Rejser til Thailand

Strandferie, shopping og gastronomi

Thailands tropestrande er det perfekte sted at komme helt ned i gear. Strandene er fantastiske, og de mange lækre luksusresorts er blandt de bedste i Asien. Men Thailand har meget mere at byde på. Overalt i landet glimter farvestrålende templer i den stærke tropesol, og orangeklædte munke ofrer til forgyldte Buddha-statuer. På de utallige lokale markeder breder duften fra gadekøkkener sig, mens der handles i små boder. En helt anden verden venter i Bangkok, hvor 1000-vis af butikker lokker med shopping i verdensklasse, og dagene kan afsluttes med en drink på toppen af en skyskraber med en fantastisk udsigt over byens mylder. Thailand har noget for alle, og det er let at slippe væk fra de mest turistede områder, hvis du ønsker det. Hvilket Thailand drømmer du om at opleve?

Drømmer du om at opleve Thailand i julen 2018?

Thailand er det ideelle sted at holde juleferie. Klimaet er perfekt på det tidspunkt af året. Priserne er dog højere i den periode på grund af stor efterspørgsel. Derfor anbefaler vi, at du bestiller i så god tid som muligt.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Rejseforslag

Hos MarcoPolo får du:

 • Erfaring

  Mere end 35 års erfaring i eventyrlige luksusrejser

 • Flexibilitet

  Din rejse sammensættes efter dine unikke ønsker

 • Rådgivning

  Fra Danmarks bedste rejsekonsulenter

 • Viden

  Vi kender rejsemålene og hotellerne indgående

 • Spar tid

  Spar tid og lad os ordne det praktiske

 • Sikkerhed

  Vi er der for dig. Både før, under og efter rejsen

Inspiration

Her finder du eksempler på oplevelser i Thailand udvalgt af MarcoPolos lokalkendte eksperter.
Oplevelserne kan bruges som inspiration til din rejse, der laves unikt til dig.

Snak Thailand med os - tættere på dit eventyr

Pernille Heivert deler din rejselyst og kender de skønneste steder i verdens afkroge. Det er op til dig, om vi skal arrangere rejsen sammen med dig, for dig eller om du blot ønsker inspiration og rådgivning. Tøv ikke med at booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Aktiv ferie i Thailand

Oplev Thailand i kombination med for eksempel Cambodia eller Laos på en af Exodus’ mange spændende grupperejser. Her venter der både smukke sandstrande, dyb jungle, en spændende kultur og en imødekommende lokalbefolkning. Se de mange muligheder på Exodus’ hjemmeside.

Gå til Exodus
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel