Fra Singapore til Vietnams storbyer

Dubai rejser sig af ørkensandet som en funklende oase. Her står moderne skyskrabere side om side med menneskeskabte øer, slanke minareter og arabisk arkitektur med traditionelle vindtårne. Enorme shoppingcentre lokker med internationale mærkevarer, og byens strande indbyder til afslapning under den stærke sol. Du har to hele dage til at udforske byen, inden du fortsætter til Vietnams hovedstad Hanoi i nord og pulserende Ho Chi Minh City i syd. Byerne er vidt forskellige, men begge byder de på eksotiske oplevelser og en særlig stemning, som du blandt andet oplever fra bagsædet af en vespa-scooter. Du har mulighed for at forlænge rejsen med en luksuriøs badeferie i egen pool villa på det lækre L’Alya Ninh Van Bay, der ligger smukt ved Ninh van Bay ud for byen Nha Trang.

STB Lego

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Du flyver direkte fra København til Singapore.

Du ankommer til Singapore tidlig morgen, hvor et væld af oplevelser venter. Fra lufthavnen er det let at tage en taxa til dit centralt beliggende hotel for de kommende tre nætter. Herfra har du nem adgang til både China Town i syd og Little India i nord. De livlige restaurations-områder Clarke Quay og Boat Quay ligger også i gå-afstand fra hotellet.

Er det shopping, der er i fokus, ligger Singapores berømte shoppinggade Orchard Road med sine mange shoppingcentre heller ikke langt fra hotellet, men du kan naturligvis også benytte dig af “hop on hop off-bussen”, hvortil billetter også er inkluderet i opholdet.

Singapore

Singapore er den ultimative storby i Asien. Her venter masser af attraktioner, shopping i verdensklasse og ikke mindst store gastronomiske oplevelser. Med gratis transport rundt i byen på den populære “SIA hop-on-bus” er der aldrig langt til næste seværdighed. Du får ved ankomsten ligeledes et kuponhæfte, der giver dig rabat på en række populære restauranter, butikker, ture m.m. Så der er rig mulighed for at få det bedste ud af Singapore.

Dagene er til fri disposition i denne spændende storby. Dit ophold i Singapore inkluderer gratis adgang til mange af byens seværdigheder. Du har blandt andet billetter til Sentosa Island samt Singapores prisbelønnede zoologiske have, og skulle du have lyst til at opleve byen fra oven, kan du også tage med Singapore Flyer, der giver dig en fantastisk udsigt over hele Singapore. Du kan også vælge at udforske det etniske kvarterer Chinatown eller Little India og Arab Street, der byder på helt anderledes oplevelser.

Om aftenen kan du besøge Gardens by the Bay, hvor der venter et fantastisk musik- og lysshow, inden du nyder middagen på en af byens mange verdensklasse-restauranter eller streetfood markeder. Singapore er en fantastisk by at spise i. Kvaliteten er ekstrem høj uanset om det gælder de små gadekøkkener, hvoraf et rent faktisk har modtaget en af de eftertragtede Michelin-stjerner, eller top-end cuisine på nogle af byens mange trendy restauranter. En anden mulighed er en sejltur rundt i havnen med bumboat, hvor du kan læne dig tilbage og nyde synet af Singapores oplyste skyskrabere.

Singapore

Du tager taxi til lufthavnen, hvorfra du flyver til Hanoi i det nordlige Vietnam. Ved ankomsten til Hanoi bliver du mødt af din privatchauffør, der vil køre dig til dit hjem for de næste 3 nætter; det stemningsfulde og luksuriøse Apricot Hotel, der ligger lige ned til den berømte Hoan Kiem Lake.

Den historiske franske stil er tydelig at mærke på det luksuriøse Apricot Hotel Hanoi, der på elegant vis  kombinerer moderne komfort med høj service og historisk charme. Beliggenheden i hjertet af byen gør Apricot Hotel til en god base for udforskning Hanois gamle bydel. Men hotellet i sig selv er også en attraktion. Moderne vietnamesisk kunst pryder hotellet, og den historiske lobby tager pusten fra de fleste med sine svungne støbejernsmønstre, enorme krystallysekroner og blanke marmorgulve. Eller tag elevatoren op på taget, hvor der er en fantastisk udsigt over byen og Hoan Kiem Lake fra det udendørs poolområde. Ikke mindst om aftenen, når lysene tændes i Hanoi, og bartenderne i poolbaren fremtryller iskolde cocktails i den varme tropenat. Også når sulten melder sig, at du i de bedste hænder. Hotellets byder på tre elegante restauranter, hvor kokkene er mestre ud i både det franske og asiatiske køkken. Samme sikre og luksuriøse stil går igen på værelserne, der er lyse og elegante. Desuden byder de naturligvis på både Wi-Fi, flotte badeværelser, TV og et udvalg af hovedpuder, så alle er sikret en god nats søvn.

Vietnams pulserende hovedstad har sin helt egen stemning, og få andre steder i landet fanger den charmerende blanding af fransk elegance og asiatisk tradition som Hanoi. Sidst på eftermiddagen bliver du hentet på hotellet og taget med på en tur gennem Hanois gamle kvarter. Turen foregår i cykeltaxa, hvilket er den perfekte måde at opleve kvarteret på. Fra cykeltaxaen kan du nyde byens liv og skiftende farver, mens chaufføren styrer cyklen sikkert gennem mylderet. Du besøger også et traditionelt vietnamesisk “long-house”, inden turen ender tilbage ved dit hotel.

Vietnam - Hanoi - Apricot Hotel lobby

Efter morgenmaden indledes byrundturen ved Ho Chi Minhs mausoleum og herefter hans enkle hjem. Den lokale guide fortæller om Ho Chi Minhs liv og hans kamp for et selvstændigt og kommunistisk Vietnam. Du fortsætter til Pagoden på én søjle, Quan Thanh-templet og Litteraturens Tempel. Om eftermiddagen besøger du det etnologiske museum, inden turen afsluttes med en tur på gåben gennem de hyggelige gader i Hanois gamle bydel. Aftenen byder på en forestilling i Hanois vand-dukketeater, der er en lokal kunstform fra denne del af landet.

Vietnam - Hanoi

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet, og det er nu blevet tid til at opleve Hanoi fra en ægte, historisk Vespa-scooter sammen med en lokal guide, der vil vise dig sider af storbyen, turister sjældent ser. Fra de store brede boulevarder til små sidegader, hvor hverdagslivet går sin vante gang. Du passerer også smukke bygninger fra kolonitiden og skjulte markeder, hvor tropiske frugter ligger til skue side om side med duftende gadekøkkener. Andre steder hører du om bombningen af Hanoi i 1972 samt de forandringer, byen har været igennem de seneste årtier. Turen slutter på en hyggelig, lille café, hvor frokosten byder på lokale specialiteter til tonerne af lokale musikere. Efter turen bliver du sat på hotellet, hvorefter resten af dagen og aftenen er til fri disposition.

Hanoi_opera_trafik

Du nyder en sidste morgenmad på hotellet i Hanoi, før du bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra du flyver direkte til Ho Chi Minh City i syd. Ved ankomsten til Ho Chi Minh City bliver du hentet i lufthavnen og kørt til det historiske Grand Hotel, der har været et ikon i byen siden kolonitiden i 1930’erne. Fra hotellets værelser er der panoramaudsigt til Saigon-floden og Ho Chi Minhs livlige gader. Ønsker du at mærke hotellets historiske rødder, kan du bo i fransk kolonistil i Ancient fløjen, der med en charmerende 1930’er stemning giver dig udpræget luksus og komfort. Er du til et mere moderne udtryk tilbyder Luxury fløjen stilrene værelser, med lækre møbler og luksuriøse badeværelser. Hotellets værelser er udstyret med alt, hvad der skal til for, at du kan føle dig tilpas.

Herefter er resten af dagen fri til på egen hånd at udforske denne fascinerende storby på egen hånd. Byen er nok bedst kendt som Saigon, men det officielle navn er Ho Chi Minh City. Uanset navnet er det en by fyldt med kontraster. Klassisk fransk arkitektur, buddhistiske templer og moderne højhuse i stål og glas konkurrerer om  opmærksomheden. Unge piger i den traditionelle klædedragt, ao dai, drøner forbi på deres scootere med det sorte hår flagrende efter sig. Svedende forretningsfolk i jakkesæt snakker i mobiltelefon, mens de passerer rækker af beteltyggende kvinder i kulihatte, som sælger kokosnødder fra små gadeboder. I Ho Chi Minh City synes alle Vietnams sider at være samlet på ét sted.

Sidst på eftermiddagen bliver du hentet på hotellet, og det er nu tid til at opleve byen “by night”. Sæt dig til rette bag på scooteren, inden guiden svinger ud i Ho Chi Minh Citys mylder af scootere, cykler, biler og fodgængere. Mange lokale er på vej hjem fra arbejde nu, og tusindvis af køretøjer flyder på forunderlig vis ubesværet ind og ud mellem hinanden. Mens lysene tændes i storbyen, gør du stop ved et par af de mange gadekøkkener i den gamle bydel, hvor der er mulighed for at smage på alt fra grillede fisk til frisklavede pandekager. Mange lokale vælger at tilbringe aftenen på byens mange caféer, hvor lokale bands spiller alt fra vietnamesisk musik til vestlige favoritter. Guiden tager dig med til en af sine yndlingscaféer, hvor der mulighed for at nyde lidt musik, inden turen går tilbage til hotellet.

Vietnam - Ho Chi Minh City

I starter dagen med en udflugt til Cu Chi, hvor du oplever det utrolige tunnelnetværk, som blev skabt af Viet Cong-guerillasoldaterne under borgerkrigen i Vietnam. De første 48 m af tunnelerne blev gravet af guerillasoldater under den første Indokina-krig mod franskmændene. Under Vietnamkrigen blev tunnelsystemet udbygget af Viet Cong-soldater og brugt som skjulested. Cu Chi var en af Viet Congs stærkeste bastioner, og for den sydvietnamesiske hær og de amerikanske styrker var det bekymrende tæt på Saigon. Viet Cong-krigerne levede i de snævre mørke tunneller i månedsvis og kom kun op om natten. I dag er tunnelerne blevet gravet store nok til, at du kan få muligheden for selv at kravle gennem dem for bedre at fornemme, hvordan det har været at leve under jorden. Viet Cong-soldaterne gravede mere end 200 km tunneller, der blandt andet gjorde det muligt for dem at dukke op bag de amerikanske linjer og foretage overraskelsesangreb. Tunnelerne blev anlagt i tre etager og forbandt sovesale med primitive felthospitaler, ammunitionslagre og kommandocentraler.

Efter det spændende ophold i tunnelerne køres der tilbage til Ho Chi Minh City, hvor en byrundtur vil tage dig til en række af byens største attraktioner. Deriblandt Genforeningspaladset, Notre Dame-katedralen og det smukke hovedpostkontor. Du kigger også forbi Chinatown og mærker stemningen på Binh Tay-markedet. En helt anderledes atmosfære venter i templet Thien Hau, der huser en stor pagode fra det tidlige 19. århundrede. Efter en hel dags oplevelser slutter dagen tilbage på hotellet, hvorefter aftenen er til fri disposition.

Vietnam - Ho Chi Minh City - Cu Chi

Du har hele dagen til at få de sidste indtryk med i bagagen, inden du hen på aftenen bliver hentet og kørt til lufthavnen, hvorfra der flyves via Singapore tilbage til København.

Det er naturligvis også muligt at forlænge opholdet i Vietnam med en afslappende badeferie i egen pool villa på det lækre L’Alya i Ninh Van Bay ud for byen Nha Trang. Læs mere om om L’Alya i Ninh Van Bay her

Vietnam - Ninh Van Bay - L'Alya Ninh Van Bay

Du ankommer til København efter en kontrastfyldt rejse til Singapore og Vietnams storbyer.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
10 jan 2019 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Forlængelse til Ninh Van Bay
fra 8.900 kr.
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 16.995 kr.
Forlængelse til Ninh Van Bay
fra 7.800 kr.
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 17.995 kr.
Forlængelse til Ninh Van Bay
fra 8.900 kr.
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra Danmark via Singapore til Hanoi og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • 3 nætter på førsteklasses hotel i Singapore
 • Gratis kørsel med SIA Hop-on-busservice og Sentosa Rider i Singapore
 • Gratis adgang til mange af Singapores spændende seværdigheder samt rabatter på restauranter m.m.
  Læs mere her: Stopover i Singapore
 • Privat transport fra Hanoi til hotel t/r
 • 3 nætter i sketch room på Apricot Hotel i Hanoi inkl. morgenmad
 • Privat cyclo-tur i Hanoi med engelsktalende guide
 • Privat byrundtur i Hanoi med engelsktalende guide
 • Vespa-tur i Hanoi inkl. frokost og engelsktalende guide
 • Flyrejse fra Hanoi til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh Lufthavn til hotel t/r
 • 2 nætter i Grand Executive værelse på Grand Hotel inkl. morgenmad
 • Vespa-tour by night i Ho Chi Minh City inkl. aftensmad og engelsktalende guide
 • Privat udflugt til Cu Chi tunnellerne med engelsktalende guide
 • Privat byrundtur i Ho Chi Minh City med engelsktalende guide
 • Administrationsgebyr og Konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere


Forlængelse til Ninh van Bay inkluderer:

 • Flyrejse fra Ho Chi Minh City til Nha Trang t/r
 • Transport fra Nha Trang Lufthavn til Ninh Van Bay t/r
 • Transport med speedbåd fra L’Alya Ninh Van Bay t/r
 • 5 nætter i hill rock villa inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink på L’Alya Ninh Van Bay
 • Daglig frugtkurv i villaen på L’Alya Ninh Van Bay
 • Gratis yoga-aktiviteter på L’Alya Ninh Van Bay
 • Gratis shuttle service til Nha Trang By
 • Fri afbenyttelse af kajakker, snorkeludstyr og fiskeudstyr på L’Alya Ninh Van Bay
 • 24 timers butler service på L’Alya Ninh Van Bay
 • Gratis Wi-Fi på L’Alya Ninh Van Bay
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Vietnam

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag

Inspiration

Du kan få mere inspiration til dine rejser i disse artikler.
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel