Krydstogt på Andamanhavet

Tag på krydstogt på Andamanhavet og oplev det bedste af dette område i det smukke, traditionelle sejlskib Suwan Macha. Skibet har kun plads til 10 passagerer, hvilket sikrer en rolig og personlig stemning. Omgivelserne er moderne, og der er alle muligheder for afslapning i solen om bord, mens I sejler fra Phuket via Phang Nga og Krabi til Koh Phi Phi. Her udforsker I Thailands måske smukkeste tropeøer, inden turen går tilbage til Phuket.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Dagsprogram

Fra Phuket går turen til Phang Nga, hvor I stiger om bord på båden først på eftermiddagen. Snart lægger I fastlandet bag jer og glider ud i et af Sydthailands smukkeste naturområder, Phang Nga-bugten. Kursen er sat tværs over bugten mod James Bond Island. Tilbage om bord finder kaptajnen et godt sted at kaste anker for natten. Særlig romantisk er Phang Nga, når solen går ned, og bjergene bliver til skygger mod den mørke aftenhimmel. Middag serveres om bord til lyden af bølgernes sagte skvulpen mod skroget. Snart tager natten over og forvandler himmelrummet over Thailand til et funklende stjernetæppe. I tilbringer natten om bord på skibet i hyggelige kahytter.

Næste dag starter på bedst tænkelig måde med en lækker morgenmad på båden. Duften af friskbrygget kaffe breder sig i morgenluften, mens Phang Nga vågner til endnu en dag. Skipperen har sat kursen mod Krabi på fastlandet, men der gøres adskillige stop undervejs. I løbet af formiddagen besøger I eksempelvis en lille landsby beboet af havsigøjnere, I udforsker mangroveskovene og tager på opdagelse i skjulte laguner. Over middag går turen over det blågrønne hav mod Krabi. Hvor skibet lægger til afhænger af vejr og vind, men solbadning og svømning er altid på programmet.

Thailand - Krabi

Allerede fra morgenstunden dukker Koh Phi Phi op i horisonten. Da de første turister oplevede dette tropiske paradis, lå der kun et par fiskerlandsbyer på den største af de to øer, Phi Phi Don. Siden da er der sket meget, men alligevel har turismen ikke spoleret øernes enestående skønhed. Endnu er strandene blandt de smukkeste i Thailand, og det krystalklare vand omkring øerne er perfekt til dykning og snorkling.
Hele dagen går med at udforske området omkring den større ø Phi Phi Don, og der er naturligvis alle muligheder for solbadning, svømning og snorkling undervejs. I får også land under fødderne, inden skibet kaster anker for natten nær øgruppen.

Efter morgenmaden ombord sættes kursen mod den lille ø Phi Phi Leh. I har god tid til at udforske Maya Bay både over og under vandet. Den berømte bugt er unægtelig spektakulær, men flottest er den næsten under havoverfladen, der ligner et akvarium fyldt med tropiske fisk i alle tænkelige farver og former. Skibet gør flere stop rundt om øen, inden det vender tilbage til Phi Phi Don, hvor frokosten serveres. I har sandsynligvis tid til en sidste hurtig svømmetur, inden den offentlige hurtigfærge vil bringe jer tilbage til Phuket.

Thailand - Phuket

Lad os give et tilbud på dit eventyr til Badeferie i Thailand

Vi kender de skønneste steder i Badeferie i Thailand og jagter hele tiden autentiske oplevelser til favorable priser. Ring til os på 70 12 03 03 og lad os snakke om dit næste eventyr. Du kan også booke et telefonisk eller personligt møde.

Book et møde

Priseksempel

Inkluderet i prisen
  • Transport fra hotel på Phuket til Suwan Macha skibet
  • 3 nætter ombord på Suwan Macha
  • 3 x morgenmad
  • 3 x frokost
  • 3 x middag
  • Kaffe, te og drikkevand
  • Sejlads ifølge program
  • Snorkel- og dykkermaske

Der tages forbehold for eventuelle tillæg grundet højtider, særlige begivenheder og lignende samt den aktuelle pladssituation på bestillingstidspunktet.

Hos MarcoPolo er det dig, der bestemmer. Denne rejse kan tilrettelægges, så afrejse- og hjemkomstdato passer netop dig. Ligeledes kan rejsen forkortes eller forlænges efter behov. Kontakt en rejsekonsulent for yderligere information.

Du kan sagtens komme på denne rejse, hvis der er flere eller færre rejsedeltagere på din rejse. For pris kontakt venligst en rejsekonsulent på 70 12 03 03 eller send en forespørgsel.

Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel
Ring til os 70 12 03 03 Send rejseforespørgsel Send rejseforespørgsel

Se lignende rejser

Lad os tage en snak om din rejse Få et tilbud på din unikke rejse

Vi sidder klar ved telefonen 70 12 03 03

Du skal bare fortælle os om dine rejsedrømme. Så ordner vi alt det praktiske. Start drømmerejsen her.

Få et uforpligtende tilbud

70 12 03 03

Book et møde

Send rejseforespørgsel