Rejser til det nordlige Vietnam: Hanoi, Halong-bugten og etniske minoriteter

70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige rejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine ønsker og dit budget

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Rejseforedrag om Vietnam, Laos og Cambodia

Kom til rejseforedrag og hør om tre af Asiens mest eksotiske lande. Undervejs ser vi naturligvis solopgangen over Angkor Wat, sejler mellem dramatiske kalkstensbjerge i Ha Long-Bugten og besøger Laos’ gamle kongeby Luang Prabang. Men i løbet af foredraget hører du også om en række mindre kendte steder langt væk fra de gængse turistruter, og du får en mængde praktiske informationer.

Se rejseforedrag

Vores Vietnam-eksperter anbefaler:

Oplev Hanoi på en vespa-scooter

Den bedste måde at opleve Hanois særlige stemning på er fra bagsædet af en ægte vespa-scooter. Bare rolig; guiden styrer scooteren gennem trafikken, så du kan slappe af og nyde de mange indtryk. Turen tager et par timer og slutter med frokost på en lokal café.

Halong-bugten i traditionel junke

Mange typer skibe sejler på Halong-bugten. Men der er noget ganske særligt over at stå til søs på en ægte vietnamesisk junke. Ikke mindst omkring solnedgang, når solen forsvinder i havet, og stjerne tændes på himlen. Junken er naturligvis moderniseret, så komforten er høj.

Landlig idyl ved Mai Chau

Mai Chau-dalen er det perfekte sted at opleve Vietnams autentiske landsbyliv. Du bor i komfortable hytter omgivet af grønne rismarker og lave bjerge. Landsbyboere fra den lokale bjergstammer er dine værter, og de vil hellere end gerne give et indblik i deres kultur og traditioner.

Tag toget til Sapas bjergstammer

Den mest stemningsfulde måde at rejse fra Hanoi til Sapa er uden tvivl med det klassiske tog Victoria Express. Toget byder på komfortable kupéer, restaurantvogn og masser af nostalgi fra de store togrejsers tidsalder.

Udforsk ukendte Ha Giang

Området Ha Giang i det nordøstlige Vietnam tilbyder et fascinerende kig ind i det langt mindre turistede Vietnam. Ha Giang er i høj grad et område, hvor lokale traditioner og farverige stammekulturer stadig lever i bedste velgående uden betydelig påvirkning udefra. I området omkring landsbyen er landskabet frodigt, og mange steder vil du se lokale bønder, der arbejder ved håndkraft i markerne godt hjulpet af okser og oksekærrer.

Udvalgte hoteller i Det nordlige Vietnam

Hoteller skal ikke blot være et sted at bo. Disse hoteller er nøje udvalgte af vores Vietnam-eksperter fordi, de giver dig den helt perfekte kombination af stemning, komfort og sjæl.

Oplevelser i det nordlige Vietnam

Snak Det nordlige Vietnam med os - tættere på dit eventyr

Peter Schou deler hellere end gerne ud af sin store viden om Det nordlige Vietnam. Så tag en snak med Peter Schou om de mange muligheder og få et tilbud på din unikke rejse til Det nordlige Vietnam.

Book et møde
Snak med en, der har været der. Få et tilbud på din unikke rejse

Få et tilbud på din unikke rejse        Ring på 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud
70 12 03 03 Book et møde Send rejseforespørgsel