Den store rundrejse i Vietnam

Den store rundrejse i Vietnam tager dig til en perlerække af Vietnams største seværdigheder. I Hanoi udforsker du byens mange attraktioner både i cykeltaxa og fra bagsædet af en Vespa-scooter. Helt andre oplevelser venter i bjergene mod nord, hvor du vandrer mellem risterrasser hugget ind i bjergene og besøger etniske minoriteter på farverige markeder og i deres traditionelle landsbyer. Ved Ha Long-bugten står du til søs mellem tusindvis af klippeskær. Du overnatter på en traditionel junke og oplever både solopgangen og solnedgangen over den spektakulære bugt. Længere mod syd nyder du stemningen i den charmerende historiske handelsby Hoi An, hvor du også oplever livet på landet både med båd, til fods og på cykel. Dernæst er det tid at komme helt ned i gear med en 5-stjernet luksusbadeferie ved Ninh Van Bay, der byder på nogle af Vietnams bedste strande. Rejsen slutter med spændende dage i hektiske Ho Chi Minh City, der viser fremtidens Vietnam for fuld udblæsning.
Rejsen igennem bor på du på gode hoteller og kan se frem til et fuldt udflugtsprogram med privat guide og privat chauffør. Det sikrer den største fleksibilitet og de bedste oplevelser af fantastiske Vietnam.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Vietnam og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Se video fra L’Alya Ninh Van Bay

Dagsprogram

Fra Danmark flyver du mod Vietnams hovedstad Hanoi.

Ved ankomsten til Hanoi står en privatchauffør klar i lufthavnen til at byde dig velkommen og køre dig til dit hotel for de kommende fire nætter. I Hanoi bor du på La Belle Vie, der er et charmerende og komfortabelt turistklassehotel med masser af karakter og en god beliggenhed tæt på byens mange seværdigheder.
Allerede denne eftermiddag får du et indtryk af Vietnams pulserende hovedstad, der på charmerende vis blander fransk elegance og asiatiske traditioner. Sammen med en lokal guide udforsker du det gamle kvarter i cykeltaxa, hvilket er den perfekte måde at opleve byen på. Dette er byens mest eksotiske kvarter, hvor den liflige duft fra gadekøkkenerne blander sig med snakken fra hyggelige fortovscafeer og utallige butikker. De lokale kalder kvarteret, Pho Puong, hvilket betyder ”De 36 Gader”. Navnet stammer fra den tid, hvor de store erhverv havde hver sin gade med navne som Silkegade og Falsknerigade. I dag er erhvervene mere blandede, men området giver stadig et fantastisk indblik i fortidens Hanoi. Fra cykeltaxaen kan du nyde byens liv og spændende arkitektur, mens chaufføren styrer cyklen sikkert gennem mylderet. Tilbage på hotellet er aftenen fri til at slappe af og lade op til de kommende dages eventyr.

Sammen med din lokale guide dykker du dybere ned i Hanois rige historie. Turen starter ved Ho Chi Minhs mausoleum. Selv om Ho Chi Minh ønskede at blive brændt, blev vietnamesernes elskede landsfader balsameret og placeret i en glaskiste i denne monumentale grav. Den store landefar havde en del af sit virke i Hanoi, hvorfra han kæmpede for et selvstændigt og kommunistisk Vietnam. Det hører du meget mere om, når du besøger hans forbavsende spartanske hjem i hjertet af byen. Herfra er der ikke langt til den unikke En Søjle Pagode. Pagoden har fået sit navn, fordi den rent faktisk står på blot én søjle.
Fortsæt til Litteraturens Tempel, der i århundreder fungerede som universitet for sønnerne af landets elite. Med en eksamen herfra kunne de dygtigste studerende se frem til et liv som mandariner ved kejserens hof i Hué, hvilket var en enorm ære. Man kunne kun gå op til eksamen hvert tredje år, så presset for at klare sig godt var stort.
Ud på eftermiddagen tager du en pause fra bylivet ved byens populære åndehul Hoan Kiem-søen. Du besøger også Ngoc Son-templet samt et traditionelt vietnamesisk langhus, inden bilen ud på eftermiddagen igen triller ind foran hotellet. Dagens oplevelser er dog ikke slut endnu. For aftenen byder på et traditionelt vanddukketeater. Denne særlige kunstform opstod i området omkring Hanoi og er stadig populær.
NB: Ho Chi Minhs Mausoleum er lukket på mandage og fredage.

Vietnam - Hanoi

En af de bedste måder at udforske Hanoi på er fra bagsædet af en ægte Vespa-scooter, mens chaufføren behændigt kanter sig gennem de tæt pakkede gader. Chaufføren kender byen ud og ind, og turen fører dig til dele af byen, som turister sjældent ser, og som du ikke finder i rejseguider. Undervejs får du et godt indtryk af hverdagslivet i Hanoi. Både langs de smukke boulevarder med skyggefulde platantræer og i de hektiske baggader flankeret af historiske bygninger fra den franske kolonitid. Du besøger også lokale markeder og ser levn fra bombningen af Hanoi i december 1972. Du møder lokale musikanter og stamgæster på et af byens utallige små spisesteder og prøver en række forskellige specialiteter fra Hanoi til frokost. Efter frokosten går turen tilbage til hotellet, hvor eftermiddagen er fri til egne eventyr.

Vietnam - Hanoi - Vespa tur

Dagen er fri til at nyde Hanoi på egen hånd. Om dette betyder afslapning ved hotellets pool, shopping eller mere sightseeing er helt op til dig. Bare det at gå en tur i Hanoi er en oplevelse. Langs de brede boulevarder kaster store platantræer skygger på fortovet, hvor lokale kvinder sælger lune baguettes og café au lait i små plastikposer med sugerør til de forbipasserende. Scootere suser ind og ud mellem hinanden i ét stort virvar, der kun forstærkes af cykeltaxaer og fodgængere i tusindvis. Byens travle buddhistiske templer ligger side om side med katolske kirker, og mange steder ses gamle franske palæer i malerisk forfald. Et godt mål for en gåtur kunne være Hoan Kiem-søen, hvor lokale kommer for at slappe af og nyde de rolige omgivelser. Eller udforsk de charmerende gader i Hanois gamle bydel og slut dagen af med et besøg ved byens natmarked.

Rejser til Vietnam - Hanoi

Helt andre oplevelser venter forude, når du bliver hentet af din privatchauffør og guide efter morgenmaden og sætter kurs nordpå mod bjergbyen Sapa. Snart har du lagt storbyen bag dig, og landskaberne langs vejen er præget af marker og små landsbyer. Gradvist stiger landskabet op mod Hoang Lien-bjergene og ud på eftermiddagen ankommer du til den gamle franske bjergstation Sapa. Byen ligger fantastisk smukt i 1.550 meters højde omgivet af risterrasser og grønne bjerge. Sapa blev grundlagt af de franske koloniherrer, der havde brug for et sted, som de kunne trække sig tilbage til om sommeren, når varmen i Hanoi blev for voldsom. Gamle villaer og salmesangen fra den katolske kirke vidner om Sapas fortid som fransk bjergby. Men det er den storslåede natur og mødet med Sapas mange farverige etniske grupper, der er byens største seværdigheder. Vel fremme indlogeres du på den komfortable Victoria Sapa Lodge, der byder på gode faciliteter og en perfekt beliggenhed i hjertet af byen. Efter indlogeringen er aftenen fri til at nyde stemningen og den friske bjergluft.

Vietnam - Sapa

Du forlader Sapa fra morgenstunden og kører mod Y Linh Ho, hvorfra en vandretur fører dig ned i Muong Hoa-dalen. Dette er et ualmindeligt smukt område, hvor risterrasser klynger sig til bjergsiderne, og markerne passes på traditionel vis med håndkraft og vandbøfler. Her i det kølige højland lever en række af Vietnams etni­ske minoritetsgrupper, der standhaftigt holder fast i deres kulturer. Derfor er det stadig muligt at opleve ikke blot deres traditionelle livsstil men også de farvestrålende klædedragter, mange af grupperne her bærer. Efter omkring tre timers vandring, går turen atter tilbage til Sapa med bil.
Her er der mulighed for at nyde lidt frokost på en af byens restauranter, hvis du har lyst til det, inden endnu en spændende vandretur venter om eftermiddagen. Denne gang fører guiden dig ad gode stier forbi små haver, marker og fyrreskove, der alle giver et billede af livet og naturen på sidse kanter. Målet er den lille, isolerede landsby Matra, der bebos af folket kaldet sort hmong. På hverdage er det af og til muligt at besøge en lokal skole, inden turen fortsætter gennem rismarker og storslåede landskaber mod Taphin. Her venter chaufføren på dig ved kirken for at køre dig tilbage til hotellet i Sapa.

Vietnam - Sapa

Endnu en spændende dag venter i området omkring Sapa. Markeder er altid en farverig og eksotisk affære i denne del af landet, så dagens mål afhænger af, hvor der er markedsdag. Der er hektisk aktivitet fra tidlig morgen og langt op ad dagen. Folk fra de små landsbyer valfarter til markedet for at købe fornødenheder og sælge deres varer. Mange kommer også for at få sig en sludder med venner og bekendte, inden turen går tilbage mod de afsidesliggende landsbyer. Fra markedet fortsætter du dybere ind i de smukke landskaber til et par lokale landsbyer, hvor du hører om de forskellige folkeslag og oplever hverdagslivet.
Sidst på dagen bliver du kørt til togstationen i Lao Cai, hvor Victoria Express-toget mod Hanoi holder klar til afgang. Her indlogeres du i en sovekupé med to senge, madrasser, hovedpuder, tæpper samt aircondition. Snart sætter toget i bevægelse og begiver sig ud på den knap 300 km lange rejse tilbage mod storbyen. Gennemsnitsfarten når sjældent op over 45 km/t, så der er god tid til at nyde den særlige stemning, der kendetegner klassiske togrejser.

Vietnam - Sapa

Toget ruller ind i Hanoi om morgenen. Her bliver du hentet af din chauffør, der kører dig til en lokal restaurant, hvor du kan nyde en god morgenmad. Efter morgenmaden sætter du dig atter til rette i bilen, der fører dig gennem frodige landskaber med rismarker mod et af rejsens helt store højdepunkter; Ha Long-bugten. Snart lægger skibet fra kaj og bevæger sig ind gennem bugtens labyrint af storslåede kalkstensformationer, der rejser sig brat op af det jadegrønne hav.
Ude på bugten serveres en lækker frokost, mens du sejler rundt mellem øerne. Du oplever også nogle af områdets spektakulære hulesystemer, der gemmer på klippeformationer opkaldt efter uhyrer, fugle og væsener fra den vietnamesiske mytologi. En svømmetur bliver der sandsynligvis også mulighed for, hvis du har lyst til det.
Særlig smuk er Ha Long-bugten ved solnedgang, når bjergene bliver til mørke skygger, og stjerner tændes på himlen over skibet. Kaptajnen finder et godt sted at kaste anker for natten, og så serveres en lækker middag ombord. Efterfølgende er der mulighed for at nyde roen i Ha Long-bugten med en eksotisk drink, et glas køligt hvidvin eller en kop varm vietnamesisk højlandskaffe på junkens dæk, mens natten sænker sig over Vietnam.

Rejser til Vietnam - Halong Bay

Næste morgen vågner du til lyden af havet og duften af friskbrygget kaffe, der breder sig på skibet. Det kan anbefales at stå tidligt op og opleve den magiske stemning, når morgentågen letter og solens bløde morgenlys bader Ha Long-bugten i sit gyldne skær. Morgenmaden serveres ombord, mens skibet fortsætter ind og ud mellem klippeskærene. Lige så stille sættes kursen tilbage mod kajen, hvor chaufføren står klar til at køre dig til lufthavnen i Hanoi. Herfra flyver du til Da Nang i det centrale Vietnam. Det var her, de første amerikanske tropper gik i land den 8. marts 1965 og senere etablerede deres vigtigste luftbase. I dag er Da Nang en større og knap så spændende by. Så din chauffør kører dig istedet til den langt mere charmerende by, Hoi An. Her bliver du indlogeret på et godt førsteklasses hotel, hvorefter aftenen er fri til at få de første indtryk af denne fantastiske, historiske by.

Vietnam - Ha Long Bay

Maleriske Hoi An var tidligere en af Asiens vigtigste handelsbyer, og meget af arkitekturen fra byens storhedstid er så velbevaret, at Hoi Ans gamle bydel er optaget på UNESCO’s kulturarvsliste. Dette oplever du ved selvsyn denne morgen, der byder på en guidet vandretur ad brolagte gader forbi smukke købmandsgårde og små familietempler. Du ser blandt andet Phuc Kien Assembly Hall og vandrer over den 400 år gamle japanske bro til byens farverige marked, hvor boderne bugner af tropiske frugter og friskfanget fisk.
Du besøger også et lokalt værksted, hvor man laver papirslanterner. Her oplever du det gamle håndværk, og mestrene viser gerne, hvordan du selv kan lave en lanterne. Dagen slutter med en fredfyldt sejltur ad Thu Bon-floden, hvorefter resten af dagen er fri til at udforske Hoi Ans gamle gader og utallige hyggelige restauranter på egen hånd.

Vietnam - Hoi An

Uden for Hoi An går livet sin vante stille og rolige gang i små landsbyer. Ris er en vigtig afgrøde her, og de frodige landskaber stråler i stærke, grønne farver. Fra Hoi An sejler du ad små vandveje til landsbyen Kim Bong, hvor man stadig bygger skibe på traditionel vis. Du besøger det lille skibsværft og hører om produktionen. Herefter udskiftes båden med en cykel, så du kan trille rundt mellem landsbyens fine, gamle huse, templer og små værksteder. Turen fortsætter til landsbyen Tra Que, hvor du går ud til en lille gård. Her oplever du livet på landet i Vietnam og hører om, hvordan de forskellige afgrøder dyrkes. Der bliver også mulighed for at smage den lokale delikatesse Tam Huu, der er en slags forårsrulle, samt nyde et traditionelt fodbad med lokale urter, inden turen går tilbage mod Hoi An.
Du er tilbage i byen omkring frokosttid, hvorefter resten af dagen er fri til egne eventyr. Det kunne være en gåtur i de hyggelige gader eller måske et kokkekursus. Du kan også tage en tur på stranden. Mulighederne er mange i Hoi An.

Cykeltur omkring Hoi An

Efter morgenmaden bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen i Da Nang. Herfra er det kun en kort flyvetur til Nha Trang, hvor du bliver hentet i lufthavnen og kørt til molen ved Ninh Van Bay. Her ligger en speedbåd klar til at sejle dig det sidste stykke til det lækre og luksuriøse L’Alya Ninh Van Bay. Hotellet ligger isoleret på en jungleklædt bjergside ned mod Ninh Van-bugtens klippefyldte kyster og uspolerede tropestrand og byder på masser af stemning. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at nyde de dejlige omgivelser.

Vietnam - Ninh Van Bay - L'Alya Ninh Van Bay

L’Alya Ninh Van Bay er det perfekte sted at komme helt ned i gear. Klimaet er tropisk, og området er blandt Sydvietnams mest solsikre. Også i sommerhalvåret, hvilket gør Ninh Van Bay til et godt bud til en sommerferie. Den flotte pool ligger på klipperne helt ned til havet, og i den hyggelige restaurant fremtryller de dygtige kokke det ene mesterværk efter det andet.
Det er fristende at bruge dagene i en liggestol på stranden eller terrassen. Men hvis du har lyst, byder lokalområdet på mange spændende oplevelser. Udforsk det rige liv under havoverfladen med maske og snorkel, tag på vandretur i junglen, eller prøv lykken med en fiskestang. Du kan også lære hemmelighederne bag det velsmagende vietnamesiske køkken på et kokkekursus og opleve historiske stentempler fra Champa-civilisationen. En sejltur i bugten med servering af frugt og mousserende vin alt imens solen gå ned, kan også anbefales.

Vietnam - Ninh Van Bay - L'Alya Ninh Van Bay

Nyd den sidste morgen ved stranden, inden det er tid at sejle tilbage til Nha Trang. Herfra flyver du til Ho Chi Minh City, der tidligere var kendt som Saigon. Kontrasten mellem rolige Ninh Van Bay og Ho Chi Minh City kunne næsten ikke være større. I Ho Chi Minh City oplever du det moderne Vietnam for fuld udblæsning. Ingen andre steder i landet er udviklingen gået så hurtigt som her. Det ses tydeligt i de travle gader mellem trendy caféer, scootere i tusindvis og moderne højhuse i glas og stål. Udviklingen har dog ikke frataget byen sin særlige vietnamesiske sjæl, og bag den moderne facade gemmer sig en ægte asiatisk storby fyldt med historie og sjæl. Et godt eksempel er dit hotel. I Ho Chi Minh City bor du på det klassiske hotel Grand, der er indrettet i en fransk kolonitidsbygning fra 1930. Efter indlogeringen er resten af dagen fri til at udforske denne fascinerende og altid hektiske storby på egen hånd.

Vietnam - Ho Chi Minh City

Denne morgen besøger du Cu Chi lidt uden for byen for at opleve det utrolige netværk af underjordiske tunneller, der spillede en afgørende rolle i Vietnamkrigen – eller Den amerikanske krig, som den kaldes i Vietnam. Tunnelerne blev anlagt i flere etager og forbandt sovesale med primitive felthospitaler, ammunitionslagre og kommandocentraler. Viet Cong-krigerne levede i de snævre mørke tunneler i månedsvis, og kom kun op om natten. Ofte bag fjendens linjer til store forvirring for de amerikanske styrker.
Tilbage i Ho Chi Minh City tager guiden dig på en rundtur til en række af storbyens største seværdigheder. Du oplever blandt andet Genforeningspaladset, der også spillede en vigtig rolle under krigen. Andre højdepunkter er den store Notre Dame-katedral samt det meget smukke posthus. Du udforsker også Chinatowns travle gader og møder de troende i enten Thien Hau-templet eller ved Quan Am-pagoden, der begge er blandt byens mest populære helligdomme.

Vietnam - Ho Chi Minh City - Cu Chi

Det meste af dagen er fri til at udforske Ho Chi Minh City på egen hånd. Har du interesse i Vietnamkrigen kunne et besøg på Krigsmindemuseet eller en rundvisning i Genforeningspaladset måske være en mulighed. Sørg for at komme ned i kælderen, hvor Genforeningspaladset gemmer en række rum med landkort og kommunikationsteknologi fra Vietnamkrigen. Ho Chi Minh City byder også på Vietnams bedste shopping, og du er aldrig langt fra en hyggelige café eller god restaurant.
Denne aften venter en ganske særlig oplevelse. Ho Chi Minh City er altid en intens affære. Men særlig stemningsfuld er storbyen i de tidlige aftentimer, når gaderne syder af liv, og duften fra gadekøkkener fylder luften. Sammen med guiden kaster du dig ud i mylderet af cykler, fodgængere, biler og busser på en Vespa-scooter og nyder stemningen i storbyen. Det er vildt, kaotisk og støjende. Men også en sjov og fascinerende oplevelse. Og bare rolig. Han skal nok styre scooteren sikkert igennem trafikken. Du skal bare slappe af og nyde de mange indtryk. Du kigger også nærmere på udvalget af de lokale gadekøkkener og nyder lidt musik på en lokal café.

Vietnam - Ho Chi Minh City - Vespa by night

Morgenen er fri til at gøre de sidste indkøb. Når tid er, bliver du hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvor hjemrejsen begynder.

Efter et flyskifte ankommer du til Danmark.

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
6 jan 2019 - 2 maj 2019
ved 2 voksne
fra 32.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
3 maj 2019 - 30 jun 2019
ved 2 voksne
fra 30.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 jul 2019 - 2 sep 2019
ved 2 voksne
fra 31.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
3 sep 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 30.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 31.695 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Hanoi og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Privat transport fra Hanoi Lufthavn til hotel
 • 4 nætter på La Belle Vie i Hanoi inkl. morgenmad
 • Privat Cyclo tur i det gamle Hanoi
 • Privat heldags byrundtur i Hanoi med engelsktalende guide
 • Halvdagstur på Vespa i Hanoi inkl. frokost med engelsktalende guide
 • Privat transport med bil fra Hanoi til Sapa
 • 2 nætter på Victoria Sapa inkl. morgenmad
 • Vandretur til Sapas bjergstammer med engelsktalende guide
 • Besøg ved etnisk marked i Sapa med engelsktalende guide
 • 1 nat på Victoria Train fra Lao Cai til Hanoi i deluxe kupé
 • Morgenmad i Hanoi ved ankomsten fra Lao Cai
 • Privat transport fra Hanoi til Halong Bay
 • 2 dages/1 nats sejlads med Indochina Sails inkl. alle måltider samt aktiviteter ifølge program
 • Privat transport fra Halong Bay til Hanoi Lufthavn
 • Flyrejse fra Hanoi til Danang
 • Privat transport fra Danang Lufthavn til Hoi An
 • 3 nætter på La Siesta Hoi An inkl. morgenmad
 • Privat byrundtur i Hoi An med engelsktalende guide
 • Cykeltur omkring Kim Bong landsbyen ved Hoi An med engelsktalende guide
 • Privat transport fra Hoi An til Danang
 • Flyrejse fra Danang til Nha Trang
 • Transport fra Nha Trang Lufthavn med bil og båd til Ninh Van Bay
 • 5 nætter i Hill Rock Villa på L’Alya Ninh Van Bay inkl. morgenmad
 • Privat butler på L’Alya Ninh Van Bay
 • Daglig shuttle service med båd og bil til Nha Trang fra L’Alya Ninh Van Bay
 • Udvalg af 18 forskellige gratis aktiviteter på L’Alya Ninh Van Bay
 • Transport fra L’Alya Ninh Van Bay til Nha Trang Lufthavn
 • Flyrejse fra Nha Trang til Ho Chi Minh City
 • Privat transport fra Ho Chi Minh City Lufthavn til hotel
 • 3 nætter på Hotel Grand i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Privat heldagstur i Ho Chi Minh City og til Cu Chi tunnellerne med engelsktalende guide
 • “Hanoi by Night” tur på Vespa inkl. velkomstdrink og streetfood på gode “streetfood restauranter”
 • Privat transport fra hotel til Ho Chi Minh City Lufthavn
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Vietnam

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel