Rejser til det nordlige Vietnam: Hanoi, Halong-bugten og etniske minoriteter

Det nordlige Vietnam byder på nogle af Vietnams største seværdigheder. I Hanoi kan du udforske de små handelsgader i den gamle bydel og dykke ned i historien om Ho Chi Minh i hans hus og ved det monumentale mausoleum. Du kan også smage dig igennem det forrygende vietnamesiske køkken på byens mange restauranter og gadekøkkener eller besøge nogle af de glimrende museer.

Uden for Hanoi venter to af Vietnams smukkeste naturområder. Ved Halong-bugten rejser tusindvis af kalkstensbjerge sig op af havet og skaber en magisk verden fuld af legender om drager og smaragder. Lignende landskaber på land kan findes ved Ninh Binh, hvor bjergene hæver sig over de flade rismarker.

Lige så smukke er landskaberne nord for Hanoi, hvor rismarker er hugget ud af bjergsiderne, og etniske minoritetsgrupper stadig lever et traditionelt liv i de små landsbyer. Byen Sapa er et populært udgangspunkt for udforskning af området, da byen kan nås med tog fra Hanoi. Men der findes også mindre kendte alternativer som Mai Chau og Ha Giang. Sidstnævnte er en ægte ekspedition til et af de mest afsidesliggende hjørner af Sydøstasien.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Vores Vietnam-eksperter anbefaler:

Oplev Hanoi på en vespa-scooter

Den bedste måde at opleve Hanois særlige stemning på er fra bagsædet af en ægte vespa-scooter. Bare rolig; guiden styrer scooteren gennem trafikken, så du kan slappe af og nyde de mange indtryk. Turen tager et par timer og slutter med frokost på en lokal café.

Halong-bugten i traditionel junke

Mange typer skibe sejler på Halong-bugten. Men der er noget ganske særligt over at stå til søs på en ægte vietnamesisk junke. Ikke mindst omkring solnedgang, når solen forsvinder i havet, og stjerne tændes på himlen. Junken er naturligvis moderniseret, så komforten er høj.

Landlig idyl ved Mai Chau

Mai Chau-dalen er det perfekte sted at opleve Vietnams autentiske landsbyliv. Du bor i komfortable hytter omgivet af grønne rismarker og lave bjerge. Landsbyboere fra den lokale bjergstammer er dine værter, og de vil hellere end gerne give et indblik i deres kultur og traditioner.

Tag toget til Sapas bjergstammer

Den mest stemningsfulde måde at rejse fra Hanoi til Sapa er uden tvivl med det klassiske tog Victoria Express. Toget byder på komfortable kupéer, restaurantvogn og masser af nostalgi fra de store togrejsers tidsalder.

Udforsk ukendte Ha Giang

Området Ha Giang i det nordøstlige Vietnam tilbyder et fascinerende kig ind i det langt mindre turistede Vietnam. Ha Giang er i høj grad et område, hvor lokale traditioner og farverige stammekulturer stadig lever i bedste velgående uden betydelig påvirkning udefra. I området omkring landsbyen er landskabet frodigt, og mange steder vil du se lokale bønder, der arbejder ved håndkraft i markerne godt hjulpet af okser og oksekærrer.

Snak Det nordlige Vietnam med os - tættere på dit eventyr

Margit Jensen deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Oplevelser i det nordlige Vietnam

Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel