Storslåede oplevelser ved Sukhothai

På denne tur får I et indblik i gammel thailands kultur og storslåede oplevelser ved Sukhothai, Thailands første hovedstad. Her ser I enorme tempelbygninger, stupaer og buddhastatuer. I får mulighed for at opleve de lokales hverdag gennem aktiviteter såsom plantning af ris, cykelture og besøg på en lokal skole.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat

Dagsprogram

Ved ankomsten til Sukhothai bliver I mødt i lufthavnen af jeres lokale guide.
I det 13. og 14. århundrede opstod der i Sukhothai en kongestat, der skulle vise sig at blive det første rigtige thailandske rige. Sukhothai voksede hurtigt, og enorme tempelbygninger, himmelstræbende stupaer og kolossale buddhastatuer blev rejst i den prægtige hovedstad. Sammen med jeres engelsktalende guide besøger I Ramkamhaeng-museet og udforsker Sukhothai Historical Park til fods og på cykel. Det er en stemningsfuld oplevelse at cykle rundt mellem de storslåede templer og de mange buddhafigurer, der stadig tiltrækker pilgrimme.

Rejser til Thailand - Sukhothai

For de morgenfriske venter der en stor oplevelse, hvor I kan overvære de orangeklædte munkes morgenritual, hvor de med deres skåle modtager deres almisser.Senere går turen til et økologisk landbrug uden for byen, hvor I får indblik i hverdagslivet på landet og får mulighed for aktivt at hjælpe til i det daglige arbejde. Din økologiske frokost serveres i traditionel thailandsk stil på en åben sala med udsigt over rismarkerne. Senere besøger I en orkidefarm og forskellige værksteder, hvor det lokale håndværk fremtrylles. I fortsætter til den travle by Phitsanuloke, hvor I får en sightseeing af byen. Dagen slutter af med en spadseretur langs flodbredderne til det lokale marked.

Sukhothais historiske park er enestående. Men omkring en times kørsel nord for fra Sukhothai ligger ruinbyen Si Satchanalai, hvis templer fra samme periode er mindst lige så flotte. Den store forskel er bare, at kun meget få turister finder vej til Si Satchanalai. Derfor er oplevelsen en helt anden, end man får blandt de centrale templer i Sukhothai. Efter nogle timers udforskning kører I til en lille lokal landsby.  Her kommer I på en spadseretur med besøg på en lokal skole og får frokost på en lille lokal restaurant. I bestemmer herefter, om turen skal gå videre til skønne Chiang Mai i nord eller til lufthavnen i Sukhothai, hvor der er flyforbindelse til Bangkok.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bangkok og det centrale Thailand

Vi kender de skønneste steder i Bangkok og det centrale Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport i privat bil med chauffør
  • Privat lokal engelsktalende guide på alle udflugter
  • Entréer til seværdigheder
  • 2 nætter på førsteklassehotel inkl. morgenmad
  • 3 x Frokost

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel Chat
Brug for rådgivning?

Vores eksperter sidder klar ved telefonen 70 12 03 03


70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel