Luksus på La Flora Khao Lak

Forlæng jeres rejse til Thailand med luksus på La Flora Khao Lak ved en af Thailands bedste strande. Det prisvindende La Flora Resort & Spa danner rammen om den perfekte badeferie, hvor man blot kan slappe af og nyde de tropiske omgivelser og stedets formidable service og høje standard.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Ved ankomsten til lufthavnen på Phuket bliver I hentet og kørt til Khao Lak, hvor I bor 5 nætter på det lækre La Flora Khao Lak Resort.
Her skal I bo de næste 5 nætter i en Beachfront Villa og opholdet inkluderer desuden også en romantisk middag for 2 på stranden samt en gang Thai massage.

Dagene er på egen hånd.

La Flora Resort Khao Lak er et lækkert førsteklasses-resort, beliggende idyllisk i en stor have lige ned til den bredde Ban Ngain-sandstrand, der er en af Thailands bedste. Der er 68 luksuriøst indrettede villaer, alle med moderne faciliteter og privat balkon eller terrasse. Resortet har flere gode restauranter, og flere umotoriserede vandsports-faciliteter, der gør stedet til et af de mest gennemførte i området.
På La Flora får man formidabel service, god mad og dejlige værelser, alt sammen i en skøn atmosfære af afslappet luksus. La Flora Resort & Spa er en hoteloplevelse ud over det sædvanlige, og i 2010 og 2012 vandt stedet “World Luxury Hotel Awards”.
Det er det rene strandparadis og den perfekte ramme om en badeferie, hvor man ikke skal tænke på andet end blot at slappe af og lade sig forkæle i de helt fantastisk smukke omgivelser.
Resortet har to lækre pool-områder. Den ene pool ligger helt ned til strandkanten og er opført på en måde, så det ser ud, som om den flyder ud i havet. Den anden swimmingpool bugter sig gennem resort-området og skaber hyggelige områder med små vige, hvor man kan sole sig eller ligge i skyggen af træer og palmer. Det er til denne pool jeres værelse har direkte adgang fra terrassen.
Resortets restaurant “View 59” er en oplevelse i sig selv. Her nyder man godt af fantastiske rejser fra Thailand, Asien og Europa. Derudover tilbyder La Flora Beach Club en række aktiviteter og vandsportsfaciliteter som: windsurfing, havkajak, beachvolley, sejlads med katamaran, fisketure, snorkling, dart, badminton og meget mere.

Khao Lak ligger på Thailands vestkyst med udsigt til de burmesiske tropeøer i Andamanhavet. De lange sandstrande og den frodiggrønne jungle danner ramme om denne badedestination. I Khao Lak ligger mange pragtfulde strande: mod nord den mest fredfyldte af dem, Bangsak, mod syd Hat Khao Lak og Bangniang for blot at nævne nogle få. Khao Lak er et glimrende udgangspunkt for ture til Similan-øerne, hvor dykningen og snorklingen er helt i topklasse.

Familieferie på La Flora i Khao Lak - Thailand - Khao Lak - La Flora Resort & Spa

Efter 5 nætter på La Flora Resort & Spa bliver I kørt til lufthavnen i Phuket.

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Badeferie i Thailand

Vi kender de skønneste steder i Badeferie i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
 • Transport fra Phuket Lufthavn til hotel t/r
 • 5 nætter i værelse med direkte adgang til pool inkl. morgenmad
 • Velkomstdrink
 • Velkomst frugtkurv
 • 1 x 60 min traditionel Thai massage for 2 personer
 • 1 x Romantisk middag for 2 personer (ekskl. drikkevarer)
 • Kaffe og the på værelset
 • Gratis WiFi
 • Gratis brug af fitnessrum og tennisbaner
 • 10% rabat på a la carte menuen på View Restaurant (ekskl. drikkevarer)
 • 10% rabat på spa-behandlinger i Spa La Flor

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel