransk elegance og asiatisk tradition som Hanoi. Om eftermiddagen bliver I hentet på hotellet og taget med på en tur gennem Hanois gamle kvarter. Turen foregår i cykeltaxa, hvilket er den perfekte måde at opleve kvarteret på. Fra cykeltaxaen kan I nyde byens liv og skiftende farver, mens chaufføren styrer cyklen sikkert gennem mylderet.

Vietnam - Hanoi

Efter morgenmaden indledes byrundturen ved Ho Chi Minhs mausoleum og herefter hans enkle hjem. Den lokale guide fortæller om Ho Chi Minhs liv og hans kamp for et selvstændigt og kommunistisk Vietnam. I fortsætter til Pagoden på én søjle, Quan Thanh templet og Litteraturens Tempel.
Om eftermiddagen besøger I det etnologiske museum, inden turen afsluttes med en tur på gåben gennem de hyggelige gader i Hanois gamle bydel.
I besøger også et traditionelt vietnamesisk “long house” samt det pulserende Dong Xuan marked inden turen ender ved jeres hotel.

OBS! Bemærk venligst, at Ho Chi Minhs mausoleum er lukket hver mandag og fredag. Mausoleet holder også lukket en måned for vedligeholdelse i september, oktober eller november.

Vietnam - Hanoi

I dag lægger I storbyen bag jer og kører på landet. Første stop er landsbyen Dong Ho. Beboerne her har siden det 17. århundrede specialiseret sig i at lave smukke aftryk på papir. Herefter kører I stille og roligt langs digerne til Den Røde Flod til den imponerende pagode But Thap. Videre til Dinh To-landsbyen, hvor I besøger en traditionel vietnamesisk familie og oplever deres dagligdag. Det er også her, I nyder en picnic-frokost. Dagens sidste mål er en lille landsby i deltaet, der er kendt som fødestedet for det traditionelle vand-dukketeater.  Her skal I overvære en fantastisk forestilling med dukker og en scene lavet af vand, hvilket giver en spektakulær effekt. Teaterformen kan ses mange steder i Vietnam, men intet er mere atmosfærefyldt end at sidde udendørs i landsbyen og se det på den måde, det oprindeligt var tiltænkt.

Vietnam - Vanddukketeater

Ha Long-bugten ligger tre timers kørsel øst for Hanoi og ligner intet andet sted på jorden. At sejle her er som at sejle rundt mellem toppene af en oversvømmet bjergkæde.
Hanoi forlades om morgenen, og turen går mod øst til Ha Long-bugten. Her går I om bord på en traditionel vietnamesisk junke og sejler ud i den sagnomspundne bugt, hvor hundredvis af forunderlige kalkstensbjerge på dramatisk vis rejser sig op af det dybe vand. I tilbringer natten under fine forhold om bord på det smukke skib i hyggelige kahytter og får frokost og aftensmad serveret på dækket.

Vietnam - Ha Long Bay

I nyder jeres morgenmad ombord, inden en spændende heldagstur i bugten begynder.
Der er i dag lejlighed til at besøge Luon Cave med en lille bambusbåd. I kan møde lokale fiskere og ser de små flydende dampbrug, der ligger spredt i bugten, og som medvirker til at give Ha Long et helt unikt præg. Hvis vejret tillader det, sejles der til Three Peach-stranden og Ba Ham-søen, hvor der er masser af tid til afslapning på stranden. Der spises frokost undervejs, og om eftermiddagen returnerer I til junken, hvor endnu en rolig aften og nat tilbringes under stjernerne.

Vietnam - Ha Long Bay

Kaptajnen sætter atter kursen mod Ha Long. Samtidig åbnes dørene til skibets restaurant, hvor I kan tage for jer af morgenmadsbuffeten og nyde en kop friskbrygget kaffe.
Efter 3 timers sejlads ankrer skibet op ud for Ha Long. Ved kajen venter en bil på at køre jer til den lille landsby Ky Son og det unikke homestay, Moon Garden House. Ved ankomsten bliver I indlogeret i et traditionelt hus, rustikt og hyggeligt indrettet med lokale antikviteter.
Resten af dagen er fri til at lære landsbyen og dens beboere bedre at kende. Den fabelagtige aftensmad indtager I i jeres hus.

Vietnam - Ky Son

Efter morgenmaden er det tid til en guidet cykeltur i området. I oplever forskellige landsbyer og templer. Nær byen findes både temarker og urtehaver, hvor de lokale afgrøder spirer frem fra den frugtbare jord. Så her er alle muligheder for at få et indblik i hverdagslivet på landet i Vietnam. Efter frokost i Moon Garden House er der igen om eftermiddagen tid til en guidet cykeltur. Her besøger I igen landsbyer og stopper flere steder, hvor I bliver inviteret ind til te. Alt efter sæsonens afgrøder inviteres I med til at deltage i bønnernes daglige arbejde på marken.  De lokale arbejder til mørket falder på, hvor det er tid til at cykle hjem. Når I vender tilbage til Moon Garden House med trætte ben, kan I se frem til et forfriskende, traditionelt fodbad med lokale urter.

Vietnam for hele familien

Start evt. morgenen på terrassen med Yi Jin Jing. En lokal form for Tai Chi, der gennem koordinerede bevægelser, koncentration og særlig vejrtrækning ruster kroppen til dagens udfordringer. Besøg børnehaven, eller tag en tur på markedet for at købe ind til frokosten, som I i dag selv er med til at fremtrylle.
Efter frokost bliver bilen kørt frem, og det er tid at tage afsked med Ky Son og landsbyens beboere. Kursen sættes mod Hanoi, men på vejen stoppes i Ha Noi, hvor I besøger Thay-pagoden.
Tilbage i Hanoi går turen til hovedbanegården, hvor I stiger ombord på vietnamesernes stolthed; toget de kalder “Genforeningsekspressen”. På togrejsen til Hué overnattes i firepersoners sovekupéer med køjesenge, der alle er udstyrede med læselampe, hovedpuder og tæpper.

Vietnam - Ho Chi Minh City

Toget ankommer til Hué omkring kl. 08 om morgenen, hvor I bliver hentet på stationen og kørt til en lokal restaurant. Her indtages morgenmaden. Forude venter en spændende dag i Vietnams kejserby. Sammen med jeres engelsktalende guide begynder dagen med en byrundtur i Hué, og hvad ville være mere nærliggende end at starte ved det kejserlige citadel. Herefter lægger I Hués centrum bag jer og kører til Thien Mu-pagoden. Den ottekantede og syv etager høje pagode ligger smukt på en bakketop over Duftenes Flod og huser en statue af Den Smilende Buddha. I står til søs og sejler ad Duftenes Flod mellem grønne bakkedrag, mens solnedgangen bader Hué i solnedgangens skær.

Vietnam - Hué

I lægger Hué bag jer og kører sydpå mod Hoi An. Turen går over det billedskønne Hai Van Pas. Mod vest ligger høje bjerge, og mod øst slår bølgerne fra Det Sydkinesiske Hav ind mod kysten. I gør stop i landets fjerdestørste by Danang. Herefter fortsætter I sydpå mod Hoi An; byen der af mange kaldes Vietnams smukkeste. Efter indkvartering går turen til en lokal børnehave, hvor I kan få et indblik i hverdagslivet i nutidens Vietnam. Har I mindre børn med, er her alle tiders mulighed for at lege med de lokale børn. Ellers er resten af dagen fri til på egen hånd at nyde stemningen i byens smukke, gamle gader eller slappe af på stranden.

Vietnam - Hoi An

Livlige markeder, smukt bevarede handelshuse og himmelstræbende pagoder kæmper om jeres opmærksomhed, når I denne morgen tager på en guidet gåtur gennem den hyggelige by.
I krydser også den 400 år gamle japanske bro på vej mod en lille familiedrevet virksomhed. Her producerer familien de traditionelle lanterner, man ofte ser hænge på bygningerne i Hoi An og I får her muligheden for at kreere jeres egen lanterne. Senere går turen i båd ned ad Thu Bon River, hvor I får mulighed for at opleve livet på floden og langs den breder.

Vietnam - Hoi An

Hele dagen er fri til afslapning og hygge i Hoi An. Eller ved Hoi An Beach – en glimrende strand, der helt sikkert vil være et hit på varme dage.
En anden sjov mulighed for hele familien er at deltage i et kokkekursus. Her får I lov til at udforske det lokale køkken, og det er svært ikke at blive imponeret over sig selv, når det ene eksotiske mesterværk efter det andet fremtrylles fra wokken. Hoi An har mange flere muligheder at byde på, så spørg endelig vores rejsekonsulent for flere forslag.

Vietnam - Mekong Deltaet

Det er tid til at køre til lufthavnen og påbegynde hjemrejsen. I bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves til Hanoi og videre mod Danmark. I kan også vælge at fortsætte til Phu Quoc eller Danang og slappe af ved stranden, inden turen går hjem.

I ankommer til København tidligt om morgenen efter en oplevelsesrig rejse rundt i Vietnam.

Bemærk:
Børn i alderen 2 – 6 år deler eksisterende seng med de voksne.
Børn i alderen 7 – 11 år har egen seng på værelset.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 20.995 kr.
Pris for børn under 12 år
fra 11.595 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Hanoi og retur fra Danang
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 3 nætter på La Belle Vie Hotel i Hanoi inkl. morgenmad
 • Sightseeing med cykeltaxi i Hanoi dag 2
 • Sightseeing i Hanoi dag 3
 • Landsbytur og dukketeater dag 4
 • 3 dages/2 nætter sejlads med Junke i Ha Long Bugten inkl. helpension
 • Aktiviteter og udflugter i Ha Long Bugten ifølge program
 • 2 nætters homestay på Moon Garden Guest House i Ky Son inkl. helpension
 • Aktiviteter og udflugter i Ky Son ifølge program
 • Aftensmad dag 9
 • Togrejse med nattog fra Hanoi til Hué i standard kupé med plads til 4 personer
 • Morgenmad på lokal restaurant dag 10
 • Sightseeing i Hué dag 10
 • 1 nat på Eldora Hotel i Hué inkl. morgenmad
 • Besøg i børnehave i Hoi An dag 11
 • 3 nætter på Vinh Hung Emerald Hotel i Hoi An inkl. morgenmad
 • Sightseeing i og omkring Hoi An dag 12
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Vietnam

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel