På eventyr til floden Kwai og Khao Yai

Oplev det centrale Thailands helt store højdepunkter på denne 6-dages tur til den berømte bro over floden Kwai og Khao Yai, Thailands ældste nationalpark. Undervejs bliver der også rig mulighed for at opleve det historiske Thailand samt nutidens traditionelle landsbyliv.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Blot en times kørsel fra Bangkok befinder man sig i Samut Songkhram-provinsen, hvor landsbyliv og smuk natur danner en stærk kontrast til Bangkoks hektiske og pulserende gader og liv.
I bliver hentet på jeres hotel, og dagens første stop byder på en helt speciel oplevelse med det lokale tog til et traditionelt landsbymarked, der ligger spredt ud på og omkring togskinnerne. Det er et pudsigt og imponerende syn at se, hvordan de handlende nærmest har gjort det til en kunstart i hastig fart at samle deres boder og varer, når et tog nærmer sig, og al handel brat går i stå.
Herfra fortsætter I til Tha Kha – et af de mange flydende markeder i området. Tha Kha er et autentisk flydende marked, hvor man virkelig får et indblik i det thailandske handelsliv.
Bemærk: Tha Kha bliver afholdt hver lørdag og søndag, og i hverdagene følger det månecyklussen. Er Tha Kha ikke åbent på dagen, besøges et af de andre flydende markeder i området.
I tager på en fascinerende kanotur gennem kanalerne – også kaldet klonger, hvor I stille og roligt sejler forbi plantager og templer, før der gøres stop hos en lokal familie, der producerer sirup af palmesukker.
Dagens sidste stop, inden I ankommer til Kanchanaburi, er et besøg ved det imponerende Wat Bang Kung Tempel, der daterer tilbage til Ayutthaya-perioden. Templet er især kendt for sit lille kapel, der er fuldstændig lukket inde bag rødderne fra et Banyan-træ.

Efter morgenmaden på hotellet går turen til JEATH-krigsmuseet, der er en tro kopi af en japansk arbejdslejr, og siden krigskirkegården, hvor alle de allierede krigsfanger ligger begravet. Herfra fortsætter I til den berømte bro over floden Kwai. Jernbanen med den berømte bro blev bygget under umenneskelige forhold af tusindvis af thailandske, kinesiske og allierede krigsfanger. I tager på en kort togtur langs den berygtede “dødens jernbane” gennem Kwai Noi-kløften, inden I om eftermiddagen rider gennem de naturskønne omgivelser på elefantryg for derefter at slutte dagen af med en afslappende sejltur ned ad floden ombord på en tømmerflåde.

Thailand - River Kwai

I dag går turen mod Siamrigets gamle hovedstad Ayutthaya. Rejsende har i tidligere tider beskrevet Ayutthaya som “Østens Venedig” med de mange templer spredt rundt mellem de mange kanaler og vandveje. Undervejs gøres der stop for at se Bang Pa-In-sommerpaladset, der blev bygget af Kong Rama IV – et fantastisk syn af bygninger, der er inspireret af både europæisk, kinesisk og thailandsk arkitektur.
I Ayutthaya hopper I på en lokal “kermit” Tuk Tuk, der en speciel type Tuk Tuk, som kun findes i Ayutthaya og Trang-provinsen i syd. Den centrale del af Ayuthaya var bygget på en ø, og dagen igennem vil I udforske de utallige ruinkomplekser, der ligger tæt side om side. Wat Chai Mongkol, Wat Si San Phet og the Old Royal Palace er blot nogle af attraktionerne. I udforsker også Wat Phra Mahathat, der er berømt for sit buddha-stenhoved, der holdes uhjælpelig fast af trærødder.
Besøget i Ayutthaya afsluttes med at smage på en meget berømt og lokal delikatesse i det muslimske kvarter – en candy floss roti. (pandekage).
Om aftenen nydes middagen på den smukke “Baan Khun Pra”-restaurant.

Thailand - Ayutthaya

Efter morgenmaden på hotellet er der afgang mod byen Lopburi, hvor der tages på en kort rundtur for at besøge museet ved Narai Raja Nives-paladset, hindu-templet Prang Sam Yod og Abetemplet, der er kendt for de hundredevis af krabbeædende makakaber, der lever i og omkring templerne.
Fra Lopburi fortsætter I mod Thailands ældste nationalpark Khao Yai. Området omkring parken er ideelt til dyrkning af vindruer, og den dag i dag har vine fra Khao Yai opnået international anerkendelse. Om eftermiddagen vil der da også blive tid til selv at smage de lokale vine samt udforske vingården og den smukke bjergrige og tropiske natur.

I har en begivenhedsrig dag foran jer i Thailands ældste nationalpark. Efter morgenmaden bevæger I jer til fods gennem junglen til Nong Phug She-tårnet, der ligger ved det vandhul, der er tilholdssted for en stor del af junglens forskellige dyr. Fra tårnet er der god mulighed for både at opleve elefanter og andre vilde dyr. Herfra besøger I det berømte vandfald, som man så i filmen “The Beach” med Leonardo di Caprio i hovedrollen. Mængden af vand i vandfaldet afhænger meget af tidspunktet på året, men efter et regnskyl kan det brusende vandfald opnå stor styrke. Der vil også være mulighed for at tage en forfriskende dukkert i den kølige lagune.
Tilbage på lodgen er der tid til at slappe af ved poolen eller nyde en spa-behandling om eftermiddagen, inden I kører til flagermus-grotten, hvor I vil opleve millioner af flagermus lette fra hulens dyb i søgen efter insekter. Sværmen af flagermus bliver ved med at komme ud af grotten i mere end en halv time og er virkelig et fantastisk syn.

Thailand - Khao Yai

I spiser morgenmad i Khao Yai, hvorefter kursen atter sættes mod Bangkok. Undervejs gøres der stop i Saraburi for at besøge byens berømte tempel, der menes at huse et af Buddhas fodspor, hvilket også har været med til at gøre templet til den vigtigste pilgrimsfærd i det centrale Thailand.
Tilbage i Bangkok sættes I af på jeres hotel eller i lufthavnen, hvorfra I kan fortsætte jeres videre færd rundt i Thailand.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Bangkok og det centrale Thailand

Vi kender de skønneste steder i Bangkok og det centrale Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport i privat bil med chauffør
  • Lokal engelsktalende guide på alle udflugter ifølge program
  • Entreer til seværdigheder
  • 2 nætter på Hin Tok River Camp i Kanchanaburi
  • 1 nat på Iudia by the River i Ayutthaya
  • 2 nætter på Kirimaya Khao Yai i Khao Yai
  • 5 x morgenmad
  • 1 x aftensmad

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel