Angkor, Mekong og tropeøen Phu Quoc

Besøg Angkors templer, Mekong deltaet og tropeøen Phu Quoc og få en oplevelse for livet. Fra de imponerede templer ved Angkor i Cambodia til Mekong Deltaet med dets livlige flydende marker og billedskønne landskaber til tropeøen Phu Quoc, hvor kridhvide sandstrande venter inden rejsen slutter i den fascinerende storby Ho Chi Minh City. Overalt på I på lækre førsteklasses hoteller, der blot føjer til endnu mere til hele oplevelsen.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Vietnam og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Dagsprogram

I flyver direkte fra København til Siem Reap med et flyskifte undervejs.

Ved ankomsten til Siem Reap bliver I mødt i lufthavnen og kørt til jeres hotel. Allerede samme eftermiddag får I den første smagsprøve på de vidundere, der venter i det enorme Angkor Wat-kompleks, når I besøger templerne i Rolous-gruppen. Denne tempelgruppe ligger lidt væk fra hovedkomplekset og stammer helt tilbage fra den tidlige Angkor-periode omkring det 9. og 10. århundrede. Rolous fungerede som hovedstad for bl.a. kong Indravarman, der regerede fra 877 – 889 e. Kr., hvilket gør templerne til nogle af de ældste khmerbygninger overhovedet. Først på aftenen returnerer I til hotellet i Siem Reap.

Cambodia - Siem Reap - Tara Angkor

Dagen starter ved Angkor Thom-byen, hvor khmerkongerne regerede. Her besøges ruinerne af det royale palads samt Elefant-terrassen, den spedalske konges terrasse og Bayon det magiske stentempel. Om eftermiddagen fortsætter I med at udforske Angkor Wat, der er verdens største religiøse kompleks. Ligegyldigt hvordan man indtager Angkor Wat, er det en oplevelse for livet. Lige inden solnedgang kører I til tempelbjerget Phnom Bakheng, hvorfra I har en fantastisk udsigt over solen, der går ned over de cambodianske sletter og Angkor Wats karakteristiske tårne.

Cambodia - Siem Reap - Angkor

Efter en tidlig morgenmad bliver I hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver til hovedstaden Phnom Penh. Ved ankomsten til Phnom Penh hentes I og køres til jeres hotel i byen. Om eftermiddagen skal I besøge nogle af byens absolutte højdepunkter; nationalmuseets fine samling, Sølvpagoden med sit gulv af rent sølv, det funklende kongelige palads og Wat Phnom, der er byens ældste tempel. Dagen afsluttes med en afslappende traditionel Khmer massage på La Rose Spa.
Aftenen er til fri disposition i Phnom Penh. Gå en tur i de travle gader, eller gør som mange lokale og find en rolig bænk ved floden og nyd solnedgangen.

Cambodia - Phnom Penh

I har formiddagen på egen hånd indtil I bliver hentet og kørt til molen, hvorfra I sejler med speedbåd ad Mekongfloden til byen Chau Doc i Vietnam, en tur på ca. 4 timer. I ankommer først på aftenen og tjekker ind på jeres hotel, hvorefter resten af aftenen er til fri disposition.
Chau Doc ligger i hjertet af Mekong Deltaet. Byen er forholdsvis ukendt men emmer af stemning og alle steder bliver man mødt af en smilende og venlig befolkning. Hvad byen mangler i størrelse kompenserer den for med sine farver. Byens samlingspunkt er det centrale marked, der spreder sig fra flodens breder og ind i byen. Her finder man alt fra friske frugter grøntsager til silke og souvenirs.

Vietnam - Mekong Deltaet

I starter dagen med en sejltur til en af de lokale fiskefarme i området. I ser hvordan fiskene bliver avlet i bure under de flydende huse og fortsætter herfra til den flydende Cham landsby. Her vil I få et fascinerende indblik i Cham-folkets kultur inden I sejler tilbage til Chau Doc, hvorfra I kører til Can Tho og overnatter på det imponerende Victoria Can Tho.

Vietnam - Mekong Deltaet

Tidlig morgen stiger I ombord i en lokal lille båd, kendt som sampan, og begiver jer ud i det farverige og livlige Cai Rang flydende marked.
Dette marked er et af regionens travleste og regnes af mange som det mest autentiske flydende marked i Asien. Det er under alle omstændigheder en fantastisk oplevelse at sejle rundt mellem de mange både og suge de eksotiske indtryk til sig.
Sejlturen slutter i Can Tho, hvor I køres til lufthavnen. Herfra flyves der direkte til øen Phu Quoc, hvor 4 nætter på det luksuriøse La Veranda venter jer. . La Veranda er et lækkert resort i boutique-stil, beliggende midt i et paradis af eksotiske planter og ved en af Vietnams bedste, hvide sandstrande.

Vietnam - Mekong Deltaet

Dagene er på egen hånd på Phu Quoc.
La Veranda er et deluxe-boutique-hotel, der ligger på en af Vietnams mest spændende øer Phu Quoc. Hotellet er inspireret af og designet i den gamle kolonistil og giver en følelse af ro blandet med luksus. Beliggenheden er perfekt midt i et paradis af eksotiske planter og ned til en hvid sandstrand. Dagene på Phu Quoc er til fri disposition, så I har god tid til at nyde de paradisiske omgivelser. Nyd omgivelserne, stranden og vandet, eller tag ud på en ørundtur på Phu Quoc. Øen er Vietnams største og ligger i Det Sydkinesiske Hav ud for Vietnams sydspids og tættere på Cambodia end Vietnam. Phu Quoc er en paradisisk tropeø med tæt regnskov, lange sandstrande og krystalklart vand. Det er ikke kun på landjorden, at Phu Quoc har noget at byde på. Her er gode muligheder for at snorkle og dykke. Man kan også tage på trekkingture i junglen eller bare dase på stranden i palmernes skygge.

Tropeøen Phu Quoc

I spiser morgenmad på hotellet, hvorefter I bliver kørt til lufthavnen. Herfra flyves der direkte til Ho Chi Minh City. Ved ankomsten bliver I mødt af jeres private chauffør, der kører jer til jeres hotel i byen.
Herefter er resten af dagen fri til på egen hånd at udforske denne fascinerende storby, måske bedre er kendt som Saigon. Men det officielle navn er i dag Ho Chi Minh City.
Uanset navnet er det en by fyldt med kontraster. Klassisk fransk arkitektur, buddhistiske templer og moderne højhuse i stål og glas konkurrerer om den rejsendes opmærksomhed. Unge piger i den traditionelle klædedragt, ao dai, drøner forbi på deres scootere med det sorte hår flagrende efter sig. Svedende forretningsfolk i jakkesæt snakker i mobiltelefon, mens de passerer rækker af beteltyggende kvinder i kulihatte, som sælger kokosnødder fra små gadeboder. I Ho Chi Minh City synes alle Vietnams sider at være samlet på ét sted.

Vietnam - Ho Chi Minh City

Morgenen og formiddagen vil blive tilbragt med en udflugt til Cu Chi, hvor I oplever det utrolige tunnelnetværk, som blev skabt af Viet Cong-guerillasoldaterne under borgerkrigen i Vietnam.
Efter det spændende ophold i tunnelerne køres der tilbage til Ho Chi Minh City, hvor I ankommer før frokost.Eftermiddagen tilbringes i Cholon, der er byens travle Chinatown. Her ser I det smukke gamle tempel, Thien Hau eller Quan Am-pagoden. I Cholon besøger I ligeledes det hektiske Binh Tay-marked.

Vietnam - Ho Chi Minh City - Cu Chi

Sidste dag i Vietnam er kommet. I har hele dagen til nyde de sidste indtryk af Ho Chi Minh City indtil i først på aftenen bliver hentet på hotellet og kørt til lufthavnen, hvorfra I flyver tilbage til København med et flyskifte undervejs.

Vietnam - Ho Chi Minh City

I ankommer til København tidlig morgen efter en spændende førsteklasses rejse rundt i Cambodia og Vietnam.

Udvalgte hoteller på rejsen

Priseksempel

Pris pr. person i delt dobbeltværelse
Rejseperiode
1 okt 2018 - 30 apr 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 maj 2019 - 30 sep 2019
ved 2 voksne
fra 22.495 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Rejseperiode
1 okt 2019 - 31 okt 2019
ved 2 voksne
fra 23.995 kr.
Tillæg for enkeltværelse
Kontakt os for pris
Inkluderet i prisen
 • Flyrejse fra København til Siem Reap og retur fra Ho Chi Minh City
 • Lufthavnsskatter- og afgifter
 • Al transport og alle udflugter på privat basis med lokal engelsktalende guide
 • 2 nætter på Tara Angkor i Siem Reap inkl. morgenmad
 • Sightseeing ved Angkor dag 2 og 3
 • Flyrejse fra Siem Reap til Phnom Penh
 • Sightseeing i Phnom Penh dag 4
 • 1 nat på La Rose Boutique Hotel i Phnom Penh inkl. morgenmad
 • Sejlads med speedbåd fra Phnom Penh til Chau Doc
 • 1 nat på Victoria Chau Doc inkl. morgenmad
 • Sejlads til Chau Giang fiskefarm og landsbybesøg dag 6
 • 1 nat på Victoria Can Tho inkl. morgenmad
 • Sejltur til det flydende marked i Cai Rang dag 7
 • Flyrejse fra Can Tho til Phu Quoc
 • 4 nætter på La Veranda Hotel på Phu Quoc inkl. morgenmad
 • Flyrejse fra Phu Quoc til Ho Chi Minh City
 • 2 nætter på Liberty Central City Point i Ho Chi Minh City inkl. morgenmad
 • Udflugt til Cu Chi tunnellerne dag 12
 • Sightseeing i Ho Chi Minh City dag 12
 • Administrationsgebyr og konkursdækning i henhold til Rejsegarantifonden
 • Fuld CO2-kompensation – læs mere
Ikke inkluderet i prisen
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Visum hvis påkrævet
 • Måltider udover de nævnte
 • Personlige udgifter, drikkevarer og drikkepenge

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges, hvis du ønsker det. Kontakt en af vores dygtige rejsekonsulenter og få et tilbud på din unikke rejse.

Er der flere eller færre rejsedeltagere på din rejse? Intet problem. Vi laver altid rejsen unikt til dig, så rejsen kan fuldstændig tilpasses dine ønsker og behov.  Kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send os en forespørgsel. Så laver vi et uforpligtende tilbud til dig.

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Sådan bestiller du en rejse til Vietnam

 • Kontakt os Kontakt os

  Ring til os på 70 12 03 03 , skriv en mail eller kom forbi vores kontor i Valby.

 • Dialog Dialog

  Tag en snak med vores rejsekonsulenter, der hjælper dig med at sammensætte din drømmerejse.

 • Du får et tilbud Du får et tilbud

  Rejsekonsulenten laver et tilbud på din rejse. Dette er naturligvis helt uforpligtende.

 • Rejsen bestilles Rejsen bestilles

  Dialogen fortsætter til rejsen til fulde opfylder dine ønsker. Først da bestilles rejsen.

 • Vi ordner det praktiske Vi ordner det praktiske

  Vi ordner alt det praktiske. Du skal bare pakke tasken og begynde at glæde dig.

Det siger kunderne

 • Fuldkommen ærlig
  Vigtigst af alt: Vores konsulent er fuldkommen ærlig. Man føler sig tryg i planlægningen af rejsen.
 • Fuld tilfredshed
  Fuld tilfredshed. Vi er trofaste og tilfredse kunder igennem 20 år!
 • Vil afsted igen
  Det er helt bestemt ikke sidste gang, vi vil rejse med MarcoPolo. Vi giver vores bedste anbefaling til MarcoPolos dygtige rejsekonsulenter.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Vietnam

Vi kender de skønneste steder i Vietnam og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel