Rejser til det sydlige Vietnam: Ho Chi Minh City, Mekong-deltaet og badeferie i Vietnam

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Få en gratis nat i Singapore

Bestiller du en rejse med MarcoPolo til Det sydlige Vietnam og gør stop i Singapore i mindst tre nætter, så giver vi den første nat i Singapore gratis. Ikke blot giver det mulighed for at strække benene. Det giver også god tid til at udforske Singapores eksotiske seværdigheder, shopping i verdensklasse og fantastisk gastronomi. Se mere om Singapore.

Det eneste du skal gøre for at få den gratis overnatning i Singapore er:

   • Købe en pakkerejse med fly og mindst 10 dages landarrangement hos MarcoPolo senest den 31. marts 2019
   • Gør stop i Singapore i mindst 3 nætter på ud- eller hjemrejsen
   • Flyrejsen skal foregå med prisvindende Singapore Airlines – læs mere om Singapore Airlines.

 

Tilbuddet er betinget af pladssituationen på den ønskede flyvning.

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag

Vores Vietnam-eksperter anbefaler:

Ho Chi Minh City på en vespa-scooter

Ho Chi Minh City er altid en intens oplevelse. Men særlig stemningsfuld er storbyen i de tidlige aftentimer, når gaderne syder af liv, og duften fra gadekøkkener fylder luften. Sammen med en lokal guide kaster du dig ud i mylderet på en vespa-scooter og nyder stemningen i storbyen. Bare rolig; guiden styrer scooteren gennem trafikken, så du kan slappe af og nyde de mange indtryk. I kigger også nærmere på udvalget i de små gadekøkkener og nyder lidt musik på en lokal café.

Se Vietnam-krigen fra den anden side

Der er ikke noget, der hedder Vietnam-krigen i Vietnam. Her hedder det Den Amerikanske Krig, og vietnameserne har en nogen anden udlægning af krigen, end den vi typisk får i Vesten. Alt dette kan du høre mere om på Krigsmuseet i Ho Chi Minh City samt i Genforeningspaladset, hvor nogle af kælderrummene er bevaret, som de stod under krigen.

Gå under jorden i Cu Chi-tunnelerne

Ved Cu Chi findes et underjordisk tunnelsystem med næsten 250 kilometer snævre gange i tre etager, der forbinder beskyttelsesrum, forrådskamre, mødelokaler og klinikker. De første tunneler blev anlagt af Viet Minh under kampene mod den franske kolonimagt. Under Vietnamkrigen blev tunnelsystemet udbygget af Viet Cong, der gravede sig ind under de amerikanske baser i Mekong-deltaet. Der gik mange måneder, før det gik op for amerikanerne, hvordan de kunne blive beskudt om natten midt inde i deres egen lejr. Viet Cong guerillaerne kunne opholde sig under jorden i månedsvis. I dag er nogle af gangene gravet lidt større, så interesserede besøgende har mulighed for at kravle igennem og få en fornemmelse af de mørke trange kår, Viet Cong levede under.

Mekong-deltaet i egen båd

Forestil dig at flyde gennem Mekong-deltaets frodige verden på din helt egen husbåd komplet med styrmand og kok. Undervejs oplever du flydende markeder og deltaets andre seværdigheder. Men der er også tid til bare at slappe af på dækket med en kølig drink og nyde landskaberne, der glider forbi. Dette er helt klart den bedste måde at udforske Mekong-deltaet.

Spis jordbær i Dalat

Dalat er i Vietnam kendt som ”Byen med det evige forår” på grund af sin smukke beliggenhed mellem bløde, grønne bjerge, blå søer og brusende vandfald i 1.450 m højde. Tilbage i 1930’erne var Dalat en populær bjergstation blandt de franske koloniherre, der søgte mod køligere klima, når varmen i lavlandet blev for intens. Med tiden skød smukke franske rigmandsvillaer op, og mange fine bygninger kan stadig ses på skråningerne omkring byen, som de deler med fine blomsterhaver, templer og sommerpaladset for Vietnams sidste kejser. Vietnameserne har for længst opdaget byens åbenlyse skønhed, og kærestepar kommer hertil for at nyde de skønne omgivelser og hinandens selskab – samt landets bedste jordbær.

Badeferie ved Ninh Van Bay

Det sydlige Vietnam har mange fantastiske strandhoteller. Men luksusresortet L’Alyana vinder alligevel prisen som vores favorit. Resortet består af store, lækre poolvillaer beliggende smukt på en jungleklædt skråning ned til Ninh Van Bay og en af Vietnams bedste strande. Her er der masser af fred og ro, og din butler står klar, hvis du mangler noget. Så inden længe er du helt nede i gear.

Udvalgte hoteller i Det sydlige Vietnam

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. Disse hoteller er nøje udvalgte af vores Vietnam-eksperter fordi, de giver dig den helt perfekte kombination af stemning, komfort og sjæl.

Oplevelser i det sydlige Vietnam

Snak Det sydlige Vietnam med os - tættere på dit eventyr

Sandra Brooker deler hellere end gerne ud af sin store viden om Det sydlige Vietnam. Så tag en snak med Sandra Brooker om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Det sydlige Vietnam.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel